Литекс - Рудар - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Re: Литекс - Рудар - Втори Предварителен кръг на ШЛ - Първи мач

Мнениеот 1926 » 13 юли 2010 22:20

Реддек не си прав!!!! Имаше една вувузела ехтеше по време на мача!!! :lol: :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юли 2010 22:21

Модератор ЛокоПД написа:
blue avalanche написа:
lucio написа:В реванша Рудар ще се опитват да атакуват и наще ще ги издебнат, сигурен съм ;) .

Каквото и да се случи оттук нататък,няма да промени факта,че Литекс играха слабо в този мач.И то срещу отбор,който беше "готов" да отнесе 3-4 гола.Да не повтарям за физическата подготовка.Не знам как Червенков ги вижда нещата,обаче...

Lucio,дано да стане,както казваш.

Blue,Литекс не играха много добре и мое лично мнение е,че имат много добри футболисти,но май треньора нещо не е както трябва.Обаче внимавай с оценките - скоро и вие ще играете...И то срещу некви ирландски рендета,които между другото,са в средата на сезона... :roll:

Без да съм гледал Дъндолк,със сигурност са по-силни от Рудар.Щото,по-слаби просто няма как да са.От тази гледна точка ще се сравнява представянето на двата отбора.Но тук темата е друга.
За останалите "анализатори" на мача:
Откога смешните и непохватни отигравания на нападателите пред гола се наричат 100% положения.Янев не можа да уцели топката,което се "превърна" в подаване към другия нападател,който на свой ред също не можа да уцели топката и така...Каламбурки...За някои-100% положения.

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 13 юли 2010 22:22

litex8 написа:
IVAN.CYPRUS.BLUE написа:Много слаб мач,с такава игра няма да има ШЛ.Празен стадион,безлична игра.

Празен стадион?? Стадиона беше почти пълен около 7 000 !!!

:lol: Направо 10 000, а? :?

По телевизията ясно се видяха доста празни места във "В" сектор, не знам къде ги видя тези 7000. :roll:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 13 юли 2010 22:24

Всичко си беше екстра. Футболисти, подкрепа от трибуните и коментар по телевизията бяха на едно ниво.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
litex8
Контакти:

Мнениеот litex8 » 13 юли 2010 22:24

От официалният сайт на Литекс

Литекс удари 1:0 Рудар пред рекордните 7000 зрители на обновения стадион в Ловеч.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 13 юли 2010 22:26

т.е. 7 000 са се прецакали и са си дали парите на Гриша Ганчев доброволно. напредва човекът, това вече не е рекет :mrgreen:

Потребителски аватар
IVAN.CYPRUS.BLUE

Мнениеот IVAN.CYPRUS.BLUE » 13 юли 2010 22:27

aisogludingfioler написа:
litex8 написа:
IVAN.CYPRUS.BLUE написа:Много слаб мач,с такава игра няма да има ШЛ.Празен стадион,безлична игра.

Празен стадион?? Стадиона беше почти пълен около 7 000 !!!

:lol: Направо 10 000, а? :?

По телевизията ясно се видяха доста празни места във "В" сектор, не знам къде ги видя тези 7000. :roll:

Не говорим за монтирани седалки,нали.Става дума за заети места.Без поляната зад стадиона.
7000 :roll: :lol:
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 13 юли 2010 22:28

litex8 написа:От официалният сайт на Литекс

Литекс удари 1:0 Рудар пред рекордните 7000 зрители на обновения стадион в Ловеч.

Знаех си, че тия гадове от телевизията заглушават трибуните и затова нищо не се чува.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 13 юли 2010 22:28

1926 написа:Реддек не си прав!!!! Имаше една вувузела ехтеше по време на мача!!! :lol: :lol:

хехеххе ай сега една ще я преживея само знам че ако някой покрай мен надуе такова нещо ще му я завра в газа да свири тогава :mrgreen:

Решил си нещо да напишеш, ама не се получило! Ивицата Газа, не разбрах какво ще навираш там! Никой не е отменял добрия тон във форума на "Гонг"!

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 13 юли 2010 22:30

litex8 написа:От официалният сайт на Литекс

Окей... Според спортни.бг са 3000 зрители, според БНТ 4000 зрители, според гонг 4500 зрители, според спортал 5000 зрители. Кво праим?

Върни се в “Литекс”