popaj написа:НЕ МИ ПУКА.ТЕ МЕ НАПРАВИХА НА КАРАИБРАХИМ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ....АЗ НЕ ГИ СМЯТАМ ТЯХ ЗА НИКАКВИ ЖУРНАЛИСТИ.ДОСТАТЪЧНО Е ДА ЗАХАПЯТ НЯКАКЪВ КОКАЛ ИЛИ КЮФТЕ И МЛЪКВАТ...
МНОГО СИ ПРАВ!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
popaj написа:НЕ МИ ПУКА.ТЕ МЕ НАПРАВИХА НА КАРАИБРАХИМ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ....АЗ НЕ ГИ СМЯТАМ ТЯХ ЗА НИКАКВИ ЖУРНАЛИСТИ.ДОСТАТЪЧНО Е ДА ЗАХАПЯТ НЯКАКЪВ КОКАЛ ИЛИ КЮФТЕ И МЛЪКВАТ...
montello написа:sigurno pak nemat pari ...usetiha se 4e 6te plastat neustoiki na CSKA.v dekemvri e podpisan dogovora m/u poduenci i felipe..po sa6toto vreme toi ima deistva6 dogovor s CSKA..posle se nazna4ava izvan-REDEN arbitraj /10 dena po rano/ I NAI GOLEMIA MALOUMNIK STE SE USETI 4E STE IMA POSLEDSTVIA ,ZATOVA EVRO-REZILITE SE OSLU6VAT SEGA...TIA HVATKI STAVAT SAMO V BG....PRI UEFA NEMA KAK DA MINE....AKO MOJEHTE I TITLITE TAKA BEZ PARI DA PE4ELITE,KAKTO VZEHTE HRISTOV I DA CO6TA,NIAMA6E DA STE V PARTER/OT 1914-2009/
vasi написа:АБЕ ПРАСЕ ТИ МАИ НЕ МОЖЕШ ДА МИРНЕШ,ЧЕ ДА КОЩА ВЕЧЕ Е ФУТБОЛИСТ НА ЛЕВСКИ.Приеми го вече,че е така.
Синя окупация написа:За всички прасета по едно минаване отзад няма да е излишно...
armeeca написа:Говедарите са разбрали, че от ФИФА ще се произнесат в полза на ЦСКА по делото срещу "португалското момченце с меките китки" и затова не бързат да се обвържат с договор с него. Борат е наясно, че няма смисъл да му се плаща заплата по 8 хиляди евро на месец(най-високата в леФски!!!) и в същото време русото педе****че да не може да играе 4 месеца. Другата причина за НЕ подписването на договора е, че ако подпишат с него и самият клуб ще получи финансови санкции!
А защо г-да сините журналя мучаха па цял ден, като си тръгваше от ЦСКА и защо сега са си глътнали езиците, преценете сами! Дали обслужват нечиии интереси и дали им се плаща за това?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта