Идеален вариант за нов стадион на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Идеален вариант за нов стадион на ЦСКА

Мнениеот Old_death » 13 юли 2010 16:52

Колкото до парка - явно си изпуснал част от разговора - да, Армията не е парка, но е във него, и строителната техника или ще мине през незнаен пространствен тунел, или ще мине през парка. Второто е забранено и на тоя етап няма как да се случи.

Пак не получих отговор на въпроса си,но ще го повторя пак.Сега е забранено да минава строителна техника през парка.Когато стадиона падне ще бъде ли разрешено?Или тогава строителните отпадъци ще бъдат телепортирани!Цялата тая теза ми прилича на поведението на Диков.Веднъж той надига вой срещу строителството на стадиона,но после признава,че не е виждал никакъв проект!Срещо какво бучиш бе,джанъм?Веднъж слага подписа си под проект,благодарение на който се изсичат дървета в Южния парк за строителството на София ленд и Американското посолство,но за Борисовата градина се вживява в ролята на Цербер и на първ еколог!Коя е истинската му позиция в случая!За мен случая и поведението на страните е ясен.Просто има хора,за съжаление и ти си от тях,които не искат ЦСКА да има стадион там,където е имал в последните 60 години!Всичко останало е демагогия!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 юли 2010 16:59

Ако беше прочел тая част от мнението ми

Ясно е, че така или иначе това трябва да се промени, точно щото тая съборетина някога ще падне.
, щеше да ти е ясно, че си получил отговор на въпроса ти.

Иначе не знам що се учудваш, че тезата, която произлиза от общинската наредба е същата като на главния архитект. Ми може ли да не е същата???

И що реши, че аз не искам? Колко пъти трябва да напиша, че наредбата не съм я писал аз, нямам нищо общо с нея, и не можеш да ме обвиняваш за това? Единствените, които НЕ искат да има стадион там са Титаните. А тия, които им вярват .. блаженни са...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 юли 2010 17:21

tprodanov на 13 Юли 2010 16:59

Ясно е, че така или иначе това трябва да се промени, точно щото тая съборетина някога ще падне., щеше да ти е ясно, че си получил отговор на въпроса ти.

Иначе не знам що се учудваш, че тезата, която произлиза от общинската наредба е същата като на главния архитект. Ми може ли да не е същата???

И що реши, че аз не искам? Колко пъти трябва да напиша, че наредбата не съм я писал аз, нямам нищо общо с нея, и не можеш да ме обвиняваш за това? Единствените, които НЕ искат да има стадион там са Титаните. А тия, които им вярват .. блаженни са...

Пак не получих отговор,освен уверението ти,че тая съборетина ще падне.Какво ще стане с отпадъците?Ще ги телепортират ли?Жената има един девиз.Когато не искаш да свършиш нещо,намираш причини и оправдания.Смятам,че няма смисъл повече да глаголстваме.Да дочакаме и да видим развитието на събитията!Вярно е,че не си писал наредбата,но носиш от десет кладенеца вода за да докажеш,че ЦСКА трябва да е единствения български отбор без стадион!Това са фактите ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 13 юли 2010 17:28

Проблема е с транспортните машини, които трябва да стигнат до стадиона...Тирове, Багери, Кранове, Бобкати, Валяци.Ми да се направи градски референдум, че да видим привържениците и противниците на проекта , какво ще решат.Диков е овластен от кмет, който е избран с обществен вот, сиреч столичани имат пълното право да пожелаят там да има стадион и кмета е длъжен да се съобрази с това решение на столичани, а официализирането на това право е референдум.Както направиха в Бургас преди време за петролопровода

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 юли 2010 17:32

Old_death написа:
tprodanov на 13 Юли 2010 16:59

Ясно е, че така или иначе това трябва да се промени, точно щото тая съборетина някога ще падне., щеше да ти е ясно, че си получил отговор на въпроса ти.

Пак не получих отговор,освен уверението ти,че тая съборетина ще падне.Какво ще стане с отпадъците?Ще ги телепортират ли?Жената има един девиз.Когато не искаш да свършиш нещо,намираш причини и оправдания.Смятам,че няма смисъл повече да глаголстваме.Да дочакаме и да видим развитието на събитията!Вярно е,че не си писал наредбата,но носиш от десет кладенеца вода за да докажеш,че ЦСКА трябва да е единствения български отбор без стадион!Това са фактите ;)

Къде видя кладенци? Къде видя моето мнение по въпроса? Колко пъти още да напиша, че ти преразказвам наредбата, а не моето мнение по въпроса? А това прочете ли?
Ясно е, че така или иначе това трябва да се промени, точно щото тая съборетина някога ще падне

Що ми вменяваш думи? Сещаш ли се що хората ви наричат комунисти? Ае кажи ми, къде в мненията ми казвам, че искам или не искам стадион на ЦСКА?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 юли 2010 17:50

Къде видя кладенци? Къде видя моето мнение по въпроса? Колко пъти още да напиша, че ти преразказвам наредбата, а не моето мнение по въпроса? А това прочете ли?

Ясно е, че така или иначе това трябва да се промени, точно щото тая съборетина някога ще падне

Що ми вменяваш думи? Сещаш ли се що хората ви наричат комунисти? Ае кажи ми, къде в мненията ми казвам, че искам или не искам стадион на ЦСКА?

Пак останах неразбран.Аз не ти вменявам думи,напротив,чета те много внимателно,даже повтарям и по три пъти,а директно ти вменявам действия,завоалирани от думите ти ;) А репликата ти за кладенците....ще отмина с мълчание,като плод на училищното ти образование :oops:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 юли 2010 17:55

ДокладвайОтговори с цитатRe: Идеален вариант за нов стадион на ЦСКА
от TPAtkov на 13 Юли 2010 17:28

Проблема е с транспортните машини, които трябва да стигнат до стадиона...Тирове, Багери, Кранове, Бобкати, Валяци.Ми да се направи градски референдум, че да видим привържениците и противниците на проекта , какво ще решат.Диков е овластен от кмет, който е избран с обществен вот, сиреч столичани имат пълното право да пожелаят там да има стадион и кмета е длъжен да се съобрази с това решение на столичани, а официализирането на това право е референдум.Както направиха в Бургас преди време за петролопровода

Трайков,имам надежда че поне ти си разумен човек и можеш да се разбереш с една дума ;) За всеки е ясно.Какво и да се прави опираме до тия машини.Ако се прави нов стадион,машините ще влязат в парка,ако тоя се разруши,пак ще са там за да изхвърлят отпадъците!Да смятам ли,че до тук сме на едно мнение?Кажи ми тогава къде ще бъдат "еколозите" и не е ли по добре да се направи там нов стадион с ресторант и място за отдих,отколкото пак да влязат багерите,но за да разрушат убежището на наркоманите,алкохолиците и клошарите!
Последна промяна от Old_death на 13 юли 2010 18:08, променено общо 1 път.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 юли 2010 18:01

Old_death написа:

Пак останах неразбран.Аз не ти вменявам думи,напротив,чета те много внимателно,даже повтарям и по три пъти,а директно ти вменявам действия,завоалирани от думите ти ;) А репликата ти за кладенците....ще отмина с мълчание,като плод на училищното ти образование :oops:

Искаш да ми кажеш, че множественото число на кладенец е кладенеца ли? :mrgreen:

Защо реши, че аз завоалирам действия в думите си? И какви действия? Тайничко тук пиша, че тая работа според мен трява да се оправи, но всъщност съм наострил химикалката и пиша новата наредба, която ще ви прецака още повече? Абе човек, нямаш ли климатик???

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 13 юли 2010 18:41

Old_death написа:
ДокладвайОтговори с цитатRe: Идеален вариант за нов стадион на ЦСКА
от TPAtkov на 13 Юли 2010 17:28

Трайков,имам надежда че поне ти си разумен човек и можеш да се разбереш с една дума ;) За всеки е ясно.Какво и да се прави опираме до тия машини.Ако се прави нов стадион,машините ще влязат в парка,ако тоя се разруши,пак ще са там за да изхвърлят отпадъците!Да смятам ли,че до тук сме на едно мнение?Кажи ми тогава къде ще бъдат "еколозите" и не е ли по добре да се направи там нов стадион с ресторант и място за отдих,отколкото пак да влязат багерите,но за да разрушат убежището на наркоманите,алкохолиците и клошарите!

Абсолютно верно.Впрочем тежки машини могат да се срещнат във всеки един градски парк.Виждал съм такива и във Варна и в Бургас.Уникални морски градини, но например миналата година имаше преасфалтиране на алеи в Морската градина в Бургас..нали се сещаш, валяци, и едни големи миксери за асфалт , а между тях си щъкат хората.Всъщност еколозите могат да бъдат и доста крайни понякога...Greanpees.Но когато проекта е подкрепен от институции и общественост с болшинство, еколозите нямат глас

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 13 юли 2010 21:09

Титан нямат пари за наем на Васил Левски а вие говорите за нов стадион.
Нищо общо нямате с Апостола

Върни се в “ЦСКА”