Ашли Коул сигурен за Реал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ашли Коул сигурен за Реал
Според мен не трябва да купуваме футболисти на които пика им е минал.Какво имам в предвид.....Няма лошо да вземем Ашли Коул но той е играл,играл на високо ниво та чак му се повръща от игра.Трябва да взимаме футболисти които имат потенциал и със наличните звезди ( които винаги си ги е имало в Реал)да стават и те звезди.Сега за Ди Мария се радвам защото на него му предстои пика на кариерата.За ляв бек не е лош Мишел Бащош от Лион или футболисти от неговия калибър.В Гарай има много хляб според мен и тепърва може да показва добри игри.Футболисти си имаме сега трябва да направим отбор ( какъвто миналата година започна да се сглобява).Но е много тъпо ( освен по 1-2 суперзвезди ) да визмаме всичко що е по известно име и хора които вече са направили име на по 28-29 години.На световното толкова много млади футболисти се изявиха че не може да се каже че няма футболисти на пазара.Видич кой го знаеше като отиде в Ман Юн.....миналата година му беше пика.Роналдо кой го знаеше?.....също мисля че пика му е минал....Пике кой го знаеше? сега му е пика -супер добър в Барса и националния....Меси и т.н......За футболисти единствено се кефя във този смисъл на Игуаин...да е жив и здрав да ни радва....
theprideofplovdiv написа:Аз смятам,че е по-добре рамос да си е десен бек,защото в центъра би бил много рисков,а и на това световно определено беше от най-добрите на своята позиция!Моето мнение е,че трябва да купим Киелини или Видич и А.Коул,а пък Албиол и Арбелоа да са им резерви.Марсело ако може да бъде даден под наем ще е перфектно.
човек, какво направи със защитата на Реал???

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
sl321 написа:Според мен не трябва да купуваме футболисти на които пика им е минал.Какво имам в предвид.....Няма лошо да вземем Ашли Коул но той е играл,играл на високо ниво та чак му се повръща от игра.Трябва да взимаме футболисти които имат потенциал и със наличните звезди ( които винаги си ги е имало в Реал)да стават и те звезди.Сега за Ди Мария се радвам защото на него му предстои пика на кариерата.За ляв бек не е лош Мишел Бащош от Лион или футболисти от неговия калибър.В Гарай има много хляб според мен и тепърва може да показва добри игри.Футболисти си имаме сега трябва да направим отбор ( какъвто миналата година започна да се сглобява).Но е много тъпо ( освен по 1-2 суперзвезди ) да визмаме всичко що е по известно име и хора които вече са направили име на по 28-29 години.На световното толкова много млади футболисти се изявиха че не може да се каже че няма футболисти на пазара.Видич кой го знаеше като отиде в Ман Юн.....миналата година му беше пика.Роналдо кой го знаеше?.....също мисля че пика му е минал....Пике кой го знаеше? сега му е пика -супер добър в Барса и националния....Меси и т.н......За футболисти единствено се кефя във този смисъл на Игуаин...да е жив и здрав да ни радва....
Пике го знам още от Ман. Юнайтед...

[center][/center]
Съгласен съм с sl321. На световното изпъкнаха, доста млади играчи. На мен лично,много ми се понрави мексиканеца Карлос Салсидо. Играе в ПСВ Айндховен,направи много добри мачове, срещу Аржентина беше най-добър, има невероятен удар от далеч. Играе ляв бек, но не е първа младост-30 години не са хич малко. Аз лично, четох някъде, че Моуриньо се е отказаъл да купува Майкон, с идеята, че там ще иргае Рамос,който беше най-добрия на този пост по време на световното. Аз съм нещо скептично насторен с този трансфер на Ашли Коул. И както съм повтарял много пъти, трябва да махнем Р. Албиол. Сега като Пепе е възстановен от контузията, най-вероятно ще играят с Гарай в центъра. Ама Р. Албиол трябва да го продадем. Не обичам да обвинявам персонално някой за да дадена загуба, но този футболист до голяма степен реши последното Ел Класико и съответно титлата в полза на каталунците. И при двата гола сбърка фатално 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:Съгласен съм с sl321. На световното изпъкнаха, доста млади играчи. На мен лично,много ми се понрави мексиканеца Карлос Салсидо. Играе в ПСВ Айндховен,направи много добри мачове, срещу Аржентина беше най-добър, има невероятен удар от далеч. Играе ляв бек, но не е първа младост-30 години не са хич малко. Аз лично, четох някъде, че Моуриньо се е отказаъл да купува Майкон, с идеята, че там ще иргае Рамос,който беше най-добрия на този пост по време на световното. Аз съм нещо скептично насторен с този трансфер на Ашли Коул. И както съм повтарял много пъти, трябва да махнем Р. Албиол. Сега като Пепе е възстановен от контузията, най-вероятно ще играят с Гарай в центъра. Ама Р. Албиол трябва да го продадем. Не обичам да обвинявам персонално някой за да дадена загуба, но този футболист до голяма степен реши последното Ел Класико и съответно титлата в полза на каталунците. И при двата гола сбърка фатално
Само срещу Барса ли сбърка? До колкото си спомням, негова беше грешката при гола на Билбао в първия мач (Реал тогава загубиха именно с 1-0)... и още куп грешки....

[center][/center]
sl321 написа:Според мен не трябва да купуваме футболисти на които пика им е минал.Какво имам в предвид.....Няма лошо да вземем Ашли Коул но той е играл,играл на високо ниво та чак му се повръща от игра.Трябва да взимаме футболисти които имат потенциал и със наличните звезди ( които винаги си ги е имало в Реал)да стават и те звезди.Сега за Ди Мария се радвам защото на него му предстои пика на кариерата.За ляв бек не е лош Мишел Бащош от Лион или футболисти от неговия калибър.В Гарай има много хляб според мен и тепърва може да показва добри игри.Футболисти си имаме сега трябва да направим отбор ( какъвто миналата година започна да се сглобява).Но е много тъпо ( освен по 1-2 суперзвезди ) да визмаме всичко що е по известно име и хора които вече са направили име на по 28-29 години.На световното толкова много млади футболисти се изявиха че не може да се каже че няма футболисти на пазара.Видич кой го знаеше като отиде в Ман Юн.....миналата година му беше пика.Роналдо кой го знаеше?.....също мисля че пика му е минал....Пике кой го знаеше? сега му е пика -супер добър в Барса и националния....Меси и т.н......За футболисти единствено се кефя във този смисъл на Игуаин...да е жив и здрав да ни радва....
+!

-
- Контакти:
На Видич му бил миналата година пика,а на Роналдо вече ми мунал

Знаете ли кой трябва да бъде купен за ляв бек ФАБИО КОЕНТРАО !!! Млад,добър,борбен !!! А иначе относно защитата само да спомена че и аз мислех , че Рамос неможе да играе в центъра на защитата но гледах два мача на Реал дето Рамос беше в центъра и да ви кажа играе още по добре отколкото като бек !!! 

Извинявам се, че пиша така, без да съм изчел всички мнения, но искам да ви попитам защо ви е ляв бек, като Марсело е идеален? На Ел Класико Меси не можа да направи един пробив, затова и смениха фланговете с Иниеста, който тогава не играеше в центъра, а именно ляво крило.
П.П. Ашли Коул най-вероятно ще дойде като Майкон...(т.е. няма да дойде
)
http://gong.bg/view_article.php?article_id=146471
П.П. Ашли Коул най-вероятно ще дойде като Майкон...(т.е. няма да дойде

http://gong.bg/view_article.php?article_id=146471