ФИФА изхвърля за 4 месеца Да Коща

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Поручик Ржевски

ФИФА изхвърля за 4 месеца Да Коща

Мнениеот Поручик Ржевски » 21 яну 2009 08:54

Фелипе да Коща най-вероятно ще изхвърчи за четири месеца от футбола.
ФИФА ще накаже португалския халф, преминал от ЦСКА в Левски, след жалбата, подадена от "червените". В щабквартирата на световната централа в Цюрих вече били взели решението.

Португалецът ще има право да облече синята фланелка едва в средата на месец май. При това положение има немалък шанс 24-годишният Фелипе да участва в пролетното издание на вечното дерби.

Както е известно, Да Коща разтрогна с ЦСКА заради неполучени заплати и премии и облече фланелката на вечния враг, който в момента е на подготовка в Кипър. От "Армията" се заканиха, че ще обжалват пред Апелативната комисия на БФС, но се насочиха направо към ФИФА.

Не се знае дали при новия развой на събитията собственикът на Левски - адвокат Тодор Батков, ще държи клиента на сръбкинята Катарина Паунич 4 месеца без игра, но със заплата, на "Герена
... И поколенията ще бягат и в сънищата си от двойния ужас - най-напред бандитски грабеж, а след това свирепо възмездие чрез смъртната целувка на възможно най-милите и безобидни БАТЕ и КАКА....

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Re: ФИФА изхвърля за 4 месеца Да Коща

Мнениеот d-o-d-o » 21 яну 2009 09:01

От къде имаш тази информация
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 21 яну 2009 09:25

ОТ КЪДЕ ДРУГАДЕ ОСВЕН ОТ ДОН КУРВИЛОН, СМЯТАЙ КОЛКО Е ДОСТОВЕРНА :lol: :lol: :lol:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

Armagedon

Мнениеот Armagedon » 21 яну 2009 09:30

:D :D :D :D :D :D :D :D Историята със Ст. Ангелов продължи 7-8 месеца! Историята с Георги Христов още продължава (от лятото!)! А историята Да Коща, започна вчера!!! Няма как да има решение!!! Поредната простотия на застреляно прасе!!! Смешни сте!!!!! :D :D :D :D :D :D

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 21 яну 2009 09:37

И аз мисля че е твърде бързо решение на ФИФА защото спора не е толкова елементарен
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

moliva
Контакти:

Мнениеот moliva » 21 яну 2009 09:39

Кога са наказвали Левски бе келеме.Това да не са ти некъдърните псевдо яристи на Лупи.Плюс това той още не е подписал с Левски.Нямате ли си работа. Вземете поработете малко вместо да се чудите каква простотия да измислите.Затова държавата ни е на това дередже. :!: :!: :!:

armeeca

Мнениеот armeeca » 21 яну 2009 09:48

От Топспорт е инфото. КЗЛ!

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 21 яну 2009 10:01

Е мисля че топспорт или *** все тая не ми се вижда много сериозно но както и да е мое мнение ще видиме какво ще излезе накрая

stg
Контакти:

Мнениеот stg » 21 яну 2009 10:05

глупости на търкалета, няма начин дори да има оплакване , каквото едва ли има, да има решение толкова бързо, принципно това са си неща между ЦСКА и играча

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 21 яну 2009 10:08

stg написа:глупости на търкалета, няма начин дори да има оплакване , каквото едва ли има, да има решение толкова бързо, принципно това са си неща между ЦСКА и играча

И аз така мисля много е рано че да имат ясно и крайно становище както пише в тази статия

Върни се в “Футбол - България”