Да спрем очертаващото се циганско робство!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Да спрем очертаващото се циганско робство!

Мнениеот Cesc Fabregas » 15 юли 2010 16:56

caci написа:Такива подобни групи във фейса са за страхливците,които ако ги призове някой да станат от столчето си,ще основат групичка и против него.

Прав си, напълно! :idea:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 15 юли 2010 16:58

Пред компа всеки е много отворен,ама като се стигне до нещо по сериозно се скриват.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 юли 2010 17:06

Cesc Fabregas написа: За който и да гласуваме, всички пазят мангалите заради шибаната комисия за защита от дискриминацията :x Да ен мислиш, че дебили като Волен ще променят нищо? :?: ;)

Това категорично не е вярно. Ако ще и за ДПС да гласуваш, пак ще има повече ефект, отколкото ако не гласуваш. Кво прави един политик? Хваща статистиката и вижда кой гласува по групи. Тия, които не гласуват не са интересни, щото в квато и мизерия да ги оставиш, те не гласуват, значи ти не зависиш от тях по никакъв начин.Това сме ние.
След това виждаш кои гласуват, и за тяхно щастие пък се оказват лесно манипулируе ми - отиваш, кебапчета, безплатен ток и малко повече свобода и си готов.

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 15 юли 2010 17:11

Съгласен съм,че е лесно да се цъка от компа,но специално за митинга разбрах от новините и всичко беше минало.Иначе и аз щях да отида.Цял живот съм ги ненавиждал мангалите,а сега още повече.
Сега се присъединявам и ако има някво развитие за митинги и тем подобни се надявам от там да науча по-бързо,а не след свършен факт.
Лека му пръст на момчето. :cry:

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 15 юли 2010 17:13

tprodanov написа:
Cesc Fabregas написа: За който и да гласуваме, всички пазят мангалите заради шибаната комисия за защита от дискриминацията :x Да ен мислиш, че дебили като Волен ще променят нищо? :?: ;)

Това категорично не е вярно. Ако ще и за ДПС да гласуваш, пак ще има повече ефект, отколкото ако не гласуваш. Кво прави един политик? Хваща статистиката и вижда кой гласува по групи. Тия, които не гласуват не са интересни, щото в квато и мизерия да ги оставиш, те не гласуват, значи ти не зависиш от тях по никакъв начин.Това сме ние.
След това виждаш кои гласуват, и за тяхно щастие пък се оказват лесно манипулируе ми - отиваш, кебапчета, безплатен ток и малко повече свобода и си готов.

Значи, напълно съгласен съм, че трябва да се гласува-от морална гледна точка е напълно задължително 8-) ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 15 юли 2010 17:46

Какво ще спират във фейса тия смешници? :lol:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 юли 2010 20:26

Трябва да се направи в тоя фейс една група за всички виртуални хулигани "Стига сте членствали, а действайте"
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 15 юли 2010 23:37

Между другото някой би ли ми казал какво е точното заглавие на въпросната група ? Не съм регистриран все пак , но от заглавието се досещам за какво става дума...

По този повод мога само да изтъкна като факт , че съм попадал на форуми , които вече не съществуват , където положението беше напечено , ама наистина напечено . Там всеки се надпреварваше да каже как щял да прочисти страната и как му липсвали радикалните методи на Хитлер...

Плачевна работа , но цяр за подобно състояние - липсва .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 16 юли 2010 11:16

името на групата е "роми пребиха до смърт човек на 4ти юли 2010" година :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Свободна зона”