Мтел ви ментят здраво! Виж как, че поне да знаеш!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Мтел ви ментят здраво! Виж как, че поне да знаеш!

Мнениеот durex » 14 юли 2010 17:14

naiki написа:
Daniel Levski написа:
durex написа:Еми минете на Глобул като ви лъжат :mrgreen:

Е вече това са наистина най-големите мошеници. Аз съм абонат на М-тел от повече от 10 години и съм доволен /разбира се сравнено с другите мобилни оператори в България, а не западните/. Но на Глобул никога няма да стана абонат - честен грък няма.

я ме светнете кво праят глобул щото аз идвам от майна си-Виваком

Нищо.Кво да праят...всеки си говори, колкото да не заспи...Глобул до сега съм им абонат става вече почти 7 години и нагоре може би,..до момента абсолютно никъкви проблеми съм нямал,ако оставим само преди,че нямаха нaвсякъде обхват и това до известна степен ме е нервило иначе хората са си коректни поне мен не са ме мамили защото си проверям постоянно фактурата и нямам забележки

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 юли 2010 17:29

Red_Pride написа:Мтел,Глобул,Вивател Все х.й да ви кажа :twisted: Да не мислите, че не се разбрали по между си да ни смъкват кожичката.Факт е, че в Европа най скъпите разговори са у нас :twisted: Пък харесаш ли си някое телефонче охх батко връзват те едно хубаво със лизинг за 1 -2 години уж ти го дават изгодно разбираш ли,пък ти влиза яко отзад.Всеки знае че по Белите страни телефона се дава без пари или на символична цена 1 Евро да кажем за това че си абонат на съответния оператор.

Пич, никой оператор няма да те изключи, докато си в роуминг - това е масова политика и е правилна. Логиката е, че просто си на майкината си и е логично да правиш по-голяма сметка, да ти трябва телефона, и да не можеш да си довнесеш депозит за лимита. Съвсем нормално, аз лично, съм им се карал точно по тоя повод, когато преди години имаха навика да те изключат докато си в роуминг.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 14 юли 2010 17:48

В България плащаме най-високите такси в ЕС за разговори между операторите - 0.32 ст. Нежеланието да смъкнат цените ме кара да си мисля, че има картелно договаряне. Въпреки всичко, в последно време се наблюдава известно подобрение на предлаганите услуги. Глобул си отключиха мрежата за всички абонати с техните планове Unlimited, Вивател също имат интересни предложения. Само Мтелци се дърпат, с тези техни сектански програми за по 3, 5 или 10 човека. Все едно сме някоя африканска държава от времето на апaртейда. Там е имало закон за негрите, че нямат право на публично място да говорят и да се събират повече от пет човека. При Мтел същата работа :lol: .
Последна промяна от Madridist на 14 юли 2010 17:52, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 14 юли 2010 17:51

donpacko написа:
UltraBlue написа:Докато са спонсори на Левски аз от М-тел няма да се откажа, а да мина на другите 2 оператора просто е изключено :!: А и поне до сега не съм усетил някакви магарии от тяхна страна 8-)

Братле това е доста глупаво изказване,поне първата част.Всеки сам си е решел къде да бъде.

Защо да е глупаво??? При положение че условията и при 3-те оператора са сравнително еднакви, това е един критерий за избор 8-) Нали това е логиката те да са спонсор на Левски все пак... Защо да наливам пари на Глобул,които по някакъв начин после ще отидат в цска??? 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 15 юли 2010 00:31

Всичко е въпрос на личен избор... аз, примерно, съм доволен от М-тел и вече шеста година съм с тях... нямам оплаквания... Дори съм в група с няколко човека и имам сумати минути в групата и отделно 60 минути към другите оператори ;) С няколко думи-доволен съм от М-тел, а и те не ми правят номера :)
Последна промяна от TodorT на 15 юли 2010 00:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 15 юли 2010 00:43

TodorT написа:Всичко е въпрос на личен избор... аз, примерно, съм доволен от М-тел и вече шеста година съм с тях... нямам оплаквания... Дори съм в група с няколко човека и имам сумати минути в групата и отделно 60 минути кам другите оператори ;) С няколко думи-доволен съм от М-тел, а и те не ми правят номера :)

Браво,много добре изглежда програмата на която говориш. Въпреки всичко смятам,че всички мобилни оператори(без изключения) трябва да намалят тези 0.32 стотинки на минута 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”