Емблемите, които ще минат на гласуване на 25 юли
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Емблемите, които ще минат на гласуване на 25 юли
Не мисля че е съвсем сигурно, че можем да използваме Е 14... Най-малкото, днес е последният срок за урода да жали несъстоятелността. Но иначе аз също бих гласувал за Е 14 с топка!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Abbiati написа:Не мисля че е съвсем сигурно, че можем да използваме Е 14... Най-малкото, днес е последният срок за урода да жали несъстоятелността. Но иначе аз също бих гласувал за Е 14 с топка!
Е не виждам защо ще е предложена ако не може да се ползва?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:Abbiati написа:Не мисля че е съвсем сигурно, че можем да използваме Е 14... Най-малкото, днес е последният срок за урода да жали несъстоятелността. Но иначе аз също бих гласувал за Е 14 с топка!
Е не виждам защо ще е предложена ако не може да се ползва?
и аз това се чудя ,щом е предложена да се гласува значи е свободна,ако не е защо тогава е предложена
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
- Ангел
- Местоположение: От "Бирената", през Токио, до Аризона, светът е ЖЪЛТО-ЧЕРНА зона!
- Контакти:
Е13 и Е15 са моите фаворити, като втората ми допада повече и дори съм си я щамповал на тениска преди 2 години
.

Любов, предавана 100 години от поколение на поколение! Това е Ботев Пловдив!
http://www.botevplovdiv.bg
http://www.botevplovdiv.bg
- rump_shaker
- Контакти:
Добре де искам да питам всички дето са за Е15:
- тази елбмела е плагиатствана от тазни на Рапид Виена
- може да е една от първите и най-дълго просъществували, но мисля че е много остаряла и не е уникална
- основните цветове по тази емблема са зелно, червен, бяло и чак тогава жълто черно!!! Нормално ли е това. Цял живот се кичим с прозвището жълточерни и накрая сме с емблема с зелени и червени багри ????
Пак казах преди, ако беше в други цветово става, но така предложена е абсурдна според мен.
- може да е една от първите и най-дълго просъществували, но мисля че е много остаряла и не е уникална
- основните цветове по тази емблема са зелно, червен, бяло и чак тогава жълто черно!!! Нормално ли е това. Цял живот се кичим с прозвището жълточерни и накрая сме с емблема с зелени и червени багри ????
Пак казах преди, ако беше в други цветово става, но така предложена е абсурдна според мен.

rump_shaker написа:Добре де искам да питам всички дето са за Е15:
Да вземем оригиналната и реално най-свята емблема и да си я променим? Още малко да "запазим райето" ама да сме розово-зелени и прякорът ни да е пак птица, но "гъските"? Оригиналната или да остане както си е, или да не се пипа, всякакви прояви на въображение върху нея са морално недопустими за мен и надявам се повечето от нас.
И все пак питам защо се обмисля друга, щом досегашната е предложена?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- botev_1912
- Контакти:
За мен тази картинка е направена с определна цел и тя е да разберат колко не стават другите емблеми и трябва да изберем емблемата лансирана от УС 
Именно за това първата емблема е нарисувана в тези цветове, въпреки че се знае по какъв начин я знаят хората. Сложена е и тази от 89 въпреки че НЕ МОЖЕ да се ползва, но да има мнения от тип "след като тази я има - няма смисъл да се рзглеждат други".

Именно за това първата емблема е нарисувана в тези цветове, въпреки че се знае по какъв начин я знаят хората. Сложена е и тази от 89 въпреки че НЕ МОЖЕ да се ползва, но да има мнения от тип "след като тази я има - няма смисъл да се рзглеждат други".
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
- rump_shaker
- Контакти:
veseo написа:rump_shaker написа:Добре де искам да питам всички дето са за Е15:
Да вземем оригиналната и реално най-свята емблема и да си я променим? Още малко да "запазим райето" ама да сме розово-зелени и прякорът ни да е пак птица, но "гъските"? Оригиналната или да остане както си е, или да не се пипа, всякакви прояви на въображение върху нея са морално недопустими за мен и надявам се повечето от нас.
И все пак питам защо се обмисля друга, щом досегашната е предложена?
Весо споделям ти мнението за оригиналната емблема, ама мисля че наистина не става. Плагиатствана е и навсичкото отгоре цвевтовете.
А иначе и аз се питам за кво се обсъжда нова емблема след като Е14 е свободна!

- botev_1912
- Контакти:
На мен ми е по-интересно от къде се взе тази картинка с предложения?
Кой я пусна като не е излезнала в бултрас доколкото съм запознат?
Кой я пусна като не е излезнала в бултрас доколкото съм запознат?
100
покривни прозорци
покривни прозорци