Да пожелаем УСПЕХ на българските отбори в Европа

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Да пожелаем УСПЕХ на българските отбори в Европа

Мнениеот Tommi » 13 юли 2010 20:15

veseo написа:
LSFC 1914 написа:АЗ ти пожелавам скоро да не се завърнете в А група! :)

Ние ще се върнем, ама вие кога ще имате отбор? Че сега Батков си има отбор-играчка, не вие ;)

Отборът-играчка ви биеше като тъпан, а това говори доста лошо за вашия велик отбор :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 13 юли 2010 20:18

Tommi написа:
veseo написа:
LSFC 1914 написа:АЗ ти пожелавам скоро да не се завърнете в А група! :)

Ние ще се върнем, ама вие кога ще имате отбор? Че сега Батков си има отбор-играчка, не вие ;)

Отборът-играчка ви биеше като тъпан, а това говори доста лошо за вашия велик отбор :lol:

И Барса ви би като тъпан където ви видя, но е толкова мой отбор, колкото Левски - ваш ;) С разликата, че феновете на Барса управляват клуба си, а вие си мрънкате срещу Боратко, а той си върти далаверите година след година и всяка година - нов еврорезил, а от миналата - резил и на домашна сцена ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 13 юли 2010 20:24

Гол за Литекс Браво на тези момчета.Тея от Радуар ли как се казват то вратарят им много унил такъв Мършав.как мислите
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 юли 2010 20:50

мисля че до сега литекс трябваше да води с три гола, но изтърваха всичко типично по български... :|
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
vakuum
Контакти:

Мнениеот vakuum » 13 юли 2010 21:13

Пичове, и аз им пожелавам успех ама само с пожелания не става като гледам ЦСКА и Литекс донякъде направих що-годе някъква селекция ,но Левски и Берое . :?

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 13 юли 2010 21:35

vakuum написа:Пичове, и аз им пожелавам успех ама само с пожелания не става като гледам ЦСКА и Литекс донякъде направих що-годе някъква селекция ,но Левски и Берое . :?

[offtopic]Без да се заяждам, ама май по често трябва да си слагаш очилцата... Литекс привлече числом и словом 2 играчи...Селекцията в Левски и цска мисля е равна, като бройка, така че не е зле да четеш какво пишеш 8-)[/offtopic]
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 13 юли 2010 21:36

Литекс нещо не очароват с играта си... този кръг може би ще го прескочат, но за по нататък не дават поводи за оптимизъм 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 13 юли 2010 21:49

8-)

Като гледам тая вчер, че Литекс играят като равен с равен на собствения си стадион с едни черногорски миньори или дърводелци, все си мисля, че нищо добро не очаква нашите отбори в Европа. 8-)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 13 юли 2010 21:55

marmi52 написа:8-)

Като гледам тая вчер, че Литекс играят като равен с равен на собствения си стадион с едни черногорски миньори или дърводелци, все си мисля, че нищо добро не очаква нашите отбори в Европа. 8-)

Баш като равен с равен... имаха поне 3-4 100%-ови положения (2 първото полувреме), просто трудно бележат. Надиграха ги тотално, въпроса е че с тоя единствен гол е опасно да не допуснат един случаен (какъвто реално беше единствения който вкараха днес)... ще видим, дано продължат.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 юли 2010 21:59

marmi52 написа:8-)

абе литекс ги надигра тотално, ама не можа да си вкара положенията...иначе мача беше поне 3-0 за тях ;)
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”