Марсилия идва за Нифлор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Марсилия идва за Нифлор?

Мнениеот housestyle » 13 юли 2010 16:50

Пратеник на френския шампион Марсилия вече е в България, а тази вечер ще наблюдава квалификационния мач от Шампионската лига между Литекс и Рудар (Черна гора), научи БЛИЦ от достоверни източници.

Неговата визита е свързана с нападателя на българския шампион – Вилфред Нифлор. Французинът вече заяви, че ще напусне Литекс само ако клубът не влезе в групите на най-комерсиалния турнир. Въпреки това интерес към него проявяват няколко тима, като единият от тях е Марсилия, чийто треньор е Дидие Дешан.

Двубоят между Литекс и Рудар (Черна гора) стартира в 20 часа тази вечер и ще бъде предаван пряко по Канал 1./ БЛИЦ

отново ще е отличен трансфер с марка ''Литекс''
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

mOvE_
Контакти:

Re: Марсилия идва за Нифлор?

Мнениеот mOvE_ » 13 юли 2010 16:54

Полека! Ако беше за Попов, по-става, ама за това дърво ме съмнява.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 юли 2010 16:59

Това дърво стана голмайстор. Статията за мен е измислица, а източника на същата никога не е познавал нищо около Литекс.
Друго което на момента изпъква е, че едва ли Марсилия ще купуват футболист и да не могат да го ползват в ЕКТ.
Времето ще покаже, за сега са само слухове базирани на факта, че днес както е и на всеки мач ще има скаути на различни отбори, дори очаквам след днешния мач новини, че отбора "Х" иска Ивелин Попов :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 13 юли 2010 17:02

PFC Litex написа:Това дърво стана голмайстор. Статията за мен е измислица, а източника на същата никога не е познавал нищо около Литекс.
Друго което на момента изпъква е, че едва ли Марсилия ще купуват футболист и да не могат да го ползват в ЕКТ.
Времето ще покаже, за сега са само слухове базирани на факта, че днес както е и на всеки мач ще има скаути на различни отбори, дори очаквам след днешния мач новини, че отбора "Х" иска Ивелин Попов :lol:

Ако Нифлор тази вечер не играе, то тогава ще могат да го използват.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 юли 2010 17:05

Ахахаххахаххахахаххахха вие чувате ли се бе?!? Марсилия да взима Нифлор :lol: :lol: :lol: :lol:
А в Четвъртък на Герена ще има съгледвачи на Астън Вила, имали интерес към Георги Христов :lol: :lol: :lol: :?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 юли 2010 17:06

Само, че Нифлор ако има трансфер ще е само ако не влезем в никакви групи, а до тогава ще имаме минимум два мача и няма как да не вземе участие в нито един от тях ;)

Cesc Fabregas и кой вярва на тези драсканици в момента? :lol:

То ако се бе появила новина ПСВ купува Манолев пак нямаше никой да повярва, но трансфера е факт ;)
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 юли 2010 17:25

PFC Litex написа:
То ако се бе появила новина ПСВ купува Манолев пак нямаше никой да повярва, но трансфера е факт ;)

И аз щях да напиша нещо от рода на "пълни глупости", ама като се замислиш и по-горното е вярно, така че вече очаквам всичко. Нищо чудно Мартин О'Нийл да цъфне в четвъртък за Певеца :P :P :P
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 юли 2010 17:27

PFC Litex написа:Само, че Нифлор ако има трансфер ще е само ако не влезем в никакви групи, а до тогава ще имаме минимум два мача и няма как да не вземе участие в нито един от тях ;)

Cesc Fabregas и кой вярва на тези драсканици в момента? :lol:

В Манолев има доста футбол, особено в офанзивен план, докато в НИфлор това не съм го забелявал. Основното му добро качество е пласирането, което го има всеки един качествен нападател. Марсилия има в пъти по-добри футболисти ;)
А, и още нещо-ако Нифлор беше много добър, щеше да вкарва по 30-35 на сезон в нашето смешно първенство :) ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 13 юли 2010 17:28

PFC Litex написа:Това дърво стана голмайстор. Статията за мен е измислица, а източника на същата никога не е познавал нищо около Литекс.

Не се излагай моля ти се ! Нифлор дължи 3/4-ти от головете си на Ивелин Попов , който за мен е единствения класен футболист във Литекс заедно с Том . А това , че една година е станала някаква грешчица и Литекс са станали шампион заради многото "късмет" пред вратата, не означава че пак ще стане . Гледай реално на нещата . На върха трудно се стига , но още по-трудно е да се задържиш . И ти казвам всичко това с най-добри намерения . Не искам да ме разбираш погрешно .

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 13 юли 2010 17:36

И разбира се успех на Литекс днес . Дано успеете да ги направите чавдарчета . :)

Върни се в “Литекс”