ДокладвайОтговори с цитатRe: До всички потребители от форум"Левски"
от honda на 16 Юли 2010 08:44
Към Олд дет:
Бих те помолил да посочих поне една лъжа в която си ме уличил. Аз считам,че имам доста добра за възрастта ми памет и не си спомням да си ме "хващал" в лъжа. Докато аз теб- съм те хващал доста пъти .Ето още една:
"Веднага след 9 септември 1944 година, събитията в страната ни се развиват по начин, който принуждава клубовете да търсят спасение в обединения помежду си. Целта е ясна. Оцеляването. Финансовия недоимък от преди тази дата става още по-голям след идването на ОФ на власт. Войната върви на пълни обороти и на държавната администрация не и е до футбол. Започват масови сливания. Някои са доброволни, други, като претопяването на пощенския ФК "Княз Кирил" от ФК "Левски" в ПСК "Левски", който попада под шапката на ведомството оглавявано от министър Цола Драгойчева (член на ЦК и Политбюро на БКП"- през 1944 Цола Драгойчева не е министър на пощите,тя става такава 3 години по-късно.Явно информацията ,която използваш е меко казано не надежна.
Както Г.Дамянов е почетен председател на ЦСКА така първия председател на ЦСКА е Боян Българанов- човек нямащ нищо общо с БКП ,само дългогодишен член на най-висшето и ръководство . Вече ти писах дали създаването на ЦСКА е самостоятелно решение на Г.Дамянов и Б.Българанов или е било съгласувано с ръководството на БРП(БКП) едва ли ще разберем. Но поне за мен е неоспорим факт ,че без благословията на Г.Дамянов и Б.Българанов ЦСКА нямаше да бъде създаден през 1948. Както и че и двамата са били в най-висшите ешалони на БКП както и арм.ген Д.Джуров. Нито един друг български отбор не е имал толкова високо поставени партийни другари своето ръководство. Всички отбори в периода 1948-90 са били комунистически и са имали в ръководството си хора на ръководни длъжности в БКП -такива са били като се започне примерно от Партизан(Първомай) и се завърши с ЦСКА и Левски,но несъмнено ЦСКА беше най-високо поставен.
Само ще ти напомня за английския специалист,който присъства на пресконференцията за представяне на проекта за нов стадион и за който ти каза,че не съществува,както и последния пример за сложени от теб в моите уста думи са достатъчни за да подкрепя мнението си за теб като за човек.