Черноморец пред финансов срив, Събев аут от Петрол Холдинг!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tacinho87
Контакти:

Re: Черноморец пред финансов срив, Събев аут от Петрол Холдинг!!

Мнениеот tacinho87 » 14 юли 2010 23:17

Офф, чета и не вярвам на ушите си ! :)
Единственото нещо, което прочетох е. че Митко Събев е отстранен от Петрол;

Сега, някой да ми обясни безумните тъпи коментари, включително на журналистите, без никакво обосновки, че проектът на Черноморец е "умрял".

1) Откъде знете, че Митко Събев е спонсорирал Черноморец с пари на Петрол.
2) Откъде знаете, колко милиона са стрували "безумните прищевки" на Балъков и Бобич?!

Доколкото виждам, замомента има само някакви безпочвени компромати, няма информация някой да не си е получил заплатата, да има извадени джобове на тренировките, и т.н...

Много е лесно да се манипулира мнението на хората, или поне така излиза.
Пожелавам успех на Черноморец и Балъков;

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 14 юли 2010 23:24

Към Малдин1 : Обясни ми по точно как Събев затри предишния отбор и какво направи със стадиона красавец, че не съм запознат изцяло, признавам си. Ако наистина е сгазил лука, ОК, нали имаме някакъв съд и прокурори, нека да раследват. А сега става някакъв мутро скандал и само закани и обвинения се сипят, без хората да са запознати с фактите. Май трябва някой като селския да цъфне на морето, да ви видя физиономиите после.
А с какви пари се издържат : Левски, ЦСКА, Локо СФ, Славия, Литекс, Локо Пл и колко още има подобни ? Дайте тогава да закриват първенството и без това нищо интересно не се случва последните 2-3 години.
Последна промяна от Неутрален на 14 юли 2010 23:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Elland
Контакти:

Мнениеот Elland » 14 юли 2010 23:25

Миналата година бюджетът на Черноморец бе 15 млн лева.Само Балъка прибираше по 50 000 на месец.

Отделно гнездото да не е без пари?Там по-малко от 10-15 млн лева няма.

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 14 юли 2010 23:28

tacinho87 написа:Офф, чета и не вярвам на ушите си ! :)
Единственото нещо, което прочетох е. че Митко Събев е отстранен от Петрол;

Сега, някой да ми обясни безумните тъпи коментари, включително на журналистите, без никакво обосновки, че проектът на Черноморец е "умрял".

1) Откъде знете, че Митко Събев е спонсорирал Черноморец с пари на Петрол.
2) Откъде знаете, колко милиона са стрували "безумните прищевки" на Балъков и Бобич?!

Доколкото виждам, замомента има само някакви безпочвени компромати, няма информация някой да не си е получил заплатата, да има извадени джобове на тренировките, и т.н...

Много е лесно да се манипулира мнението на хората, или поне така излиза.
Пожелавам успех на Черноморец и Балъков;

Еми вземи и прочети нещо друго.Той Ершов си го каза в цифри колко милиона са източени от Петрол през последните години и колко от тях покрай отбора

Потребителски аватар
Elland
Контакти:

Мнениеот Elland » 14 юли 2010 23:30

Неутрален написа:Към Малдин1 : Обясни ми по точно как Събев затри предишния отбор и какво направи със стадиона красавец, че не съм запознат изцяло, признавам си. Ако наистина е сгазил лука, ОК, нали имаме някакъв съд и прокурори, нека да раследват. А сега става някакъв мутро скандал и само закани и обвинения се сипят, без хората да са запознати с фактите. Май трябва някой като селския да цъфне на морето, да ви видя физиономиите после.

така годината е 2005 Черноморец стартира от В група,Нефтохимик е в А.Черноморец се качва в Б,а Нафтата изпада там.На следващият сезон 2-та отбора играят заедно като нафтата нямат загуба имат най-много вкарани и най-малко допуснати голове като даже ги бият в прекият двубой.И изведнъж Черноморец е с точка пред нафтата и влиза в А.Нафтата играе бараж срещу Виидима,който по "нещастие" губи.Следва сезон,в който почти няма никакви сътресения,но после...Нафтата пак стига бараж срещу Спортист и след като води на полувремето незнайно как второто полувреме играят като видели се в махалата и падат с дузпи.На полусезона пък 6-тима играчи от Нафтата със сключени договори с тима отиват в Черноморец без пари.Към края на годината е закрита паралелката в спортното,освободени са много деца от школата и остават само някои.Края на сезона чичо Събко решава да стегне кранчето на тима и той е запратен да играе по селата далеч от СВОЯ стадион,на който играе ПСФК-то!Капиш?

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 14 юли 2010 23:38

Поредният измислен отбор,без традиции и история,който си заминава в небитието.Тоя бранд във форума с тази гротескна емблема с акули би трябвало скоро да изчезне.Жалко за Бургас

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 14 юли 2010 23:38

Босът на Черноморец отговаря на Ершов - латвиецът го махнал с измама от Петрол

Собственикът на Черноморец Митко Събев отговори на атаките на съдружника си в Петрол АД Денис Ершов. Двамата са в открит конфликт, което почти сигурно сериозно ще повлияе и на бъдещето на Черноморец Бургас. Ето какво казва Митко Събев в обръщение до медиите:

Обръщение на Митко Събев

Председател на СД на Петрол Холдинг АД

Бих искал да благодаря на медиите за бързата реакция при публикуването на документа, внесен в Търговския регистър от името на двама акционери в Петрол Холдинг АД и представен като решение на ОС на акционерите. Навременното му публикуване не само показа силата на журналистиката като Четвърта власт, но ми даде и възможността да реагирам със средствата, предвидени от закона.

Ето какви са фактите, отнасящи се до този епизод от вътрешно-фирмения спор в рамките на Петрол Холдинг АД:

Свиканото на 28 юни 2010 г. Общо събрание не беше проведено. Това се доказва от оригинален документ, подписан от мен, Денис Ершов и Александър Мелник, в качеството ни на акционери в Петрол Холдинг АД.

Събрание, което не е било проведено, няма как да вземе решенията, описани в документа, който е внесен в Търговския регистър и съответно цитиран от медиите. Аз никога не съм присъствал на провеждането на такова събрание, никога не съм гласувал за тези решения. Лъжа е, че на събранието са били представени 100 процента от акциите, след като моето участие - 47,5 процента от капитала, не е било представено от мен, нито съм давал пълномощно на когото и да било. Няма логика и причина аз да гласувам за своето освобождаване, както и за останалите промени в Съвета на директорите и в Устава на дружеството, фигуриращи във въпросния документ. Всичко това доказва, че документът, предоставен на Търговския регистър, е груб фалшификат, изготвен от хора, които не познават законите и живеят с убеждението, че всичко им е позволено. Лично аз вярвам, че подобен произвол е невъзможен в България и че няма служител в Търговския регистър, който би вписал решенията от този фалшификат, като се има предвид и придобилия публичност спор между акционерите на Петрол Холдинг АД.
Взети са всички законови мерки, касаещи случаите на изготвяне на документ с невярно съдържание. Призовавам компетентните органи незабавно да изискат от двамата акционери временните удостоверения, с които са гласували. Защото непредставянето на такива всъщност беше причината за непровеждане на събранието.
Искам отново да подчертая, че предприетите действия от страна на двама от акционерите в Петрол Холдинг, показват манталитет и начин на мислене, несъвместими със законовите и етични правила на европейска България, както и пълна липса на трезва преценка на действията и последствията от тях. Спокоен съм, защото вярвам, че законовата и институционална среда в България няма да позволи подобно поведение.

И накрая - аз все още не се сърдя на Денис Ершов.

http://football.sportal.bg/news.php?news=248319
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 14 юли 2010 23:39

Благодаря за пояснението, само че не ми стана ясно защо в такъв случай плюете само по Събев ! Тези машинации не стават без благословия от "горе", май тогава е Батево време :) Не само той има вина, тези смешни футболистчета които са се продали за некви пари напишете им и на тях имената, да могат хората да се изхрачат хубаво. Нещата са комплексни, интересно ми е как ще се развие тази история. Струва ми се че А група ще намалее с 2-3 отбора до нова година.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 юли 2010 23:40

Неутрален написа:За пореден път злобата надделя в Българина. Защо се радвате бе тапаци ? Защото може да бъде закрит (дано не стане това) един отбор, където играят над 300 деца, отбор който успя да се пребори с "грандовете ни" и започна да работи нормално , както един нормален отбор. Това ли ви радва? Какво значение има кой е човека който дава парите и как ги е спечелил ? Подобре ли ще бъде ако прибере парите и офейка в чужбина ? Колко са собствениците в Италия, Испания, Франция даже и в Англия , които са придобили богатството си по "другия" начин, но хората ги уважават, защото правят нещо добро с тези пари. От къде има синия адвокат толкова пари, сигурно плащат сериозно да развяваш флагчето на поредния пленум или от продажбата на гълъбите. Трябва ли да се радваме ако закрият и този клуб, или тези боклукчиите... всички са един дол дренки, но докато дават пари за спорта, моля ви не злобейте. Същия е случаят и със Митко Събев, не трябва да се радвате , според мен. Обаче това си е в гена на българина, не е важно той да е добре, важно е комшията да е зле. С това мислене никога няма да се оправи тази т.н. дръжава.

Едно нещо категорично не мога да приема в мнението ти.
Какво значение има кой е човека който дава парите и как ги е спечелил ?
това е толкова жалко изречение, че ти проваля напълно иначе смисленото мнение. Синия адвокат не знам що го намесваш, при положение, че отношението към него е ясно.

Потребителски аватар
Elland
Контакти:

Мнениеот Elland » 14 юли 2010 23:44

Иии той ся с тая статия се изкара светец!

Върни се в “Черноморец”