Гриша Ганчев отива в сектор "Б"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Гриша Ганчев отива в сектор "Б"

Мнениеот pomiqrat » 15 юли 2010 11:26

evgenimilenov написа:
big4eto написа:ами много просто в ловеч 1/3 от населението беше на стадиона грандовете даите 1/5 от населението на софия няма да добавяме феновете на левски от столипиново че с тях трябва да станете 500 000

Много е просто ама май не е чак толкова просто , защото сметките ти куцат ;) В София има сигурно 10 отбора ........ не всички в Софияи са фенове на ЦСКА и Левски . Не съм чувал пък и за стадион с 500 000 места ....... може би съм чувал за един Корейски стадион с 140 000 места. Но с повече :|

Да, но "отбора на народа" е в София и следователно на всяка среща на стадиона му трябва да има 25 хил. зрители и още толкова скърбящи останали без билети пред касите на ст.Герена.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 юли 2010 11:27

evgenimilenov написа:
big4eto написа:ами много просто в ловеч 1/3 от населението беше на стадиона грандовете даите 1/5 от населението на софия няма да добавяме феновете на левски от столипиново че с тях трябва да станете 500 000

Много е просто ама май не е чак толкова просто , защото сметките ти куцат ;) В София има сигурно 10 отбора ........ не всички в Софияи са фенове на ЦСКА и Левски . Не съм чувал пък и за стадион с 500 000 места ....... може би съм чувал за един Корейски стадион с 140 000 места. Но с повече :|

Евгениии,пак глупавите ти сметки. :D Довечера на мача на Левски,ще се учудя,ако има и 20 000,стига си се заяждал с хората :D :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 15 юли 2010 11:28

W84me написа:
evgenimilenov написа:

Евгениии,пак глупавите ти сметки. :D Довечера на мача на Левски,ще се учудя,ако има и 20 000,стига си се заяждал с хората :D :mrgreen:

И що си мислиш , че като е "отбора на народа" значи всички фенове са от София ?

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 15 юли 2010 11:29

Може би четвъртък е работен ден и не всички от България могат да посетят София и да отидат на стадиона :|

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 15 юли 2010 11:31

evgenimilenov написа:
Слушам и не вярвам на очите си :shock: ..... Искаш да ми кажеш , че населението на Нови пазар е по-голямо от това на Ловеч ли ? Не се излагаи точно написано си е , че Ловеч е с население 40 000 души , а Община Ловеч с 60 000 .... ако си мислиш , че на мачовете на Литекс ходят само хора от Ловеч а не и от селата до Ловеч , жестоко се лъжеш . Айде спри да пишеш простотиите си !

Толкова се води от медиите 22 000 не съм ги броил аз.Вярно е ,че с общината стават повече.Преди Ловеч е бил с много по-голямо население.Ама пуста миграция.Всяка година България намалява като население.И ние сме една от малкото страни в света,която има отрицателен демографски баланс.Вече може и да сме под 7 милиона,а преди около 30-40 години сме били 10 милиона :|
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 юли 2010 11:33

Колкото е по-малко едно населено място, толкова е по-голям процента на посещаемост. Лондон като е 10 млн по 2млн ли искаш да ходят на мач? Стига глупости... да не говорим, че Литекс е единствения отбор в града и на практика друго забавление там няма. В София има 5 отбора в А група и още куп неща, които хората могат да правят.

Като сте тръгнали, що не се сравнявате с Хофенхайм, че там процентите са още по-драстични?

Пармалате, много страни в ЕС намаляват като население!

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 15 юли 2010 11:38

tprodanov написа:

Колкото е по-малко едно населено място, толкова е по-голям процента на посещаемост. Лондон като е 10 млн по 2млн ли искаш да ходят на мач? Стига глупости... да не говорим, че Литекс е единствения отбор в града и на практика друго забавление там няма. В София има 5 отбора в А група и още куп неща, които хората могат да правят.

Като сте тръгнали, що не се сравнявате с Хофенхайм, че там процентите са още по-драстични?

Пармалате, много страни в ЕС намаляват като население!

Доста истина има в думите му :!: Че в Ловеч какво друго да се прави освен да се отиде на мач ? ...... ако ми кажеш нещо друго по-известно от футбола в Ловеч хайде заповядай .... Заеби историята говоря ти сега . Всички знаем кой е предал В.Левски и от къде е :)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 15 юли 2010 11:44

Е тогава защо Левски и ЦСКА не играят пред поне на половина пълни стадиони?Чест прави на Ботев и Локомотив Пд и тяхните агитки.От сега се хващам на бас ,че ще има повече фенове Ботев на мачове от В група отколкото Левски на такива от А група през сезона.Това с повечето удоволствия които предлага столицата не е оправдание.Щом си обичаш един отбор ще се лишиш от някои удоволствия един два три пъти в месеца на домакинските мачове да го гледаш.
Последна промяна от Parmalat на 15 юли 2010 11:47, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 15 юли 2010 11:46

evgenimilenov написа:

Значи не си чувал за стадион Маракана, който е имал 200 000 места?
Последна промяна от peterx на 15 юли 2010 11:47, променено общо 1 път.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 15 юли 2010 11:47

Parmalat написа:Е тогава защо Левски и ЦСКА не играят преп поне на половина пълни стадиони.Чест прави на Ботев и Локомотив Пд и тяхните агитки.От сега се хващам на бас ,че ще има повече фенове Ботев на мачове от В група отколкото Левски на такива от А група. 8-)

Герена е 20 000 места доколкото помня ....... а на мачовете на Левски в А група си ходят поне по 10 000 ..... греша ли ? а това е половината май :?

Върни се в “Литекс”