Футбол- натоварване на палците

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Футбол- натоварване на палците

Мнениеот zyto » 13 юли 2010 21:02

Зфравейте имам едно питане към по опитните играчи на футбол и дали някой се е зблъскал с това. Та въпроса ми е играх с едни стари платненки, щото ми се скъсаха едните и след мача някъде час и половина продължи, на цимент беше, по време на играта палците ми изтръпнаха и си помислих че не е нещо сериозно и продължих след играта се събух и видях че на единия палец имам рана все едно от нож прорезна и имаше кръв и на двата палеца също нещо като зачервяване отдолу и изтръпване. Понакуцвах един ден и от това ма заболя глезена пък ама не е нещо сериозно и днеска играх с хубави обувки на трева и то бая 2 часа и сега видях че палците пак са станали нещо като притъркани отдолу и бяха изтръпнали и сега ме болят и да му се невиди глезена пак ме заболя. някой ако се е зблъскал с този проблем да знае дали е само от претоварване, от небодходящи обувки, неправилен стил на ти1ане ли де да знам ама ся пак 2-3 дена няма да мога да ритам и другия път ще си взема чисто нови платненки и да видим ко ще стане тогава, но викам да попитам пък може някой да знае. Айде очаквам ви предположенията с нетърпение.
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Футбол- натоварване на палците

Мнениеот Alex » 13 юли 2010 21:34

да всички сме се Зблъсквали с това.

земи си хубави платненки и не ритай по 4-5 часа без спирка (поне при мен това беше причината)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
naziata
Контакти:

Мнениеот naziata » 13 юли 2010 22:00

Пич,трябваше кратко и ясно да го напишеш,че сега ще те еб@ват 2 часа ;)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 юли 2010 22:02

[offtopic]
zyto написа:Зфравейте имам едно питане към по опитните играчи на футбол и дали някой се е зблъскал с това. Та въпроса ми е играх с едни стари платненки, щото ми се скъсаха едните и след мача някъде час и половина продължи, на цимент беше, по време на играта палците ми изтръпнаха и си помислих че не е нещо сериозно и продължих след играта се събух и видях че на единия палец имам рана все едно от нож прорезна и имаше кръв и на двата палеца също нещо като зачервяване отдолу и изтръпване. Понакуцвах един ден и от това ма заболя глезена пък ама не е нещо сериозно и днеска играх с хубави обувки на трева и то бая 2 часа и сега видях че палците пак са станали нещо като притъркани отдолу и бяха изтръпнали и сега ме болят и да му се невиди глезена пак ме заболя. някой ако се е зблъскал с този проблем да знае дали е само от претоварване, от небодходящи обувки, неправилен стил на ти1ане ли де да знам ама ся пак 2-3 дена няма да мога да ритам и другия път ще си взема чисто нови платненки и да видим ко ще стане тогава, но викам да попитам пък може някой да знае. Айде очаквам ви предположенията с нетърпение.

...майко мила...ужас :oops:

пп отказах се да броя колко запетайки липсват, но със сигурност числото ще бъде двуцифрено! :mrgreen:[/offtopic]
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 юли 2010 22:07

Бижутера написа:[offtopic]
zyto написа:Зфравейте имам едно питане към по опитните играчи на футбол и дали някой се е зблъскал с това. Та въпроса ми е играх с едни стари платненки, щото ми се скъсаха едните и след мача някъде час и половина продължи, на цимент беше, по време на играта палците ми изтръпнаха и си помислих че не е нещо сериозно и продължих след играта се събух и видях че на единия палец имам рана все едно от нож прорезна и имаше кръв и на двата палеца също нещо като зачервяване отдолу и изтръпване. Понакуцвах един ден и от това ма заболя глезена пък ама не е нещо сериозно и днеска играх с хубави обувки на трева и то бая 2 часа и сега видях че палците пак са станали нещо като притъркани отдолу и бяха изтръпнали и сега ме болят и да му се невиди глезена пак ме заболя. някой ако се е зблъскал с този проблем да знае дали е само от претоварване, от небодходящи обувки, неправилен стил на ти1ане ли де да знам ама ся пак 2-3 дена няма да мога да ритам и другия път ще си взема чисто нови платненки и да видим ко ще стане тогава, но викам да попитам пък може някой да знае. Айде очаквам ви предположенията с нетърпение.

пп отказах се да броя колко запетайки липсват, но със сигурност числото ще бъде двуцифрено! :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Г-н учителят по български език пак се е развихрил[/offtopic]

Ако ми се изтърка кожичката на хикса с игрека и икраткото от много възвратнопостъпателни движения трябва ли да го споделя и аз с аудиторията
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Мнениеот zyto » 13 юли 2010 22:07

Бижутера написа:[offtopic]

[offtopic]Мнения: 19575 майко мила чудя ти се ти живот имаш ли или живота ти е тука и ф и 1цата са от бързане мА и прИтъркане така си говоря аз, а и повечето в русенска област, а за запетайки ми е през оная работа, това не ми е дипломна работа или някой изпит[/offtopic] айде живо и здраво, получих един свестен отговор за който благодаря, а всички комплексари да си живеят комплексирания живот и да се погледнат себе си отстрани

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 юли 2010 22:11

дай като не ти е дипломна работа да пишеш като полуграмотен циганин...бати логиката :lol:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
hgfgvh
Контакти:

Мнениеот hgfgvh » 13 юли 2010 22:12

Хах грешките са милион :) но иначе този проблем не е сериозен, просто може би платненките, с който си играл са ти станали малки и са започнали да те убиват, от там се е получило напрежение на палците и глезена, няма страшно, както казаха колегите смени платненките с нови, който са ти по мярка и няма да имаш проблеми, а сега направи една почивка, за да може да ти мине пръста.И един съвет по време на почивката за пръста, обърни внимание на правилата за правопис, защото нещата при теб са трагични ;)

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 13 юли 2010 22:13

Баце,тва ще е само от обувките.Аз ритам с мат стар и не веднъж и дваж съм се сблъсквал с проблеми и контузий.
п.п бижутере-ти за мене си най-големия идиот в целия форум ;)

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Мнениеот zyto » 13 юли 2010 22:17

Бижутера написа:дай като не ти е дипломна работа да пишеш като полуграмотен циганин...бати логиката :lol:

[offtopic]погледни се първо себе си и тогава критикувай другите бе, не аз се държа като циганин, а ти се държиш като мекотело, залепнало за стола си, забравило света около себе си, и избиващо комплексите си същество във виртуалното си пространство на което си мисли че е господар. Спирам с цялото това безсмислено нещо което се заформи тука, живейте си живота и повече гледайте себе си и тогава другите. Ба*и хората дето има в тая държава, чесно (не ми пука, че се пише честно, аз така си го пиша )[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”