Втора контрола на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Втора контрола на Ботев

Мнениеот veseo » 14 юли 2010 15:36

Къв манталитет, точно от мазния шопски манталитет "титла на всяка цена, второто място е провал" и търпение към новите играчи по 1-2 месеца МАКСИМУМ ме е гнус и никога не искам да сме такива...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Втора контрола на Ботев

Мнениеот rump_shaker » 14 юли 2010 18:03

Джони, не се заяждам пич ама ми кажи това каквпо общо има с няшият мач, с нашият отбор, и изобщо кво те засяга какво си говорят и мислят буферите????? От този ти пост се провкирах и не ти прави чест изобщо да се занимаваш с тях. Имаме много по сериозни теми да обсъждаме свързани с нашият клуб.
нещата са много сериозни и не трябва да се заблуждаваме.всеки казва да не гледаме буферите,но има една поговорка-"глупавия човек се учи от свойте грешки ,а умния от грешките на другите".така,че ще си позволя сравнение.виждаме как те са тръгнали с голямата кошница-в тройката,ще се борят за първо място.в контролите се представят както нас-равни с тимове от б група.естествено ,че още първите мачове ще ги разкрият.само,че това са хора без морал,без чест и достойснтво и това,че първите 3 кръга 10 пъти са им цепнали гъза няма да им направи впечатление.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”