Yellow major написа:Не нямам човек в Сопот, но чувам от тук и там ,че нещата може и да не се получат заради "едно лице".
Ако нашия управителен съвет са професионалисти не биха и не трябва да допускат грам кол****ие във феновете,че са си изпипали работата и са предложили най-добрите условия на Металик за да се получи сливането и да не се изкушават да си помислят друго преди 23 юли.
Другото е аматьорска работа.
Питам те как ще реагираш ти, като рабереш ,че сливането не се е осъществило?
И ще има ли тогава смисъл от твоите тиради?
Какви тиради??? Май слънцето ти е дошло в повече... Аз ти казах, че не виждам грам смисъл от изявления, защото са само от едната страна. Какво и как се случва в Сопот? Ако има някой там, или от тамошния УС, да се каже, ако ли не - каквото и да се каже тук си е за наша употреба. Не виждам никакъв смисъл да се нахвърляш на мен, само защото някой някъде казал за "едно лице".
Питам те как ще реагираш ти, като рабереш ,че сливането не се е осъществило?
Силно ли го искаш, че чак пишеш "като", вместо "ако"? Ако не стане - не стане. Какво да направя? Аз, за себе си, знам, че тези в УС се опитват да направят всичко от себе си. Ако и те хвърлят кърпата, то тогава със сигурност ще почнем от Зоните. Сега има такава опасност, тогава ще е сигурно.