Жребият на Левски за III предварителен кръг на Лига Европа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Жребият на Левски за III предварителен кръг на Лига Европа

Мнениеот mistreated » 16 юли 2010 16:53

bigbonusprize написа:
mistreated написа:
Не, сравнявам ги с Тампере! Вие не спирате с глупостите. Да, казах, че трябва да внимавате с Дъндолк, какво от това? Да не би да навреди по някакъв начин, че не ги подцениха играчите ви и си ги биха безпроблемно? Много по-лошо е, като тръгвате с големите кошници, а вие винаги тръгвате с тях.

mistreated, ти си последният човек, който е повлиял на футболистите на Левски да не ги подценят... Тампере няма какво да го коментираме. Срещу тях бяхме беобразно слаби.
Аз лично винаги си имам едно на ум, но не мога да съм с по-ниско самочуствие от феновете на Калмар примерно... Не мога да не очаквам победа за Левски. Ти притесняваш ли се от вашият съперник? :)

Не ме разбра правилно, естествено, че аз не съм повлиял на футболистите на Левски. Мисълта ми беше, че милион пъти по-добре да си концентриран и да не подценяваш съперника (както вие правите в коментарите си), отколкото да излезеш с мисълта, че предварително мачът е решен. Колкото и да не ти се вярва медиите и в частност феновете влияят доста на играчите и тяхната нагласа спрямо определен съперник. Затова замълчете и се бийте в гърдите след като отстраните следващия си противник.
По въпроса дали се притеснявам от нашия съперник писах още при тегленето на жребия. Да, притеснявам се, защото идея си нямам какво да очаквам. Цибалия, въпреки че нищо не са като име, са представители на хърватския футбол. Знаем колко сме далече от тях, като футболна нация.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 юли 2010 16:57

THE G.A.M.E написа:
mistreated написа:От Копенхаген отпадахте 2 пъти, а Бран ги отстранихте с гол на чужд терен. Това не са ли проблемни отбори, не е като да си ги биете наред, нали? Да не говорим, че най-пресния сблъсък е с Тампере.

Мисля, че датчаните са отстранявали Левски веднъж ..... или нещо, аз се бъркам ?
Както и да е .... мисълта ми е, че срещу скандинавци, успеваемоста на Левски е към 50% .... не е като, където и когато да ни хванат, там да ни бият ! ?
Трудно може да се сръвняват отборите през годините ..... но ми се струва, че в момента - Калмар едвали са толкова силни, както бяха Тампере преди 2 години ?
Шведите дори ..... не са и класата която бяха миналата година !

Пак го казвам ( пиша в случая ) ..... те са имали съперник, подобен на Дъндолк .... и са завършили 0 : 0 у дома ? !
Аз не говоря за някакво подценяване на Калмар .... но и всякакво надценяване е вредно !
В случая мисля, че доста хора надценявате шведите ....

Приятел, колко "силни" бяха Тампере преди 2 години. Ти помниш ли какво ги направи Розенборг в следващия кръг, след като ви отстраниха???
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 16 юли 2010 17:03

mistreated написа:А бе някои хора бързо забравят какви проблеми е имал Левски със скандинавските отбори

Левски-Юргорден 1:2,6:0-1965г.(КЕШ)
Левски-Копенхаген 0:1,2:0-1986г.(КНК)
Левски-Копенхаген 0:2,1:4-1998г.(КНК)
Левски-Бран 0:0,1:1-2001г.(ШЛ)
Левски-Брьондби 4:1,1:1-2002г.(УЕФА)
Левски-Тампере 0:1,0:1-2007г.(ШЛ)

Като изключим Тампере не виждам чак такива проблеми за Левски срещу скандинавските отбори :roll: ...Левски е длъжен да елиминира Калмар и си мисля,че ще го направим :geek:
Последна промяна от niki87 на 16 юли 2010 17:05, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 юли 2010 17:04

mistreated написа:Приятел, колко "силни" бяха Тампере преди 2 години. Ти помниш ли какво ги направи Розенборг в следващия кръг, след като ви отстраниха???

Веднага контра въпрос:
А, ти помниш ли, какво направиха финландците в последствие .... в групите на УЕФА ? ... :lol:

Но, не това е темата !
Не ми отговори на въпроса:
Защо като Калмар са сила ..... са се мъчили с третият в Молдова ?
Пак го пиша .... подценяването е лошо ..... но и - надценяването е не по малко вредно !
Жребият е нормален ..... но, не и тежък, както се опитвате да ни убедите доста хора тук.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 16 юли 2010 17:11

mistreated написа:
THE G.A.M.E написа:
mistreated написа:А бе някои хора бързо забравят какви проблеми е имал Левски със скандинавските отбори

Какви, по особени проблеми е имал Левски срещу скандинавци ?
Отстранявали са ни - Копенхаген и Тампере ...... но Левски от своя страна е остранявал:
Юргорден, Брьондби и Бран.
Така, че какви проблеми ?

От Копенхаген отпадахте 2 пъти, а Бран ги отстранихте с гол на чужд терен. Това не са ли проблемни отбори, не е като да си ги биете наред, нали? Да не говорим, че най-пресния сблъсък е с Тампере.

Хайде свободно поправи се! Как ще сме отпадали два пъти от Копенхаген? А за Тампере да не говорим, че там нещата бяха съвсем различни и причината за провала беше извън терена. Някъде на сафари из африка! Сигурен съм, че още 10 пъти да се паднем с тях ще ги бием 10 пъти. Бран няма да ги коментирам, сърбаха ни попарата! Единсвения отбор от който ядохме сериозен бой беше Копенхаген, и в двата мача 4 на 1 и 2 на 0!
Ние не трябва да се притесняваме. Ние бихме с 6 на 0, съперниците правят 0 на 0! Ако единият от двата отбора (Дачия или Калмар) не бие с 3 или повече гола, може да се каже, че се е класирал доста трудно. Ние сигурен съм ще бием убедително и в реванша. Е кой е фаворита и кой трябва да се притеснява?! Така че не ми говорете врели некипели. Ние сме Левски София!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 16 юли 2010 17:13

mistreated:
Не ме разбра правилно, естествено, че аз не съм повлиял на футболистите на Левски. Мисълта ми беше, че милион пъти по-добре да си концентриран и да не подценяваш съперника (както вие правите в коментарите си), ......абе ти наред ли си бе,ние коментираме,не ние сме на терена.....различаваш ли фенове от футболисти :?:
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 16 юли 2010 17:23

mistreated, зарежи ги тези фенски спорове, човече ;) Феновете затова сме фенове. За да имаме очаквания към отбора, който обичаме. Защото тръгнем ли със свалени гащи, то сме за никъде.
[offtopic]Връткай си сат. чинията, кефи се на страхотния приемник, който имаш и не се впрягай... Все пак това е само спорт. Тук съм с различен ник от ника, който имам в сат.форумите, но предполагам ще се сетиш кой съм. Филибето, VU+ ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 юли 2010 17:31

Да се радваме сега на подобни отбори, че от догодина в четвъртите кръгове ще сме вече непоставени и тогава ще е дебелия чеп
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 юли 2010 17:44

PFC Litex написа:Да се радваме сега на подобни отбори, че от догодина в четвъртите кръгове ще сме вече непоставени и тогава ще е дебелия чеп

Зависи тази година какво ще направят отборите ни ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 16 юли 2010 17:46

Доколкото знам, през 80-те сме играли с АБ Копенхаген и сме ги отстранили. Но времената, в които викахме на тези отборчета с подигравателното "скиори" вече отдавна са отминали и като материална база и работа с децата, в тези държави май са много по-напред от нас.

Върни се в “Левски”