Добра школа за развитие?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Добра школа за развитие?

Мнениеот tprodanov » 16 юли 2010 23:15

която да се намира в София

Етрополе да не е мигрирало насам?

Мировяне също не е лош вариант, но Славия е по-добър.
Последна промяна от tprodanov на 16 юли 2010 23:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
еm4о65
Контакти:

Мнениеот еm4о65 » 16 юли 2010 23:16

Локо,също имат добра школа,там поне не са максималисти. :)
Има,има истина една тя е само,само ЦСКА

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 юли 2010 23:21

tprodanov написа:
която да се намира в София

Етрополе да не е мигрирало насам?

vaskonti написа:В Етрополе имат пансион

Според теб за какво служи един пансион, например този на Герена? Казвам на момчето, че Етрополе дава възможност на момчета от цялата страна да дойдат при тях, пък той ще си прецени дали го устройва! Ама наистина ли беше нужно да правя това уточнение??? :x
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 юли 2010 23:27

Освен това Етрополе е на 1 час от София. За толкова време не можеш да стигнеш от Младост до Люлин...
[/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 16 юли 2010 23:29

Разбира се, че беше нужно, след като изрично е подчертал града. Все пак е на 12, не на 18, за да може да си бие шута ей така от къщи.
Ако искаше пансион, достатъчно интелигентно е момчето, за да го напише. Или мислиш, че никой нямаше да е написал Литекс например, след като е най-добрата школа на тоя етап? Или Черноморец? Или те нямат общежития?
Защо трябва да превръщаме темата в чат?

Освен това Етрополе е на 1 час от София. За толкова време не можеш да стигнеш от Младост до Люлин...

С какъв точно транспорт, разрешен за 12 годишен, който няма право дори да се качи сам във автобуса?

Потребителски аватар
еm4о65
Контакти:

Мнениеот еm4о65 » 16 юли 2010 23:30

vaskonti написа:В момента единствената школа, в която май се работи като хората е тази в Етрополе на Стоичков. За 2-3 години работа децата вече станаха шампиони, а двама юнаци от там отиват в Нотингам. Школите на Левски и ЦСКА са пропити от корупция от дълги години и там не играят най-добрите, а само мамините синчета. Дори в Славия ще ти е по-добре и ще имаш повече шанс. Ако действително искаш да станеш футболист, просто не си помисляй за червената или синята школа. Виж, някой ден децата ти може би ще доживеят в тези школи да се работи напълно професионално, но в момента това не е така. Според мен избора ти се свежда до Етрополе, а ако няма възможност Славия. В Етрополе имат пансион, мисля, че има и училище, където и да си учиш. Там ти е шанса, проучи задължително нещата.

Да.наистина се работи на много-професионално ниво с децата,и вече има и резултати от трудъ,на децата и трениорите.Да не забравяме,че все пак събраха доста таланти от други отбори,за жалост много от момчетата които са от Етрополе,които тренираха преди да се открие школата,оетанаха извън отборите,не им се даде достатъчно възможности да се докажат, и за съжаление много се отказаха да тренират.
Има,има истина една тя е само,само ЦСКА

cerberr
Контакти:

Мнениеот cerberr » 16 юли 2010 23:32

Благодаря на всички. Ще разгледам Академик и Славия, може би и Локо... както и да е, все една от тях ще се окаже подходящ вариант.

А за човека, който беше коментирал поста ми, и доколко е граматически правилен - не искам похвали, за това колко добре пиша... все още имам много да уча, но смятам че не е правилно, грешките да изпъкват пред концепцията на поста, нали? Няма безгрешен човек, ако тръгнем да си казваме грешките един на друг, няма да стигнем доникъде. Все пак благодаря за критиката, ще се постарая да избягвам занапред такива неща.

И не, далечни от София школи, не ми вършат работа. Благодаря, че ги споменавате, но както каза човекът под мен, по законов ред, няма как да използвам услугите на автобус за придвижване до там.(ако съм сам)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 юли 2010 23:37

tprodanov написа:Разбира се, че беше нужно, след като изрично е подчертал града. Все пак е на 12, не на 18, за да може да си бие шута ей така от къщи.
Ако искаше пансион, достатъчно интелигентно е момчето, за да го напише. Или мислиш, че никой нямаше да е написал Литекс например, след като е най-добрата школа на тоя етап? Или Черноморец? Или те нямат общежития?
Защо трябва да превръщаме темата в чат?

С какъв точно транспорт, разрешен за 12 годишен, който няма право дори да се качи сам във автобуса?

Ми привръщаме темата в чат щото пишеш без да мислиш! Ако беше на 18 нямаше да споменавам пансиона, тъй като просто той е за....деца! Мислех че е логично, но явно не за всеки...
Етрополе е на 1 час път с кола. След като е в пансион, няма да му се налага да пътува всеки ден, там ще учи и тренира. Пак повтарям - казвам му къде е най-доброто място, той си преценява и ако не го устройва, отива в Славия и въпроса приключва! Ти като му предлагаш Герена, а той ако живее в Овча Купел 1 за колко време и как ще се придвижи до Герена? При това всеки ден или през ден!
[/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 16 юли 2010 23:44

Виж сега.
Прочети още веднъж мнението ми, и ми покажи точно къде му предлагам Герена, че май си пил нещо противозаконно.
След това прочети последния пост на момчето и си направи изводите сам за себе си кой е прав.
Благодаря ти предварително.

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 17 юли 2010 00:22

Аз ти препоръчвам Ботев 57 (Септември) или Академик.Няма никаква корупция.Септември тренират в 57мо Спортно и зимата условията са малко лоши,но Академик нямат грешка.Имам доста познати там,дори и от твоя набор.Ако искаш да се развиеш и да играеш сериозно,се запиши там,докато славата им от А Група не ги превърне в платена школа като останалите .. Славия ще ти е трудно - точно на твоята възраст там има уникални таланти,с които ще трябва да се бориш.Успех ти пожелавам,истината е в спорта и най-вече футбола,а не в компютрите,дрогата и алкохола ! ;)
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Върни се в “Футбол - България”