Гриша Ганчев отива в сектор "Б"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Re: Гриша Ганчев отива в сектор "Б"

Мнениеот evgenimilenov » 15 юли 2010 12:25

big4eto написа:вие обичате паткоф колкото чорбетата обичат кофата за боклук !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! за това цяла софия е залята с никролозите на паткоф и тои не идва на стадиона !!!!!!!!! аиде стига смешки гришата 13 год е шеф в ловеч и винаги е бил обичан дори след резила с видзев

Кой да го мрази вашия ? Що да го мразите ? Вие сте 100 човека . За какво ви е да го мразите ? Задето ви купи 2 титли ли ..... и не знам какво става в София ... казвам ти моето лично мнение - аз не мразя Батков и съм сигурен , че не съм единствения Левскар , който мисли това за него !

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 15 юли 2010 12:26

а ти мразешия я кажи 1 престапление на гриша ганчев ? понеже аз сам наватре и то доста с нещата с които тои се занимава и искам да чуя нещо ново от теб :)
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 15 юли 2010 12:28

big4eto написа:може 1000 фена да сме но сме шампиони и президента не го е страх да доиде при нас а вие вечно втори и си мразите президента и ако доиде при вас ще го линчувате за това никога няма да ви направят стадион

Ние сме вечно втори , а вие по принцип сте си вечно 5-ти 6-ти ..... там някаде . Не виждаш ли , че Ганчев е на пачка ....... купи ви титлата ..... опраи ви стадиона ..... те парите ще свършат все някога ...тогава пак няма да имам честа да те виждам тука из форумите и пак ще се криеш като мишка

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 15 юли 2010 12:29

big4eto написа:а ти мразешия я кажи 1 престапление на гриша ганчев ? понеже аз сам наватре и то доста с нещата с които тои се занимава и искам да чуя нещо ново от теб :)

Веднага ти казвам 2 ......... Купуването на 2-те ви титли .

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 15 юли 2010 12:30

евгени за 13 год 3 пати шампиони 3 пати носители на купата почти нов стадион супер отбор за бг стандарти кажи ми за кое да го мразим а вие не мразите паткоф вие искате да го убиете но тои е мишок и не идва на стадиона
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 15 юли 2010 12:32

купил е титли с неговите си пари не с арите на МВР нали :)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 юли 2010 12:33

big4eto написа:а ти мразешия я кажи 1 престапление на гриша ганчев ? понеже аз сам наватре и то доста с нещата с които тои се занимава и искам да чуя нещо ново от теб :)

Изчезването на цял влак с цистерни с гориво в началото на 90те.

И моля те, поне се опитай да пишеш на български, че ми е трудно да чета?

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 15 юли 2010 12:36

big4eto написа:евгени кажи ми 1 от тези отбори които изреди да има 5 домакински загуби от средняшки отбори ?

12 Dec, 17:30 Manchester United 0 - 1 Aston Villa
3 Jan, 13:00 Manchester United 0 - 1 Leeds United
Juventus 2-3 Napoli
Juventus 1-2 Catania
Juventus 0-2 Palermo
uventus 2-3 Parma
Като Юве имат куп Х-ове като домакини и куп Х-ове и загуби като гости

Марзи ме да ти търся и др. резултати , но ето че ги има

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 15 юли 2010 12:39

хахахахахахах тогава в българия пич единственият човек които законно имаше право да внася гориво беше гриша ганчев така че искаш да кажеш че сам си е откраднал цистерните :Д евгени никаде не ми показа 5 домакински загуби на 1 колос поне , не казвам 5 загуби общо на всички отбори а на 1 :Д

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 15 юли 2010 12:43

big4eto написа:евгени за 13 год 3 пати шампиони 3 пати носители на купата почти нов стадион супер отбор за бг стандарти кажи ми за кое да го мразим а вие не мразите паткоф вие искате да го убиете но тои е мишок и не идва на стадиона

Както казах нямате фенове че да го мразите а и за какво да го мразите ? За дето ви е купил 2 титли ли ? А ви виждам и на вас Европоходите - Много се смяхме на Левски заради БАТЕ ама ..... 5:1 ли 4:1 ли не помня колко ви смачкаха ..... а слушах коментатора на мача Литекс - Рудар ......... някаква загуба имахте 11:2 ли или колко .... от Спарта прага мисля :oops:

Върни се в “Литекс”