Малеш Микрево - Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Малеш Микрево - Ботев Пд

Мнениеот marmi52 » 17 юли 2010 13:08

Шврнц Тпрунков написа:
marmi52 написа::shock:

Култов мач ! Ако го бяхте играли в Микрево щеше да е още по-интересен ! ;)
Това в рамките на шегата. Иначе сериозно - не отива на славен тим като Ботев Пловдив да играе с такива противници, колкото и симпатичен да ми е култовия отбор на Малеш Микрево ! 8-)

Перушината питай защо е така...

8-)
Вероятно е така ! Вие най-добре си знаете каква е причината за сегашното състояние на Ботев.
За мен обаче като човек, който помни мачове отпреди 20-30 години е малко шокиращо да гледам Ботев Пловдив при аматьорите !
Аз помня силните години на Ботев, когато вашият отбор беше страшилище за софийските тимове, а гостуването им в Пловдив беше кошмар !
Ботев имаше голям отбор и много добри футболисти ! Беше удоволствие да се гледат вашите мачове дори за запалянковците на други отбори ...
Дано по-скоро се нормализират нещата и да се върнете там, където ви е мястото - в "А" група ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 17 юли 2010 13:11

marmi52 написа: 8-)
Вероятно е така ! Вие най-добре си знаете каква е причината за сегашното състояние на Ботев.
За мен обаче като човек, който помни мачове отпреди 20-30 години е малко шокиращо да гледам Ботев Пловдив при аматьорите !
Аз помня силните години на Ботев, когато вашият отбор беше страшилище за софийските тимове, а гостуването им в Пловдив беше кошмар !
Ботев имаше голям отбор и много добри футболисти ! Беше удоволствие да се гледат вашите мачове дори за запалянковците на други отбори ...
Дано по-скоро се нормализират нещата и да се върнете там, където ви е мястото - в "А" група ! ;)

Мерси за пожеланията :) Но това е начинът, не да продължим селския театър и да сме ви боксова круша на хартиените грандове, колкото и да ви беше удобно това ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

georgisd
Контакти:

Мнениеот georgisd » 17 юли 2010 13:16

Ех защо трябваше да се стига до такива мачове ...

veseo
Контакти:

Re: Първа Победа на Ботев в контролите

Мнениеот veseo » 17 юли 2010 13:17

BultraStyle написа:Трябва ни опитен централен нападател тип "говедо "

Именно Площаков затова дойде ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 17 юли 2010 13:19

veseo написа:

Мерси за пожеланията :) Но това е начинът, не да продължим селския театър и да сме ви боксова круша на хартиените грандове, колкото и да ви беше удобно това ;)

Ами удобно ... хич не е удобно - едно е в Пловдив на стадиона да има 20000 канари и ние да се изсипем 5000 и да се надвикваме и да гледаме корав двубой и мъжка битка (ако паднем дори няма да ме е яд - защото съм гледал спектакъл) - друго Е мача да се играе пред 1000 човека и първото полувреме да е 5-0 за нас и само разходки по терена . Левски и ЦСКА се нуждаят от жестока конкуренция - затова Ботев е нужен на "А" група , и не само , че е нужен , а трябва и да е силен за да дава сериозен отпор - само така ще се развива силен футбол . Затова напред канари - стягайте силен отбор защото ТРЯБВА ДА СТЕ В "А" ГРУПА !

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 17 юли 2010 13:24

От това, което видях днес, сме го намерили в лицето на Площаков.

Вликолепен Тошко Неделев!
Отлични впечатления оставиха Рахов, Витанов и В.Байрев. Петко Фанев също много добро включване. Стълба определено не ми хареса, а също и Недко, трябва да се стегнат.
Вижда се, че отборът е несработен и постоянно се експериментира със състава. Надявам се Бакалов (жив и здрав, да си носи името ;) ) да си избистри в следващите две седмици положението. Може би, постоянните въртележки в контролите до сега си оказват влиянието и едва днес спечелихме, макар, че и с Любимец, и с Гълъбово бяхме по-добри на терена.

И накрая, най-важното: момчета, този отбор се нуждае от 100% подкрепа. Не знам, дали го осъзнавате, но в момента ние сме в положение, в каквото са били на основоположниците на нашия клуб преди 100 години, а това е време историческо.
Зарязвайте семейства, работа... и тръгвайте по стадионите да пеем за Ботев!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 17 юли 2010 13:26

kokic1986 написа:
veseo написа:

Ами удобно ... хич не е удобно - едно е в Пловдив на стадиона да има 20000 канари и ние да се изсипем 5000 и да се надвикваме и да гледаме корав двубой и мъжка битка (ако паднем дори няма да ме е яд - защото съм гледал спектакъл) - друго Е мача да се играе пред 1000 човека и първото полувреме да е 5-0 за нас и само разходки по терена . Левски и ЦСКА се нуждаят от жестока конкуренция - затова Ботев е нужен на "А" група , и не само , че е нужен , а трябва и да е силен за да дава сериозен отпор - само така ще се развива силен футбол . Затова напред канари - стягайте силен отбор защото ТРЯБВА ДА СТЕ В "А" ГРУПА !

като теб мислят феновете които искат да гледат истински сблъсъци,я питай някой от шефовете на отборите какво ще ти кажат за тях е по-добре да няма конкуренция излиза им по-евтино
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 17 юли 2010 13:29

:) Подавам молба за развод и предизвестие за напускане на работа.Шегувам се да не помислиш,че търся конфронтация с поста ти.А момента наистина е исторически и ще се помни поколения напред

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 17 юли 2010 13:30

veseo написа:

Именно Площаков затова дойде ;)

Пльоко вади 100% участие :) Два мача, два гола :)
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 17 юли 2010 13:51

Мерси за пожеланията :) Но това е начинът, не да продължим селския театър и да сме ви боксова круша на хартиените грандове, колкото и да ви беше удобно това ;)[/quote]
Ами удобно ... хич не е удобно - едно е в Пловдив на стадиона да има 20000 канари и ние да се изсипем 5000 и да се надвикваме и да гледаме корав двубой и мъжка битка (ако паднем дори няма да ме е яд - защото съм гледал спектакъл) - друго Е мача да се играе пред 1000 човека и първото полувреме да е 5-0 за нас и само разходки по терена . Левски и ЦСКА се нуждаят от жестока конкуренция - затова Ботев е нужен на "А" група , и не само , че е нужен , а трябва и да е силен за да дава сериозен отпор - само така ще се развива силен футбол . Затова напред канари - стягайте силен отбор защото ТРЯБВА ДА СТЕ В "А" ГРУПА ![/quote]
като теб мислят феновете които искат да гледат истински сблъсъци,я питай някой от шефовете на отборите какво ще ти кажат за тях е по-добре да няма конкуренция излиза им по-евтино[/quote]

За жалост си мн прав. Иначе, ние истинските фенове на българския футбол, искаме да има повече силни отбори, които да се противопоставят на Левски и ЦСКА. По този начин и грандовете ни ще се представят по-добре в Европа

Върни се в “Ботев”