Публиката на Литекс, БРАВО!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

миле гърбавия

Re: Публиката на Литекс, БРАВО!

Мнениеот миле гърбавия » 14 юли 2010 04:23

balef написа:Литекс, Славия и Локо Сф не знам защо въобще имат футболни отбори - общо трите отбора не могат да напълнят един сектор на стадиона ! СЪВСЕМ СЕРИОЗНО ГО КАЗВАМ !!!

Е като ги няма тия отбори сами ли ще си играете! Ще вкарвате голове ,ама нали и някой прябва да бие център,а? Много си умен!

Pipp0
Контакти:

Мнениеот Pipp0 » 14 юли 2010 05:14

Е шо и Славия бе ..Ако не са те да Ви лягат сте умрели бе момчета..Айде за Литекс и Локото е ясно, те дето ви фанат ви бият и е.ат...Комплексите са голямо нещо.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 14 юли 2010 05:39

8-)

Не съм съгласен с автора на темата.
Оставяме настрани въпроса за произхода на парите на Гриша Ганчев, с които беше направен скъпия ремонт на стадиона. Важното е, че в момента стадиона в Ловеч е истинско бижу за нашите стандарти.
На този първи мач след ремонта и то мач за европейски клубни турнири трябваше стадиончето да се пука по шевовете от публика ... А то остана ненапълнено.
Казвам стадиончето, защото броя на седящите места беше намален до 7 000, което си е доста скромно ...
Тези пък, които бяха решили да отидат на мача, до 80-тата минута стояха като на театър и чак в последните 10-15 минути започнаха да правят мексиканска вълна ...
Като знам какви темпераментни публики има в България - примерно тази на Берое, започвам да се чудя защо е пусната тази тема. :shock:
Публиката е последното нещо, с което Ловеч могат да се похвалят, а в този форум май има платени от Гриша Ганчев, които постоянно хвалят или отборчето му, или публиката му, ако отборчето се е издънило ... 8-)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 юли 2010 08:08

evgenimilenov написа:Никъде не съм казал , че идват по 3000 човека на мач в моя град . 1-во отбора играе във В група и 2-ро градът е дооооооста по-малък от Ловеч .

Абе,Евгени! :D Ти кога се регистрира тука бе? Ще те пръсна на фифичка :D
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 14 юли 2010 08:26

Cesc Fabregas написа:
stanislav89 написа:Не се сещам друг път мексиканска вълна на Български стадион , браво и такава подкрепа на отбора ви в края на мача , БРАВО за това! Вижда се че с постоянно поддържане на високо ниво се създава футболна култура в местните фенове!Аз като фен на Ботев Пловдив , немога да не похваля когато нещо красиво се създава по родните терени!
Отварям нова тема за мача ви , защото трябва да се обърне внимание на това!

Ти сериозно ли?!? :o :o :lol: :lol:
Всеки знае, че на всеки важен европейски или мач от нашето първенство двете най-сериозни агитки-СИНЯТА и ЧЕРВЕНАТА са с класи над тези днес! :!:

хахахахаа "Двете най-сериозни агитки" едвам събрахте публика колкото изпадналия Ботев (с три домакински мача) и затъналия в безпаричие през сезона Берое
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Мнениеот VesMil » 14 юли 2010 09:07

Алооооо фенчетата на Литекс, я слезте малко на земята, какво сте направили?
Аман от избиване на комплекси, Гришата колко кюфтаци Ви даде за да викате така"силно" :?:

Потребителски аватар
jivkovisz
Контакти:

Мнениеот jivkovisz » 14 юли 2010 09:24

каква публика ве че ние от стара загора бяхме повече на финала за купата от колкото сега ловеч имаха, а на мача за евро турнирите ще напълним герена.

ivanpnikolov
Контакти:

Мнениеот ivanpnikolov » 14 юли 2010 09:51

Здравейте,

не един и два пъти Ви се написа, но пак не разбирате. Ловеч е не повече от 25000-30000. Как не го разбрахте това. Колко публика искате да отиде на стадиона. Всички жени, пенсионери, бабички и т.н? Отворете една книга и прочетете колко е населението на града. И колко в момента ги няма, а се водят, че живеят там. Аз живея в София, но съм родом от лочешкия регион и съм запознат. Стига сте говорили наизуст, а прочетете малко. И въобще не може да се сравнява град като Стара Загора и Ловеч по големина. Да не говорим за София. Така че не обиждайте хората от Ловеч, а дайте да видим колко % от населението на София или Стара Загора или Варна или Бъргас ходи на мач. Процента ще е по-нисък от този на Лочеч. Гарантирам!!!

Потребителски аватар
FCBeroe1916
Контакти:

Мнениеот FCBeroe1916 » 14 юли 2010 10:21

На 05.05.2010г. показахме на Литекс как се пълни жалкия им стадион,при това на 200км. от Стара Загора,а те в собствения си град не можаха да го напълнят..Нямам думи,не си заслужавате отбора,всъщност такива отбори с толкова пари,не заслужават да са в малки градове..Ако такъв отбор с толкова пари има в Пловдив,Стара Загора,Велико Търново,Русе,стадионът ще се пръска от хора...

unobg
Контакти:

Мнениеот unobg » 14 юли 2010 10:23

публика - 6300, доста неприятни инциденти с новата пропускателна система, доста хора закъсняха с влизането или направо влезнаха чак второто полувреме, а имаше хора които предпочетоха да се приберат. Надявам се да направят нещо, защото така хората се изнервят!!!

Върни се в “Литекс”