Жребият на Левски за III предварителен кръг на Лига Европа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Жребият на Левски за III предварителен кръг на Лига Европа
Ще трябва да им помрачим 100-годишния юбилей, който празнуват през тази година.
Re: Левски срещу Калмар или Дачия
Можеше и по-добър жребии,ама и този горе-долу бива
БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА ЛЮБОВ,ЛЕВСКИ Е НАШАТА СЪДБА!

Прякора на Калмар е "Червените братя" -заради екипите,
а също и "Бразилците"-заради многото бразилци в състава
Гледайте да не се изложите!

Левски няма да срещне трудности срещу Калмара Паул 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Mиналата година Калмар игра с Дебрецен в ШЛ.3:1 ги биха в Швеция и загубиха с 2:0 в Унгария.Определено няма да ни е лесно,но сме длъжни да ги елиминираме 

- maximalniq
- Контакти:
Дебрецен победи много трудно Калмар миналата година в ШЛ след общ резултат 3:3. Сериозен съперник са няма спор, но както Ясен Петров каза само ние можем да ги направим силни или слаби. САМО ЛЕВСКИ !!!

Гатев написа:Можеше и по-добър жребии,ама и този горе-долу бива
Ами като изключим чехите и ОФК, другите отбори не ми звъчат заплачително някак, но не ги и познавам де... Все пак това е жребия и трябва да го приемем. Някои ако има наблюдения над 2-та отбора да си каже мнението

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Madridist написа:Това лято сме го подкарали само на октоподи и калмари
Миналата година Калмар-Дебрецен 3-1 Дебрецен Калмар 2:0 Дебрецен с мъка ги отстраняват,а аз гледах и двата мача онлайн.Ако знаете как разиграват топката тея Калмар свят ще ви се завие.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- bojo0o0o94
- Контакти:
Според мен Калмар е най-стойностния отбор в нашата урна но се надявам Дачия да ги победи
Parmalat написа:Madridist написа:Това лято сме го подкарали само на октоподи и калмари
Миналата година Калмар-Дебрецен 3-1 Дебрецен Калмар 2:0 Дебрецен с мъка ги отстраняват,а аз гледах и двата мача онлайн.Ако знаете как разиграват топката тея Калмар свят ще ви се завие.
Ама снощи 0-0 у дома правят... не знам

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !