3 контрола на Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: 3 контрола на Ботев Пловдив

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 16 юли 2010 20:54

Yellow major написа:Моля Ви провокирайте Бакала да даде пресконференция по въпроса, защото после ще е късно!
Ако това което казваш е истина сме пълни аматьори!
А се говореше за професионална органзация на отбора във В група.
Дано не е истина, иначе...незнам!

Човек, каква пресконференция искаш??? Чета ти мненията и не разбирам каква ти е идеята... Да излезе Бакалов и да каже... какво?
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 16 юли 2010 20:56

Да каже, че няма проблем със сливането и всичко е кьорфишеци!
Ти спиш ли спокойно?

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 16 юли 2010 20:59

Ти ако си шеф на сдружението и си преговарял преди месец, няма ли да се интересуваш какво става там в Сопот и какви са настроенията или ще чакаш да се случи каквото има да става?

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 16 юли 2010 21:04

Yellow major написа:Да каже, че няма проблем със сливането и всичко е кьорфишеци!
Ти спиш ли спокойно?

Ти ако си шеф на сдружението и си преговарял преди месец, няма ли да се интересуваш какво става там в Сопот и какви са настроенията или ще чакаш да се случи каквото има да става?

До 25-ти абсолютно нищо не е сигурно, така че, поне за мен, няма нужда от пресконф за да ми кажат същото. Не виждам поводи за някакви сериозни притеснения, притесненията идват от това, че в този случай нещата зависят от външен клуб. Това е.

Интересно как реши, че никой не следи нещата и не се поддържа връзка? Така смяташ, или имаш човек в Сопот, който ти е казал така?
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 16 юли 2010 21:12

Не нямам човек в Сопот, но чувам от тук и там ,че нещата може и да не се получат заради "едно лице".
Ако нашия управителен съвет са професионалисти не биха и не трябва да допускат грам колебание във феновете,че са си изпипали работата и са предложили най-добрите условия на Металик за да се получи сливането и да не се изкушават да си помислят друго преди 23 юли.
Другото е аматьорска работа.
Питам те как ще реагираш ти, като рабереш ,че сливането не се е осъществило?
И ще има ли тогава смисъл от твоите тиради?

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 16 юли 2010 21:21

rump_shaker написа:Кише, единствено Стефчо не е играл футбол и Площака май последните няколк омесеца. Всичките другите играха в различни отбори. Нормално е отбор на 2 седмици да не е сработен добре. Още повече че и в 3те мача не бяхми някву льохми. Напортив дори играхем що годе приличен футрбол. Неможем с вълшебна пръчица за 0 време да направим супер силен отбор!

не се опитвам да клепам някой или да се мисля за по вещ от бакалов но ще те поправя малко шейкър макар да си ми много симпатичен.не е само стефчо а краси кръстев е подържал само форма,васко василев знаем какво му се случи караматев ако се не лъжа беше тежко контузен това на първо четене не че някой нямат качества ама след дълга почивка и само подържане на форма май е малко рисковано с тях и с изброените от теб станаха почити половин отбор който май са гласени за титуляри
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 16 юли 2010 21:23

Yellow major написа:Не нямам човек в Сопот, но чувам от тук и там ,че нещата може и да не се получат заради "едно лице".
Ако нашия управителен съвет са професионалисти не биха и не трябва да допускат грам кол****ие във феновете,че са си изпипали работата и са предложили най-добрите условия на Металик за да се получи сливането и да не се изкушават да си помислят друго преди 23 юли.

Какви тиради??? Май слънцето ти е дошло в повече... Аз ти казах, че не виждам грам смисъл от изявления, защото са само от едната страна. Какво и как се случва в Сопот? Ако има някой там, или от тамошния УС, да се каже, ако ли не - каквото и да се каже тук си е за наша употреба. Не виждам никакъв смисъл да се нахвърляш на мен, само защото някой някъде казал за "едно лице".

Силно ли го искаш, че чак пишеш "като", вместо "ако"? Ако не стане - не стане. Какво да направя? Аз, за себе си, знам, че тези в УС се опитват да направят всичко от себе си. Ако и те хвърлят кърпата, то тогава със сигурност ще почнем от Зоните. Сега има такава опасност, тогава ще е сигурно.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 16 юли 2010 21:34

Шврнц Тпрунков написа:
Yellow major написа:Не нямам човек в Сопот, но чувам от тук и там ,че нещата може и да не се получат заради "едно лице".
Ако нашия управителен съвет са професионалисти не биха и не трябва да допускат грам кол****ие във феновете,че са си изпипали работата и са предложили най-добрите условия на Металик за да се получи сливането и да не се изкушават да си помислят друго преди 23 юли.

Какви тиради??? Май слънцето ти е дошло в повече... Аз ти казах, че не виждам грам смисъл от изявления, защото са само от едната страна. Какво и как се случва в Сопот? Ако има някой там, или от тамошния УС, да се каже, ако ли не - каквото и да се каже тук си е за наша употреба. Не виждам никакъв смисъл да се нахвърляш на мен, само защото някой някъде казал за "едно лице".

Силно ли го искаш, че чак пишеш "като", вместо "ако"? Ако не стане - не стане. Какво да направя? Аз, за себе си, знам, че тези в УС се опитват да направят всичко от себе си. Ако и те хвърлят кърпата, то тогава със сигурност ще почнем от Зоните. Сега има такава опасност, тогава ще е сигурно.

Аз ако исках това да се случи, щях да си трайкам и да гледам сеир, а не да седя сега пред компа и да ти правя кеф да се бъзикаш с мен.
Остави остроумните си изказвания за някой друг, и си помисли какво би се случило ако пасивността (непрофесионалността) на новите ни ръководители ни докара до там да ходим в Б окръжна.

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 16 юли 2010 21:40

спора ви е безмислен момчета само се изнервяте допълнително
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 16 юли 2010 21:41

Yellow major написа:Аз ако исках това да се случи, щях да си трайкам и да гледам сеир, а не да седя сега пред компа и да ти правя кеф да се бъзикаш с мен.
Остави остроумните си изказвания за някой друг, и си помисли какво би се случило ако пасивността (непрофесионалността) на новите ни ръководители ни докара до там да ходим в Б окръжна.

Човеко, ти не си дал едно активно предложение, освен "Да се махат!", "Като ни закарат в Окръжна", "Да излезе Бакалов и да каже".

Какво искаш да се случи?

П.С. Ако исках да се бъзикам с теб, щях да пиша по доста по-различен начин.
Не натискайте ТУК!

Върни се в “Ботев”