Старата песен- на нов глас

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
botkata
Контакти:

Re: Старата песен- на нов глас

Мнениеот botkata » 13 юли 2010 22:40

chrisbosh написа:
Абусрд, Левски ще бие... ако пък имат късмета да вкарат бърз гол, дори ще ги разгромят, убеден съм в това. ;)

Ама. Ама те не могат да си подават топката :oops: Дъндок са корави ирландски копелета. Срещу наш'те Синситита ще им е много лесно :)

Пич не се обиждай или да го приема6 на вътре както и да е,ама си пълен олигофрен! [offtopic]ИДИОТ ! :twisted: :twisted:[/offtopic]
Кръв , сперма и расизъм , за здрав и бодър организъм ! ♥

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 13 юли 2010 22:42

Разгомяваща победа за Левски!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
vladipo
Контакти:

Мнениеот vladipo » 13 юли 2010 22:45

Големи писимисти сте! Не знам какво да очаквам, но никога няма да говора така против отбора. Има само един вариант, ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 13 юли 2010 22:47

на 80% съм на Герена в четвъртък
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
botkata
Контакти:

Мнениеот botkata » 13 юли 2010 22:48

vladipo написа:Големи писимисти сте! Не знам какво да очаквам, но никога няма да говора така против отбора. Има само един вариант, ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!

!!!Да запеем задружно песента за отбора в нашите сърца.......
Кръв , сперма и расизъм , за здрав и бодър организъм ! ♥

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 13 юли 2010 22:49

chrisbosh написа:
Абусрд, Левски ще бие... ако пък имат късмета да вкарат бърз гол, дори ще ги разгромят, убеден съм в това. ;)

Ама. Ама те не могат да си подават топката :oops: Дъндок са корави ирландски копелета. Срещу наш'те Синситита ще им е много лесно :)

Ние миналата година играхме срещу ирландци - Дери Сити, не мисля, че мачовете на Левски сега ще се различават много от нашите. В крайна сметка "сините" ще срещнат един много здрав и организиран отбор, играещ почти само и единствено в защита. Убеден съм, че ирландците почти няма да нападат. За това казах, че ако Левски вкара бърз гол, играчите ще се успокоят и няма да имат никакви проблеми. ;)

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 13 юли 2010 22:52

botkata написа:
vladipo написа:Големи писимисти сте! Не знам какво да очаквам, но никога няма да говора така против отбора. Има само един вариант, ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!

!!!Да запеем задружно песента за отбора в нашите сърца
има има истина една тя е само ЛЕВСКИ София!
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 13 юли 2010 22:57

а някой от вас обърна ли внимание на деликатния коментар на тренера на Дълдолк, че не е гледал мачове на ФК Батков?
човекът си мисли,че срещу него ще играе отборът, който игра преди 3 години срещу Челси сигурно. допълнително ме притеснява фактът,че без Йовов няма да могат да си подадат два пъти топката един след друг точно, като са един до друг. не ми се мисли какво може да стане ако наистина ирландците заиграят с трима яки нападатели напред... Тампере ще е приказка... Ако стане някой голям гаф трябва да внимавате Гонзю и Батков да избягат...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 юли 2010 23:05

unist_gp написа:а някой от вас обърна ли внимание на деликатния коментар на тренера на Дълдолк, че не е гледал мачове на ФК Батков?
човекът си мисли,че срещу него ще играе отборът, който игра преди 3 години срещу Челси сигурно. допълнително ме притеснява фактът,че без Йовов няма да могат да си подадат два пъти топката един след друг точно, като са един до друг. не ми се мисли какво може да стане ако наистина ирландците заиграят с трима яки нападатели напред... Тампере ще е приказка... Ако стане някой голям гаф трябва да внимавате Гонзю и Батков да избягат...

Ако човек, който никога не е гледал футбол, прочете това, ще си помисли, че този ирландски отбор е една от най-големите футболни сили в Европа :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 13 юли 2010 23:06

unist_gp защо не си оставиш коментарите за себе не те зная на колко си години аз съм на 39г и съм преживял и хубави и лоши моменти ,но никога не съм си и помислял такива неща за любимия отбор а ти като си толкоз отворен купи отбора от батков та да не е фк батков а ако си гольо по добре си заври главата в............... пясъка де като щраусите и замълчи от колкото да се изказваш неподготвен.

Върни се в “Левски”