Здравейте,
Да започна от тук, че не съм на кой знае каква възраст(почти 12). Та да продължа към темата... търся си една приятна, добра школа за развитие(или да го наречем запълване на свободно време?), която да се намира в София и да не изисква кой знае колко... неможе да се каже че съм изключително талантлив, или гоня място в 1ви отбор и така нататък... просто обичам футбола, и обичам да играя. Едва ли имам качествата за ЦСКА, Левски или така нататък, защото както казах, не съм някакъв СУПЕР, МЕГА, УЛТРА, талант.
Дори да е най - малката възможна, просто я споделете. Ще съм Ви изключително благодарен.
С уважение,
cerberr
Добра школа за развитие?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Добра школа за развитие?
Левски -Раковски. Може да понаучиш нещо, но като запълване на време и просто за спорта според мен е идеално. На удобно място в центъра е и тн.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Извинявай, но не открих официалният им сайт, или поне инфо за ДЮШ.
cerberr написа:Здравейте,
Да започна от тук, че не съм на кой знае каква възраст(почти 12). Та да продължа към темата... търся си една приятна, добра школа за развитие(или да го наречем запълване на свободно време?), която да се намира в София и да не изисква кой знае колко... неможе да се каже че съм изключително талантлив, или гоня място в 1ви отбор и така нататък... просто обичам футбола, и обичам да играя. Едва ли имам качествата за ЦСКА, Левски или така нататък, защото както казах, не съм някакъв СУПЕР, МЕГА, УЛТРА, талант.
Дори да е най - малката възможна, просто я споделете. Ще съм Ви изключително благодарен.
С уважение,
cerberr
Може за футболист да не ставаш, ма поне за 12-сет годишен умееш да се изразяваш и да пишеш. Пожелавам ти успех с школата и успех за бъдещето
Поздрави
Мм прав си. Сега поразгледах и аз. Принципно има някаква малка информация като резултати, играчи и тн. но нищо съществено, което да ти е от полза(в сайта на Левски)
Може да поразпиташ във форума на Левски, да звъннеш на някой от дадените телефони, но най-добре ще е да отидеш някой ден на място до Раковски и да питаш. Съжалявам, че не бях особено полезен :/
П.П. Чувал съм, че Славия имат много хубава база за децата, но пак казвам - само съм чувал.
Пожелавам ти успех и умната

П.П. Чувал съм, че Славия имат много хубава база за децата, но пак казвам - само съм чувал.
Пожелавам ти успех и умната

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
Благодаря. Определено ще разпитам.
-
- Контакти:
Приятел ти си само на 12 не се отчайвай можеш да станеш добър
Иначе препоръчвам ти Славия,имам много познати там и отзивите са чудесни,базата е идеална виждал съм я лично,така че там е най-доброто 

Каква приятна изненада.
Момче, първо, много се радвам, че пишеш така хубаво и се изразяваш толкова ясно. Искренно се надявам да имаш талант.
Ето ти няколко школи - въпросната Левски Раковски е част от Левски, но базата е на стадион Раковски. Принципно се води като Б отбора на другата школа, футболисти се разменят между двете. Обаче, честно да ти кажа, не мисля, че в момента тази школа може да ти развие таланта и да те изгради като футболист. Пък и корупцията си е факт. Школата на Славия е по-добре като база и като условия и всичко, а и като ръководене и треньори. Друг вариант - ако ти е близо школата на Локо - това е в 101 училище в Надежда - школата се казва Локо 101 всъщност. Виж и Академик, че почти всички софийски таланти в последните години от там излизат.
Най-искренно ти пожелавам успех. Ако се сетя още - ще пиша.

Ето ти няколко школи - въпросната Левски Раковски е част от Левски, но базата е на стадион Раковски. Принципно се води като Б отбора на другата школа, футболисти се разменят между двете. Обаче, честно да ти кажа, не мисля, че в момента тази школа може да ти развие таланта и да те изгради като футболист. Пък и корупцията си е факт. Школата на Славия е по-добре като база и като условия и всичко, а и като ръководене и треньори. Друг вариант - ако ти е близо школата на Локо - това е в 101 училище в Надежда - школата се казва Локо 101 всъщност. Виж и Академик, че почти всички софийски таланти в последните години от там излизат.
Най-искренно ти пожелавам успех. Ако се сетя още - ще пиша.
Моля,не го приемайте лично,но аз пък открих 7 грешки в поста на автора
Но времето е пред него...Пожелавам му успех и дано сбъдне мечтите си.

Но времето е пред него...Пожелавам му успех и дано сбъдне мечтите си.
В момента единствената школа, в която май се работи като хората е тази в Етрополе на Стоичков. За 2-3 години работа децата вече станаха шампиони, а двама юнаци от там отиват в Нотингам. Школите на Левски и ЦСКА са пропити от корупция от дълги години и там не играят най-добрите, а само мамините синчета. Дори в Славия ще ти е по-добре и ще имаш повече шанс. Ако действително искаш да станеш футболист, просто не си помисляй за червената или синята школа. Виж, някой ден децата ти може би ще доживеят в тези школи да се работи напълно професионално, но в момента това не е така. Според мен избора ти се свежда до Етрополе, а ако няма възможност Славия. В Етрополе имат пансион, мисля, че има и училище, където и да си учиш. Там ти е шанса, проучи задължително нещата.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Върни се в “Футбол - България”