Левски взима юноша на Ботев1912?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Левски взима юноша на Ботев1912?
Във форумът на Ботев постоянно се говори за скандално преминаване на Цветели Тонев на Герена. Някой знае ли нещо за това момче? и изобщо вярно ли е че идва на Герена?
- Един град-един отбор
- Контакти:
Re: Левски взима юноша на Ботев1912?
Това момче ми е личен приятел ... отрече за каквато и да е информация, че преминава на Герена. Ако някой иска може лично да се свърже с него и да го пита, но координати давам само на личен
Темата е за коша ...

БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
-
Един град-един отбор написа:Това момче ми е личен приятел ... отрече за каквато и да е информация, че преминава на Герена. Ако някой иска може лично да се свърже с него и да го пита, но координати давам само на личенТемата е за коша ...
къде ще играе тази година?
- Бижутера
- Контакти:
Един град-един отбор написа:Това момче ми е личен приятел ... отрече за каквато и да е информация, че преминава на Герена. Ако някой иска може лично да се свърже с него и да го пита, но координати давам само на личенТемата е за коша ...
мисля че темата се изчерпа след твоят пост

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Пич, може би не му е съобщено за интереса, ако решим, че теоритично има такъв

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
-
пич, всички във форумът на Ботев броят Тонев за напуснал в посока София? но както и да е...кажи нещо повече за момчето - кой набор е? какъв играе?
БАКАЛОВ В СЪБОТА ПОТВЪРДИ ЧЕ ОТИВА В ЛЕВСКИ ДОКОЛКОТО ЗНАМ ИГРАЕ НАПАДАТЕЛ И МИСЛЯ ЧЕ Е РОДЕН 1989ГОДИНА.
- Един град-един отбор
- Контакти:
Хах ... нищо вярно ... Цветелин Тонев е роден през 1992 година в град Пловдив. Живее от малък в село Скутаре /на 5 км от Пловдив/. Взима участие в игрите в набори 90, 91 и 92 ... като малък се е развивал в школата на елитен холандски отбор, защото в Холандия работи семейството му и той живее тук при баба си и дядо си. Живял е доста време в Холандия и за това прякорът му е Цецо Летящия Холандец. Играе като крило /ляво, дясно/ и нападател ... Изключително талантливо момче, мечтаещо един ден да носи фланелката на Ботев Пловдив в официален мач. С това мисля да приключим 

БОТЕВ ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- Един град-един отбор
- Контакти:
П.С. --> На всички въпроси защо Цецо в момента не е в отбора и не взима участие в контролите отговарям, че Цецо в момента не е в Пловдив. При последния разговор каза, че като се върне ще ми се обади да се видим, явно още не го е направил 

БОТЕВ ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- maximalniq
- Контакти:
Един град-един отбор написа:Хах ... нищо вярно ... Цветелин Тонев е роден през 1992 година в град Пловдив. Живее от малък в село Скутаре /на 5 км от Пловдив/. Взима участие в игрите в набори 90, 91 и 92 ... като малък се е развивал в школата на елитен холандски отбор, защото в Холандия работи семейството му и той живее тук при баба си и дядо си. Живял е доста време в Холандия и за това прякорът му е Цецо Летящия Холандец. Играе като крило /ляво, дясно/ и нападател ... Изключително талантливо момче, мечтаещо един ден да носи фланелката на Ботев Пловдив в официален мач. С това мисля да приключим
Браво на момчето, мечтае да играе във В и Б група и да взима по 300-400 лева заплата...