Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Модератор ЛокоПД написа:blue avalanche написа:lucio написа:В реванша Рудар ще се опитват да атакуват и наще ще ги издебнат, сигурен съм.
Каквото и да се случи оттук нататък,няма да промени факта,че Литекс играха слабо в този мач.И то срещу отбор,който беше "готов" да отнесе 3-4 гола.Да не повтарям за физическата подготовка.Не знам как Червенков ги вижда нещата,обаче...
Lucio,дано да стане,както казваш.
Blue,Литекс не играха много добре и мое лично мнение е,че имат много добри футболисти,но май треньора нещо не е както трябва.Обаче внимавай с оценките - скоро и вие ще играете...И то срещу некви ирландски рендета,които между другото,са в средата на сезона...
litex8 написа:IVAN.CYPRUS.BLUE написа:Много слаб мач,с такава игра няма да има ШЛ.Празен стадион,безлична игра.
Празен стадион?? Стадиона беше почти пълен около 7 000 !!!
aisogludingfioler написа:litex8 написа:IVAN.CYPRUS.BLUE написа:Много слаб мач,с такава игра няма да има ШЛ.Празен стадион,безлична игра.
Празен стадион?? Стадиона беше почти пълен около 7 000 !!!
Направо 10 000, а?
![]()
По телевизията ясно се видяха доста празни места във "В" сектор, не знам къде ги видя тези 7000.
litex8 написа:От официалният сайт на Литекс
Литекс удари 1:0 Рудар пред рекордните 7000 зрители на обновения стадион в Ловеч.
1926 написа:Реддек не си прав!!!! Имаше една вувузела ехтеше по време на мача!!!![]()
litex8 написа:От официалният сайт на Литекс
Литекс удари 1:0 Рудар пред рекордните 7000 зрители на обновения стадион в Ловеч.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта