Биография

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Биография

Мнениеот tprodanov » 20 яну 2009 16:14

Гледано от позицията на България - комунизмът е убил неизмеримо повече хора от фашизма. А основата си и двете идеологии са безумия, прокарали си по някакъв начин път в нормални общества.

CTAЛИH
Контакти:

Мнениеот CTAЛИH » 20 яну 2009 16:15

tprodanov написа:Кой е бе? Знаеш ли как се радвам на такива псевдомилиционерчета. Ако съм знаел кой е... Казвай го кой е, мастийката дребна?

6MATKO BA6TA MI E DIREKTOR NA MVR V HASKOVO I SE ZANIMAVA S BORBA ZA ORGANIZIRANATA PRESTAPNOST I SE KAZVA Hristo Kirchev i ako znaeh koi si 6tqh da mu kaja da te zabere ot vas s palki po glavata :)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 яну 2009 16:24

Забере? Ахахахахахаха, тва верно само в тоя район се чува. Ми ше ти кажа кой съм. И как точно ше стане забирането? :mrgreen:

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 20 яну 2009 18:17

CTAЛИH написа:
tprodanov написа:Кой е бе? Знаеш ли как се радвам на такива псевдомилиционерчета. Ако съм знаел кой е... Казвай го кой е, мастийката дребна?

6MATKO BA6TA MI E DIREKTOR NA MVR V HASKOVO I SE ZANIMAVA S BORBA ZA ORGANIZIRANATA PRESTAPNOST I SE KAZVA Hristo Kirchev i ako znaeh koi si 6tqh da mu kaja da te zabere ot vas s palki po glavata :)

Страхотна изненада! Вуйчо Ицо! Абе братовчеде,що не си казал,че и ти си губиш времето тука?...Ще ти издърпам ушите бе каунь :evil: Да не кажеш на бати!Ами ако ме ядосаш и тегля някоя на вуйна....Аиде утре ке кротуваме...Ама ти си нашта годост.Умника на родата :!: 8-)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 20 яну 2009 23:34

CTAЛИH написа:

Като гледам,вся скоропостижно респект у всички ни!Даже мисля,че вече имам кафяво по гащите!
Абе,путьо селски,като си толкова смел,защо само си сменяш "никовете",нали тати е"не-знам-си-кой"?Май ще си изядеме боя! :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “ЦСКА”