Евентуални трансфери на Ходжсън

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Re: Евентуални трансфери на Ходжсън

Мнениеот Mighty Reds » 14 юли 2010 15:48

Рейна

Джонсън/Кели,Шкъртел/Кара,Агер, ?!? (Инсуа ако остане)

Дефур/Шарнър

Каут,Акуа/Ван Дер Ваарт,Йованович

Стиви Джи

Торес(Хунтелаар)

?!? ;)

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 14 юли 2010 15:49

liv_fc е няма защо просто посетих блога ти и ми хареса много и отговорих на въпросите които си поставил в него ;)
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 юли 2010 15:52

Чакам мнениеята на emarkon, fearbless(да ме извини ако съм сбъркал ника), Alternative, gugushito....Ще ми е интересно какво ще кажат те :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 14 юли 2010 16:01

Последната новина е, че Жервиньо иска да остане във Франция.

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 14 юли 2010 16:03

liv_fc написа:Последната новина е, че Жервиньо иска да остане във Франция.

Хмм знам ли как да реагирам на тази новина :!:
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 14 юли 2010 16:38

Chesno da vi kaja sum obarkan!To spekulacii,to chudesa.Ako trqbva da sum chesten az sleda samo Premiership. I ne sum zapoznat s tezi igrachi.AZ iska samo da mahnem dupkata Lucas i sigurno she prodadem i riera i babel. No parite ni za transferi sprqmo drugite otbori she sa malko,dokato tiq skapani sobstvenici sa na Anfield!Ochakvam dosta neshta ot Aqilani tozi sezon. I mi se iska da igraem s 2 napadateli Kuyt i Ivanovich dokato go nqma Torres,no predi nqkolko dni nqkoi ot vas mi kaza che Roi nqma da promenq nishto v shemata na igra koeto me razocharova. Za sega vsicho sa e edna golqma spekulaciq :X She vidim kakvo she stane! Az se zaemam da pravq temi za machovete she gi puskam 1 den predi samiq mach kakto zapochnah da pravq ot kraq na minaliq sezon! Samo za priqtelskite machove nqma da moga da pravq da znaete! Izvinqvam se mnogo,no nqma funetika.Do utre she imam funetika i sledvashtiq pat,kogato pisha tuk she e na BG! Izvinqvam se na vsichki za neudobstvoto! :( :(
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

t7h7m7
Контакти:

Мнениеот t7h7m7 » 14 юли 2010 16:45

АЗ ЛИЧНО ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ОТБОРА,КОЕТО ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО НЕЩО ТАКА ЖАДУВАНАТА ОТ 20 ГОДИНИ ШАМПИОНСКА ТИТЛА!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 14 юли 2010 19:09

Като цяло за мен най-трудния трансферен прозорец от много години насам.
От една страна трябва да се засилим за да влезем поне в четворката.
От друга един нов собственик (евентуално август месец)може да промени изцяло политиката и да се окаже новите трансфери добре платени резерви.
За това за мен най-добре би било да се запази сегашния състав(до колкото може),а трансферите да са към края на прозореца.
Последна промяна от styopa на 15 юли 2010 20:18, променено общо 1 път.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 юли 2010 11:26

liv_fc написа:Ето ви списък с всички играчи за които има спекулации от както Рой Ходжсън е начело на клуба : Gilberto Silva, Brede Hangeland, Rafael van der Vaart, Danny Murphy, Yasuhito Endo, Ashley Young, Steven Taylor, Royston Drenthe, Gervinho, Reto Ziegler, Maynor Figueroa, Joe Cole, Charles N'Zogbia, Joe Ledley, Julio Baptista, Bryan Ruiz, James Milner, Shaun Wright-Phillips, Alou Diarra, Stefan Kiessling, Peter Crouch, David Trezeguet, Damien Duff, Rene Krhin, Stefano Okaka, Paul Scharner, Asamoah Gyan, Klaas-Jan Huntelaar, Éver Banega, Clint Dempsey, Steven Defour, Taye Taiwo, Victor Caceres.....

Ще кажа аз какво мисля за тези играчи, въпреки че не съм фен на Ливърпул.

Жилберто Силва, Дани Мърфи, Трезеге, Дъф-стари, върху тях нищо не може да се гради.
Хангеланд, Тейлър, Дренте, Гиан, Ледли, Руиз-биха помогнали, но според мен нямат необходимата класа да са в стартовия състав на отбор като Ливърпул.
Ендо, Циглер, Фигероа, Н'Зогбия, Шарнер, Демпси-да, ако става въпрос за Фулъм или Болтън, за Пуул в никакъв случай.
Жервиньо, Милнър, Райт-Филипс, Диара, Кислинг, Крауч, Кърхин,Окака,Касерес, Жулио Баптища-може да се пробват, но само ако няма по-качествени варианти.
Ван дер Ваарт, Йънг, Коул, Хунтелаар, Банега, Дефур, Тайво-биха вдигнали класата на отбора, твърдо да.

От тези, които според мен са полезни, за добри пари могат да се вземат Ван дер Ваарт и евентуално Банега щото Валенсия са в криза. Коул е без пари, Дефур и Тайво-макс 15м всеки, все пак не са Месивци. Йънг няма да го пуснат за по-малко от 20м според мен, още повече на пряк конкурент.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Мнениеот petar123 » 15 юли 2010 11:59

При този бюджет е най-добре да разменим Масчерано с Камбиасо и Интер да доплати някакви пари. И като се съберат всички средства от трансфери плюс тези 15 милиона паунда да се вземе един наистина качествен футболист като Луис Суарес. Между другото неговата цена в момента е около 20 милиона евро, а при всички положение той ще ни вдигне класата. Особено ако останат Стиви и Торес. Спокойно можем да се разделим с хора като Акуилани и Бабел, които все още държат някаква цена.

Върни се в “Ливърпул”