ОТ ВАШИТЕ ПИСАНИЦИ ВСИЧКИ САЙТОВЕ ГРЪМНАХА,ЧЕ СДЕЛКАТА Е ПРОПАДНАЛА......АЙДЕ ДРУГИЯ ПЪТ ПАК ПИШЕТЕ ЗА КОСАЧКАТА И ДВАТА АВТУБУСА,КОЙТО УЖ САМО ПРИТЕЖАВАЛИ ЛОКО ПД.
Спряганият за нов собственик на Локомотив Пд Георги Гергов по всяка вероятност ще се откаже да купи клуба, научи ***.eu.На днешната среща с президента на тима Галя Топалова той щял да се оправдае с ниските активи на клуба. След направената от неговите финансисти проверка, бизнесменът непрестанно повтарял, че единствената ценност били двата клубни автобуса и не си заслужавало да се наливат пари, тъй като не би имало възвращаемост.
ВЕСКО,ВЕСКО......ВИДЯЛИ КВО СТАНА!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЕСКО,ВЕСКО......ВИДЯЛИ КВО СТАНА!
Гергов ще купи Ботев! Ако щете вярвайте, ама това ми го каза супер вътрешен човек. Тая Галя го е отказала от Локо. Не му се занимава на човека с тая патка!
А това, че средната стойностна играч на Локо Пд е 70 хил евро е пълна тъпотия! "Най-добрия" играч на Локо-то Милиев отиде при рогатите за 15 хиляди лева!!!!!!!!!
А това, че средната стойностна играч на Локо Пд е 70 хил евро е пълна тъпотия! "Най-добрия" играч на Локо-то Милиев отиде при рогатите за 15 хиляди лева!!!!!!!!!
-
- Контакти:
буферите искукаха тотално,айде че и вас взе да ви тресе параноята.сега да видите дали на нас ни е лесно.успех с гергов 

Георги Гергов: Купувам Локомотив Пловдив
Представители на пловдивския бизнесмен Георги Гергов днес са поискали договорите на футболистите от Локомотив Пловдив.
Миналата седмица централата на футболния отбор е била посетена от икономически експерти на бизнесмена, обяви самият Гергов.
В момента тече данъчна ревизия на приходите и разходите на дружеството, управлявано от Галя Топалова, която е собственик на 95 процента от отбора.
Бизнесменът отрече информациите, че исканата от Топалова цена за мажоритарния дял е 5,5 млн. лв.
"Да бе, да, 5, 5 млн. лв.? Няма да се учудя, ако стане и 15 млн. лв.", заяви Георги Гергов.
Според него цената на Локомотив е доста под 5,5 млн. лв. Освен Топалова, управляващ отбора е и Левент Назифоглу.
Източник: СПОРТА
Представители на пловдивския бизнесмен Георги Гергов днес са поискали договорите на футболистите от Локомотив Пловдив.
Миналата седмица централата на футболния отбор е била посетена от икономически експерти на бизнесмена, обяви самият Гергов.
В момента тече данъчна ревизия на приходите и разходите на дружеството, управлявано от Галя Топалова, която е собственик на 95 процента от отбора.
Бизнесменът отрече информациите, че исканата от Топалова цена за мажоритарния дял е 5,5 млн. лв.
"Да бе, да, 5, 5 млн. лв.? Няма да се учудя, ако стане и 15 млн. лв.", заяви Георги Гергов.
Според него цената на Локомотив е доста под 5,5 млн. лв. Освен Топалова, управляващ отбора е и Левент Назифоглу.
Източник: СПОРТА
armeeca написа:Гергов ще купи Ботев! Ако щете вярвайте, ама това ми го каза супер вътрешен човек. Тая Галя го е отказала от Локо. Не му се занимава на човека с тая патка!
Ти си поредният малоумен скот. Цената на Милиев е 100 000 евро.
Абе мен ме интересува само косачката колко струва. Може да я взема...
Едит: plovdivram, и нея ли от Спортклуб сте я наследили
Едит: plovdivram, и нея ли от Спортклуб сте я наследили

http://vbox7.com/play:a1576ca3
Поздрав за Lokomotif Kulubu, Зулум Свински и сичкото сиган от Лаут джамия !!!
http://www.youtube.com/watch?v=troBqe3sxvY
Поздрав за Lokomotif Kulubu, Зулум Свински и сичкото сиган от Лаут джамия !!!
http://www.youtube.com/watch?v=troBqe3sxvY
- plovdivram
- Контакти:
ktulu
То виж ако можеш да събереш някой лев и за автобус. Вие си знаете защо?
Едит:
като стана въпрос зa Спортклуб... да те питам какво стана с bamzi, 'дето твърдеше, че бил внук на Аспарух Караяневи с bene, 'дето щеше да пита Палахмана още веднъж дали е играл за Славия /Спортклуб/ Пловдив....
Абе мен ме интересува само косачката колко струва. Може да я взема...
То виж ако можеш да събереш някой лев и за автобус. Вие си знаете защо?

Едит:

Последна промяна от plovdivram на 21 яну 2009 17:16, променено общо 1 път.

- L_P_F_C 1936
- Контакти:
ktulu написа:Абе мен ме интересува само косачката колко струва. Може да я взема...
ПЪРВО СИ КУПЕТЕ РЕЙС,ПЪК ПОСЛЕ МОЖЕ И ДА ВИ ПРОДАДЕМ КОСАЧКАТА.....ХАХАХАХАХА......ЕДНО ПО ЕДНО БРАТО!!!
ГЛУПОСТИТЕ ПОЧНАХА НО ЗАМАЛКО! ВЪВ СПОРТАЛ.БГ ВЕДНАГА СИ МАХНАХА НОВИНАТА! ВИЖТЕ САМИ ! ПРЕДИ ПОЛОВИН ЧАС ПИШЕШЕ ЧЕ БОНЕВ Е ПРИЗНАЛ ЧЕ НЯМА СДЕЛКА!................. НА СРЕЩАТА ГЕРГОВ КАЗА ИЗРИЧНО ДА НЕ ВЯРВАМЕ АБСОЛЮТНО НА НИКОЙ ОСВЕН НА НЕГОВИЯ ПРЕС ЦЕНТЪР!!!!!
КАКВО ВИ Е ВИНОВЕН ВЕСКО???
СТИГА ГЛУПОСТИ!!!!
СТИГА ГЛУПОСТИ!!!!