Литекс - Рудар - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: Литекс - Рудар - Втори Предварителен кръг на ШЛ - Първи мач

Мнениеот maximalniq » 13 юли 2010 21:54

Струва ми се, че е прекалено високо самочувствието на някои футболисти на Литекс...
Изображение

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 13 юли 2010 21:56

Siegfried написа:Литекс е отбор-пътник в турнира . Може и да отстранят Рудар , но няма да стигнат далеч .

С всеки твой пост, ми доказваш колко малко разбираш от спорт ..едва ли е само мое мнение.влизаш в подфорума ни и дразниш
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юли 2010 21:59

lucio написа:В реванша Рудар ще се опитват да атакуват и наще ще ги издебнат, сигурен съм ;) .

Каквото и да се случи оттук нататък,няма да промени факта,че Литекс играха слабо в този мач.И то срещу отбор,който беше "готов" да отнесе 3-4 гола.Да не повтарям за физическата подготовка.Не знам как Червенков ги вижда нещата,обаче...

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 13 юли 2010 22:06

Този отбор на Рудар ако беше хванат от книжните ни грандове щеше да бъде разгромен. Съжалявам да го кажа но току що свършилия мач Литекс го изигра доста.....провинциално. Дано се стегнат и изиграят реванша подобаващо и да СПЕЧЕЛЯТ МАЧА. Защото черногорците са слаби. Целта не трябва да е само класиране а и победа. УСПЕХ

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 13 юли 2010 22:07

колкото Гришката бизнесмен, толкова и хобито му футбол. Браво на Червенков, успял е за две седмици да контузи с безсмислени тренировки Попов. Сега не могат да го продадат и на Кьолн... трагична работа...

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 13 юли 2010 22:08

blue avalanche написа:
lucio написа:В реванша Рудар ще се опитват да атакуват и наще ще ги издебнат, сигурен съм ;) .

Каквото и да се случи оттук нататък,няма да промени факта,че Литекс играха слабо в този мач.И то срещу отбор,който беше "готов" да отнесе 3-4 гола.Да не повтарям за физическата подготовка.Не знам как Червенков ги вижда нещата,обаче...

Lucio,дано да стане,както казваш.

Blue,Литекс не играха много добре и мое лично мнение е,че имат много добри футболисти,но май треньора нещо не е както трябва.Обаче внимавай с оценките - скоро и вие ще играете...И то срещу некви ирландски рендета,които между другото,са в средата на сезона... :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 13 юли 2010 22:12

Според мен проблемът е, че тоя мач е два дни след края на световното и на някои хора са им малко изкривени представите :lol: . Литекс не играха лошо, беше трудно с тия, дето цял мач си стояха в пеналта, на реванша ще е по-лесно. Не че ще вземат купата Литекс, ама не са зле в момента, като за нашите си цели - влизане в групите при добър жребий и да не загубим всичките си мачове там, за повече - изберете отбор от друго първенство...
Последна промяна от защо на 13 юли 2010 22:13, променено общо 1 път.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 13 юли 2010 22:12

Момчета няма какво да се спори бяхте по добри от тях, но определено в сто процентовите ситуации футболистите под ходиха малко с желание те да решат мача. Стискам ви палци следващия мач всички тия положения дето имахте да влязат.

П.П. Пускам си от началото мача гледам гледам и по едно време си мисля, ибах нещо има дето ми харесва повече от световното викам си мача не е кой знае какво, какво ли е!? и после аааааааа Няма ги шибаните тъпи прости цигани дето да надуват тъпите им прости вувизели. Направо мед ми капеше на душата да се чува публика най-накрая.

Потребителски аватар
IVAN.CYPRUS.BLUE

Мнениеот IVAN.CYPRUS.BLUE » 13 юли 2010 22:16

Много слаб мач,с такава игра няма да има ШЛ.Празен стадион,безлична игра.
Струвами се че Червенков ,си проси червен картон.Ако така продължават игрите.
Недаи си боже да продадат Нифлор и Попето ,тогава ............................
Червенков ще надува вавузелата на Гришата.
Последна промяна от IVAN.CYPRUS.BLUE на 13 юли 2010 22:23, променено общо 1 път.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.

Потребителски аватар
litex8
Контакти:

Мнениеот litex8 » 13 юли 2010 22:19

IVAN.CYPRUS.BLUE написа:Много слаб мач,с такава игра няма да има ШЛ.Празен стадион,безлична игра.

Празен стадион?? Стадиона беше почти пълен около 7 000 !!!

Върни се в “Литекс”