Old_death написа:Успех,момчета!Да не се изложите,че ще ви попилеемНе го приемайте вътрешно.Дано всичките ни отбори продължат!
а мерси, в европа трее се подкрепяме, щото и без тва сме слаби - няма смисъл да си мерим пишоците...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Old_death написа:Успех,момчета!Да не се изложите,че ще ви попилеемНе го приемайте вътрешно.Дано всичките ни отбори продължат!
Бижутера написа:Old_death написа:Успех,момчета!Да не се изложите,че ще ви попилеемНе го приемайте вътрешно.Дано всичките ни отбори продължат!
tatusindo на 14 Юли 2010 17:05
Бижутера написа:
Old_death написа:
Успех,момчета!Да не се изложите,че ще ви попилеем Не го приемайте вътрешно.Дано всичките ни отбори продължат!
а мерси, в европа трее се подкрепяме, щото и без тва сме слаби - няма смисъл да си мерим пишоците... [/qu
да не кажа,че сме доста слаби,видяхме ги вчера и прехвалените шампиони за мен е най-важното победи и да се трупа коефициент,защото следващия сезон ще се молим да ни се падат Рудар и Дъндолк,а не Ювентус или Арсенал примерно......
kolokolo написа:Не съм оптимист за този мач , Дъндолк допуснаха много голове от люксембургци ,явно са слаби.
Все пак, когато сините играят винаги може да се очаква да паднат , ако стане минавам на ирландска бира за една година.
edmon_dantes написа:kolokolo написа:Не съм оптимист за този мач , Дъндолк допуснаха много голове от люксембургци ,явно са слаби.
Все пак, когато сините играят винаги може да се очаква да паднат , ако стане минавам на ирландска бира за една година.
Марш веднага в дупката, от която си изпълзял. Ако няма какво смислено да напишеш, по-добре си спести всякакви коментари.
divxsub написа:по колко са билетите?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта