Жребият на Левски за III предварителен кръг на Лига Европа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Левски срещу Калмар или Дачия

Мнениеот Alex » 16 юли 2010 15:26

bojo0o0o94 написа:Според мен Калмар е най-стойностния отбор в нашата урна но се надявам Дачия да ги победи

+1

най-силния непоставен... кво да говорим повече - ама когато си Левски жребия винаги се коментира като "лесен". А и като знам как играят ескимосите...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 16 юли 2010 15:27

phoenix написа:Много приемлив жребий. От евентуалните съперници аз предпочитах пред Калмар единствено Аалезунд. Не знам кой и кога ги е гледал, но искам да кажа, че имам възможност редовно да следя шведското първенство по сателит. Калмар през тази година изобщо не впечатляват. Много скучен и нискорезултатен отбор. В момента са горе долу на 1 ниво с Елфсборг. Онзи ден гледах мача на Елфсборг с Искра Стал. Беше голяма мъка, а като знам че същите дърводелци миналата година Черно Море ги отнесе безпроблемно. А пък и след този първи нулев мач все пак не може със сигурност да твърдим, че ще са шведите. Аз определено съм оптимист.

Дано е така,както твърдиш.
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 16 юли 2010 15:29

Хора, извинявам се, но ми се струва, че адски много надценявате този отбор. Може би е заради държавата, която представят. Но според мен ако повторим играта от снощи няма да имаме проблем да им напълним кошницата.

Потребителски аватар
smoke2
Контакти:

Мнениеот smoke2 » 16 юли 2010 15:31

Абе не е като да ги гледаш на живо, ама все пак изглеждат респектиращо:

http://en.wikipedia.org/wiki/Kalmar_FF

От всичко, най-хубаво е, че са в червено.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 16 юли 2010 15:35

Отборът въобще не е слаб. Ставал е преди две години шампион на Швеция, да не говорим,че миналата година за малко да отстранят Дебрецен, което говори,че са отбор от тяхната черга. Прави впечатление, че Калмар има победа над Фейнорд с 1-0(насред Холандия). За мен лично шансовете са 50/50,няма фаворит. Но интересно защо много хора пропускат и Дачия, който има също голям шанс да срещне "сините" 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 юли 2010 15:40

smoke2 написа:Абе не е като да ги гледаш на живо, ама все пак изглеждат респектиращо:

http://en.wikipedia.org/wiki/Kalmar_FF

От всичко, най-хубаво е, че са в червено.

[offtopic]Само на мен ли емблемата им прилича на прашки?[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 16 юли 2010 15:42

phoenix написа:Хора, извинявам се, но ми се струва, че адски много надценявате този отбор. Може би е заради държавата, която представят. Но според мен ако повторим играта от снощи няма да имаме проблем да им напълним кошницата.

Айде да не се заблуждаваме! Снощи защитата ни не игра под напрежение, струва ми се, че играем ли под натиск ще има пак глупави грешки. В нападение ми харесаха, но да не забравяме и срещу кого играхме! Едва ли ще имаме такива възможности срещу шведите или молдовците. Надявам се проблемите в дефанзивен план да се изчистят в следващите две седмици и да излезем по-сработени като отбор.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Жребият на Левски за III предварителен кръг на Лига Европа

Мнениеот blue avalanche » 16 юли 2010 15:43

Ако не беше жребия(или Еврофутбол),някои нямаше и да са чували за Калмар.И сега:"страшно силни","шведските бразилци" и незнам си кво си.Що?Щото мнооо се опънали на "великия гранд" Дебрецен.Я,моля...Без подценяване,сериозно,със себераздаване:менюто е "чорба" от "калмари".Беше време,когато такива като Калмар чакаха на опашка,за да играят контроли с нас.Нали искаме Левски от онези времена?Или за всеки мач със Сульо и Пульо ще отваряме теми:"Ама дали ще бием?Ми ако вземем да паднем?"
Апропо,като гледам и другите "възможни" отбори(Яблонец,Ягелония,ОФК,белгийци и др.) не виждам кой знае каква разлика с Калмар.Тъй че...
Последна промяна от blue avalanche на 16 юли 2010 15:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bobby198
Контакти:

Калмар (Швеция) - Дачия (Молдова)

Мнениеот bobby198 » 16 юли 2010 15:47

Това е Калмар (Швеция)

ИзображениеИзображение

Калмар

Клуб: Калмар

Континент: Европа

Страна: Швеция

Град: Калмар

Дата на основаване: 1910 г.

Стадион: Фредриксканс (капацитет - 9 795)

Пълно име: Футболен Клуб Калмар

Председател: Томи Страндман

Мениджър: Нане Бергщранд

Телефон: 46 (48) 04 44 430

Факс: 46 (48) 08 87 20

Уеб страница: http://www.kalmarff.se

Вечни съперници: Йостер

*

Калмар - сумарно

Победи: 22 44.0% Загуби: 11 22.0% Равни: 17 34.0%
Средно вкарва голове на мач 1.62 Средно допуска голове на мач 1.22

*

Калмар като Домакин

Победи: 15 Загуби: 5 Равни: 5
Средно вкарва голове на мач 1.92 Средно допуска голове на мач 1.24

*

Калмар като Гост

Победи: 7 Загуби: 6 Равни: 12
Средно вкарва голове на мач 1.32 Средно допуска голове на мач 1.20

Това е ФК "Дачия Кишинев

Изображение
Изображение

*

Дачия Кишинев - сумарно

Победи: 28 56.0% Загуби: 11 22.0% Равни: 11 22.0%
Средно вкарва голове на мач 1.56 Средно допуска голове на мач 0.70

*

Дачия Кишинев като Домакин

Победи: 16 Загуби: 4 Равни: 5
Средно вкарва голове на мач 1.72 Средно допуска голове на мач 0.64

*

Дачия Кишинев като Гост

Победи: 12 Загуби: 7 Равни: 6
Средно вкарва голове на мач 1.40 Средно допуска голове на мач 0.76
Изображение

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 16 юли 2010 15:48

Пепо написа:
phoenix написа:Хора, извинявам се, но ми се струва, че адски много надценявате този отбор. Може би е заради държавата, която представят. Но според мен ако повторим играта от снощи няма да имаме проблем да им напълним кошницата.

Айде да не се заблуждаваме! Снощи защитата ни не игра под напрежение, струва ми се, че играем ли под натиск ще има пак глупави грешки. В нападение ми харесаха, но да не забравяме и срещу кого играхме! Едва ли ще имаме такива възможности срещу шведите или молдовците. Надявам се проблемите в дефанзивен план да се изчистят в следващите две седмици и да излезем по-сработени като отбор.

Не, по никакъв начин не се заблуждавам. Това, че съперника ни снощи не е мерило ми е пределно ясно, но ми хареса, че имаше идеи, имаше настроение. И за разлика от сигурно над 80% от момчетата тук, които само са чували за Калмар, то аз скандинавските първенства ги гледам редовно. Няма нищо страшно в жребия. Пак повтарям, че Аалезунд беше много по-добър вариант.

Върни се в “Левски”