Защо да не гледаме Берое по телевизията?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenlandia

Re: Защо да не гледаме Берое по телевизията?

Мнениеот greenlandia » 14 юли 2010 13:07

ivanpnikolov написа:Никой извън Стара Загора не иска да гледа този отбор на Берое. Така че нормално е да не ги дават.

Кой ти каза ,че няма да ги дават? Или пишеш ей така за спорта.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 юли 2010 13:08

джони написа:изключително нагло поведение.буквално до вчера лизаха турския гъз,а сега искал автономия :shock: :shock: :shock: .никаква автономия,направо да стават турска провинция.по един фес да си сложат и са готови.жалки същества :evil: :evil:

Очевидно нивото ти на интелигентност граничи с абсолютната нула,но поне можеш ли да кажеш кой е лизал турски гъзове?Преди да почнеш да си изливаш безграничната простащина,се запознай с фактите и обстоятелствата.Що се отнася до темата-не е проблем пренебрегването на Берое за сметка на Левски и ЦСКА по отношение на предаване на мачовете,а за сметка на Своге,Мездра и други мегаполиси с огромни футболни традиции.Левски и ЦСКА са ясни,интересът към тях е много голям и телевизиите трябва да са идиоти да не ги дават,защото няма да има никаква реклама покрай мачовете.Берое обаче е един от най-големите български клубове и заслужава определено повече внимание от страна на телевизиите-монополисти.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 14 юли 2010 13:18

изключително нагло поведение.буквално до вчера лизаха турския гъз,а сега искал автономия :shock: :shock: :shock: .никаква автономия,направо да стават турска провинция.по един фес да си сложат и са готови.жалки същества :evil: :evil:
това е самата истина и пак ще го пусна, ако трябва.в този форум ги има мненията ви и се пазят вашите орални действия към турчина.и не се пудрете ,прозрачни сте ми.знам какво ще направите-ще си изтриете мненията,но за ваша жалост ги има в кеша на гугъла.жалки сте!!!!

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 14 юли 2010 13:21

Я да дойде Ливърпул да видим дали няма да ги дават по ТВ!

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 14 юли 2010 13:23

Защо да гледам отбор, който през миналия сезон игра с 10 човека в защита и САМО КОНТРА АТАКИ :!: Какво да гледам на този отбор :?: :?: Как се защитава ли ? Ако погледнем от друга гледна точка - от тази на феновете на Берое, по добре да ги дават, защото цяла Стара Загора им се радва, което е великолепно. Също спечелиха и Купата на България. :shock:
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Берое_зара
Контакти:

Мнениеот Берое_зара » 14 юли 2010 13:27

джони написа:изключително нагло поведение.буквално до вчера лизаха турския гъз,а сега искал автономия :shock: :shock: :shock: .никаква автономия,направо да стават турска провинция.по един фес да си сложат и са готови.жалки същества :evil: :evil:
това е самата истина и пак ще го пусна, ако трябва.в този форум ги има мненията ви и се пазят вашите орални действия към турчина.и не се пудрете ,прозрачни сте ми.знам какво ще направите-ще си изтриете мненията,но за ваша жалост ги има в кеша на гугъла.жалки сте!!!!

Извинявай, в момента Берое собственост ли е на турци?

А под автономия, естествено, че се шегувам-подобно нещо е абсурдно. Искам да кажа, че НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ, ХРИСТИЯНИ, но НАШАТА ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ СА СИ ЧИСТИ БАШИБОЗУЦИ!!! И това с телевизиите е малък пример за закостенялата ни централизация-после защо София била 3 милиона селяни от близо и далеч...? :mrgreen:

П.С. А последния коментар за за грозната игра на Берое не знам от къде беше изваден. Берое игра затворен в един-единствен мач- този с Левски в София и това на абсолютно никой не му пука, защото вички знаем как свърши той.
П.С.С. Тия "фенове" по България може и да са милиарди, но това което най-ясно показва до колко има интерес към даден отбор е присъствието на стадиона. Що за фен си, ако не си дал и 1 лев за билет на стадиона и не си взел поне една тениска? И Берое има предостатъчно такива "фенове" из България...

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 14 юли 2010 13:43

MQplaya написа:Я да дойде Ливърпул да видим дали няма да ги дават по ТВ!

Колкото даваха Ливърпул и ЦСКА през 2005 нали? :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 юли 2010 13:47

Аз не съм от Берое,не съм от Стара Загора,но искам да ги гледам,като играят.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 14 юли 2010 13:48

ivanpnikolov написа:Никой извън Стара Загора не иска да гледа този отбор на Берое. Така че нормално е да не ги дават.

По себе си ли съдиш?Много грешиш.Не си мисли че всички в България си умират да гледат само шопски мачове.Спомни си когато бе организиран Концерта за спасение на Ботев в Пловдив по същото време в което се играеше Левски - ЦСКА . Площада на центъра беше пълен,имаше няколко хиляди фенове.На кой му пукаше за Левски - ЦСКА?!Така че не говори глупости,аз бих гледал с удоволствие мачовете на Берое защото винаги са били много готин отбор и винаги са играли открито.А и много по-приятно е да гледаш мач с пълни трибуни отколкото с празни.
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 юли 2010 13:51

Абсолютно всички мачове в евротурнирите на нашите отбори трябва да бъдат излъчвани. Смятам, че точно това е нормалното

Върни се в “Берое”