kokic1986 написа:W84me написа:
Я кажи за приватизацията на Иван Костов.Кажи за "Балкан",за "Китка" за още много други продадени за жълти стотинки от тоя мангал.
А я ти ми кажи за БТК , за Булгартабак , за Автомагистрала "Тракия" , за ВиК , за Енергото , за неизгодните договори за петролопровода , за АЕЦ Белене и супер неизгодните договори с Русия за газа и куп други ощетяващи България далавери с десетки да не кажа и стотици милиарди които причини на страната ни твоя гаден долен комунист и неговия другар турчина ?
Не бих желал да вземам страна в спора ви, но искам да ти припомня, че "супер неизгодните договори с Русия за газа" ги подписа Евгени Бакърджиев и тръбеше навсякъде , че е постигнал победа за България, но така и подписаните документи не бяха огласени..параметрите по тях.В последствие се разбра, че договорената цена е фиксирана за дълъг период от време и през това време не може да се редуцира.Аз ще ви вметна още една сделка на правителството на Костов.."Нефтохим"АД,продаден за 101 млн. долара , реалната цена тогава беше 1,5 млрд долара и то само на съоръженията, не говорим за складираните крайни продукти, за почивните бази и за нефтобазите по територията на цялата страна.АЕЦ Белене е проект, започнат преди 30-ина години и е алтернатива на затворените от царското правителство 5/6 блокове на Козлодуй.Следва продажбата на ТЕЦ Марица изток на някакъв американски консорциум.Там се говореше за 1,8 млрд. долара и в последствие се заговори за един българин със 700 млн долара в швейцарска банка, който бил на много висока позиция в правителството...на Иван Костов.Завода за гуми във Видин бе продаден от Ал Бож за 1 лев и последва фалит..Така, да кажем майната му за колко ги е продал, но знаеш ли колко хора работиха в тези предприятия , обучени енергетици и химици?, не знаеш нали..над 20 000 хиляди.Сега са 4 пъти по-малко, е за това ли толкова го обичаш Костов.Разбираш ли , че защитаваш един човек станал символ на корупцията и доказан от времето такъв в България...Сега по темата, признавам си , че гласувах мажоритарно и пропорционално за кандидат на ГЕРБ, за което вече горко съжалявам..слаб 2 и иска ми се рязко да набъбне броя на референдумите и населението ни да има думата по всички въпроси, засягащи националния интерес