Фаворит за "Златната топка"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Фаворит за "Златната топка"

Мнениеот megan fox » 13 юли 2010 17:26

Бижутера написа:
enguerino написа:
Бижутера написа:Меси направи брутално слаб сезон, скри се във всички важни мачове на Барселона и Аржентина, няма начин да му дадат и тая година трофея!

xaxaxa Меси стана голмайстор на Европа и да кажеш че е направил слаб сезон е доста смешно

а срещу Интер и Германия къде беше?

Хеле за мача с Германия не си прав! Да Меси не блестеше в този мач, но вината не е негова! Меси е най-силен като дясно крило, а Марадона след контузията на Верон го използваше основно като плеймейкър - пост доста нетипичен и неприсъщ за Меси! За Лео е добре да е близо до противниковата врата, а не да поема топката от собствената половина на терена! Така че по-кротко със смешните коментари!
А колкото до мачовете с Интер... всеки играч, дори Зидан и Марадона имаха слаби мачове! Но да кажеш, че Меси нищо не е направил след 4 трофея за един сезон и 47 гола... трябва или да си тотално луд, или да си най-комплексираното същество на планетата Земя! А може би и двете + бонус безкрайна тъпотия! - това последното отлично пасва като описание за Бижутера... :twisted: :twisted: :twisted:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 13 юли 2010 18:55

Меган Фокс,защо всеки,който не мисли като теб трябва да е луд или комплексиран?...Не може всички да сме фенове на футболисти или отбори,които са превърнали симулацийте в култ,или използват пръскачките не по предназначение :roll:

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 14 юли 2010 12:12

Бижутера написа:сега ще ти кажа кой направи силен сезон:

Диего Милито
Уесли Снайдер
Дъглас Майкон
Бастиан Швайнщайгер
Томас Мюлер

още да ти изброявам ли?

Ама това е само според теб, сеш се? Субективно мнение, нищо повече.

Меси скри ли се срещу Арсенал с 4-те гола, когато Венгер обясняваше след края как срещу тях е излязъл най-добрият футболист в света? А във всички турнири, в който се разписа 47 пъти? Не знам дали ще я спечели за втори път, но със сигурност отново ще е сред кандидатите. Да не забравяме, че идва и есенният полусезон на клубно ниво. ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 юли 2010 16:38

niki87 написа:Меган Фокс,защо всеки,който не мисли като теб трябва да е луд или комплексиран?...Не може всички да сме фенове на футболисти или отбори,които са превърнали симулацийте в култ,или използват пръскачките не по предназначение :roll:

Същото важи и за теб! ;)
А колкото до Бижутера... разгледай му повечето мнения! Това момче наистина не е добре с главата! Понякога ръси такива бисери, че чак не мога да повярвам, че някой може да измъдри такива глупости... ;)

А колкото до симулациите... е не е като да ви зачитат голове от явни засади срещу Фиорентина, примерно! :o :evil: :evil: :evil:

П.П. Видя ли, че моите прогнози са по-вярни от твоите! И двамата бяхме водени от фенски пристрастия и не познахме кой ще спечели ШЛ, но аз поне бях сигурен за световната титла и бях прав за разлика от теб! ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 16 юли 2010 17:15

megan fox написа:
niki87 написа:Меган Фокс,защо всеки,който не мисли като теб трябва да е луд или комплексиран?...Не може всички да сме фенове на футболисти или отбори,които са превърнали симулацийте в култ,или използват пръскачките не по предназначение :roll:

Същото важи и за теб! ;)
А колкото до Бижутера... разгледай му повечето мнения! Това момче наистина не е добре с главата! Понякога ръси такива бисери, че чак не мога да повярвам, че някой може да измъдри такива глупости... ;)

А колкото до симулациите... е не е като да ви зачитат голове от явни засади срещу Фиорентина, примерно! :o :evil: :evil: :evil:

П.П. Видя ли, че моите прогнози са по-вярни от твоите! И двамата бяхме водени от фенски пристрастия и не познахме кой ще спечели ШЛ, но аз поне бях сигурен за световната титла и бях прав за разлика от теб! ;)

Никога не съм твърдял,че Германия ще стане Световен шампион,простол съм изказвал надежда това да се случи,не съм бил убеден в такова нещо.Същото важи и за Байерн.А за съдийските аванти в ШЛ точно фен на Барса да говори... :lol: Гол от засада на финала с Арсенал,отменен редовен гол на Шевченко през същия сезон в полуфинала,недадени 3 дузпи за Челси в полуфинала през 2009г.недадена чиста дузпа за Щутгарт тази година,при резултат 1:0 за "швабите" и т.н,и т.н. ;)
Последна промяна от niki87 на 16 юли 2010 17:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 16 юли 2010 17:45

тоя меган фокс нищо не разбира от футбол...щом издига в култ някакво джудже, което се крие при първия сериозен мач на тима си , мани бегай...меси е абсолютно безполезен играч, кристиано роналдо е поне три класи над него! 8-)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 17 юли 2010 08:12

Не е само Мегън Фокс. И аз смятам така, както и много други, така че си малцинство в случая. :mrgreen:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 юли 2010 15:33

Бижутера написа:тоя меган фокс нищо не разбира от футбол...щом издига в култ някакво джудже, което се крие при първия сериозен мач на тима си , мани бегай...меси е абсолютно безполезен играч, кристиано роналдо е поне три класи над него! 8-)

Ама разбира се, че Меси се крие! Нищо, че е спасявал Барса срещу Реал сам! Имаше едно лудо Ел Класико в близкото минало завършило 3:3! Реал в него мач бяха много по-силни от Барса и тотално ни смазваха, но гения на Меси тогава ни спаси и той отбеляза хетрик..., а какво да кажем за 4-те гола срещу Арсенал?! Има и други примери..., но щом смяташ, че Меси се крие по терена и го няма в големите мачове... става ясно ти колко разбираш от футбол! :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: Все пак всеки играч, дори Зидан, Пеле и Марадона са имали слаби мачове! Един играч не може виданаги да бъде на висота, независимо колко е добър и не трябва да се разчита само на един играч! Все едно да кажеш, че Роберто Баджо е слаб играч заради изпортената дузпа срещу Бразилия на финала на САЩ 94, дузпа, която струваше титлата на Италия!

santy
Контакти:

Мнениеот santy » 26 юли 2010 01:37

Не забравяйте, че жребия на Урусите беше най-лесен, а и мача с Ю.Корея бе изцяло за Суарес. Форлан направи наистина много добар Мондиал, но пак Златна топка........ :? :? :? :? :? :?

Върни се в “Футбол - Свят”