ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ IIкръг: Левски 6-0 Дъндолк
Никой не отчитта факта, че вкарахме гол на отбор с масоцва защита, което ни липсваше миналата година. Черноморец ни би, Берое и почти всички загуби са от отбори с такива защити. Срещу по-отворен отбор може да получим 2-3 гола, но колко ще вкараме? Тогава ще има повече положения. Съперника беше слаб, но подреден добре и с един добър вратар. Миналата година цска едвам отстрани дери сити, които са си от същата класа. Дано и 4-те отбора стигнат до групите.
Доволен съм от резултата! Страхотен дебют и за Ясен Петров, независимо, че съперникът беше непретенциозен. Надявам се и следващата седмица в Ирландия нашите да покажат резултатен футбол. И познайте на кой идва ред 

Foxtrot написа:Доволен съм от резултата! Страхотен дебют и за Ясен Петров, независимо, че съперникът беше непретенциозен. Надявам се и следващата седмица в Ирландия нашите да покажат резултатен футбол. И познайте на кой идва ред
До мача с Цска има още два мача, а единия е много важен.
Re: ЛЕ IIкр. Левски-Дъндолк (15.07./20:45ч.) пряко по TV+
Blue_Lion написа:Абе,как се чувахме по ТВ-то и отстрани ? Айде някой който не е бил на мача да каже,как се представихме отстрани или някой който е бил в "А" или "В" ?
Слушах мача по Гонг (само първото полувреме) от другиа край на света. Чувахте се през два континента

Само Левски
-
- Контакти:
Ето такъв Левски искаме да гледаме. Ето такава публика искаме да сме. За това изминаваме по 1000км за всеки път. Друго си е като се прибираш цяла нощ с настроение!!!
Благодарим ви за страхотната нощ!
Благодарим ви за страхотната нощ!

дано да стигнем до групите даже и да излеземе 

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Аз не искам да казвам "трябва да влезем еди-къде-си". Нека играят добре и красиво, нека има по 6-7 000 на всеки мач, па ако ще и да не влизат. То само ще си дойде в бъдеще, ако предните неща са налице!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Cesc Fabregas написа:Blue_Lion написа:Абе,как се чувахме по ТВ-то и отстрани ? Айде някой който не е бил на мача да каже,как се представихме отстрани или някой който е бил в "А" или "В" ?
Аз бях във А сектор и беше супер и там, тия толкова не са пели не помня от кога, особено второто полувреме беше екстра.![]()
Хореографията стана страхотна, мене много ми хареса
Верно си е...много пяхме и пяхме всички,целия стадион ! Не беше само до резултата,ами си личи и ефекта на обединението в Сектора...София-Запад и South Division обединени ! Добра предпоставка за дербито

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Blue_Lion написа:Cesc Fabregas написа:Blue_Lion написа:Абе,как се чувахме по ТВ-то и отстрани ? Айде някой който не е бил на мача да каже,как се представихме отстрани или някой който е бил в "А" или "В" ?
Аз бях във А сектор и беше супер и там, тия толкова не са пели не помня от кога, особено второто полувреме беше екстра.![]()
Хореографията стана страхотна, мене много ми хареса
Верно си е...много пяхме и пяхме всички,целия стадион ! Не беше само до резултата,ами си личи и ефекта на обединението в Сектора...София-Запад и South Division обединени ! Добра предпоставка за дербито
Аз смятам да ходя

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- blue avalanche
- Контакти:
Силен Левски,фантастична публика(без простотии,пълна подкрепа от всички сектори-аз бях в сектор А),чудесна вечер!Този път,изглежда,случихме на попълнения(включвам и Дъстли).Но...много проблеми в защита:всички високи топоки в нашето наказателно поле-спечелени от ирландците,което доведе до инфарктни моменти с/у тези слабандурници-греда,избиване от голлинията(другата греда беше от далечен удар).Има какво още да се желае в дефанзивен план(не казвам защита,щото тя почва от средата на терена).В този ред на мисли-слаба игра на Тасевски(нула старание в защита).Но за това-друг път.В края на мача бях радостен и доволен.Още веднъж подчертавам-чудесна вечер,сътворена от отбора и публиката!