Пратеник на френския шампион Марсилия вече е в България, а тази вечер ще наблюдава квалификационния мач от Шампионската лига между Литекс и Рудар (Черна гора), научи БЛИЦ от достоверни източници.
Неговата визита е свързана с нападателя на българския шампион – Вилфред Нифлор. Французинът вече заяви, че ще напусне Литекс само ако клубът не влезе в групите на най-комерсиалния турнир. Въпреки това интерес към него проявяват няколко тима, като единият от тях е Марсилия, чийто треньор е Дидие Дешан.
Двубоят между Литекс и Рудар (Черна гора) стартира в 20 часа тази вечер и ще бъде предаван пряко по Канал 1./ БЛИЦ
отново ще е отличен трансфер с марка ''Литекс''
Марсилия идва за Нифлор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- housestyle
- Контакти:
Марсилия идва за Нифлор?
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
Re: Марсилия идва за Нифлор?
Полека! Ако беше за Попов, по-става, ама за това дърво ме съмнява.
Това дърво стана голмайстор. Статията за мен е измислица, а източника на същата никога не е познавал нищо около Литекс.
Друго което на момента изпъква е, че едва ли Марсилия ще купуват футболист и да не могат да го ползват в ЕКТ.
Времето ще покаже, за сега са само слухове базирани на факта, че днес както е и на всеки мач ще има скаути на различни отбори, дори очаквам след днешния мач новини, че отбора "Х" иска Ивелин Попов
Друго което на момента изпъква е, че едва ли Марсилия ще купуват футболист и да не могат да го ползват в ЕКТ.
Времето ще покаже, за сега са само слухове базирани на факта, че днес както е и на всеки мач ще има скаути на различни отбори, дори очаквам след днешния мач новини, че отбора "Х" иска Ивелин Попов

PFC Litex написа:Това дърво стана голмайстор. Статията за мен е измислица, а източника на същата никога не е познавал нищо около Литекс.
Ако Нифлор тази вечер не играе, то тогава ще могат да го използват.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Ахахаххахаххахахаххахха вие чувате ли се бе?!? Марсилия да взима Нифлор
А в Четвъртък на Герена ще има съгледвачи на Астън Вила, имали интерес към Георги Христов

А в Четвъртък на Герена ще има съгледвачи на Астън Вила, имали интерес към Георги Христов

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Само, че Нифлор ако има трансфер ще е само ако не влезем в никакви групи, а до тогава ще имаме минимум два мача и няма как да не вземе участие в нито един от тях 
Cesc Fabregas и кой вярва на тези драсканици в момента?
То ако се бе появила новина ПСВ купува Манолев пак нямаше никой да повярва, но трансфера е факт

То ако се бе появила новина ПСВ купува Манолев пак нямаше никой да повярва, но трансфера е факт

PFC Litex написа:
И аз щях да напиша нещо от рода на "пълни глупости", ама като се замислиш и по-горното е вярно, така че вече очаквам всичко. Нищо чудно Мартин О'Нийл да цъфне в четвъртък за Певеца

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Cesc Fabregas
- Контакти:
PFC Litex написа:Само, че Нифлор ако има трансфер ще е само ако не влезем в никакви групи, а до тогава ще имаме минимум два мача и няма как да не вземе участие в нито един от тях
В Манолев има доста футбол, особено в офанзивен план, докато в НИфлор това не съм го забелявал. Основното му добро качество е пласирането, което го има всеки един качествен нападател. Марсилия има в пъти по-добри футболисти

А, и още нещо-ако Нифлор беше много добър, щеше да вкарва по 30-35 на сезон в нашето смешно първенство

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- evgenimilenov
- Контакти:
PFC Litex написа:Това дърво стана голмайстор. Статията за мен е измислица, а източника на същата никога не е познавал нищо около Литекс.
Не се излагай моля ти се ! Нифлор дължи 3/4-ти от головете си на Ивелин Попов , който за мен е единствения класен футболист във Литекс заедно с Том . А това , че една година е станала някаква грешчица и Литекс са станали шампион заради многото "късмет" пред вратата, не означава че пак ще стане . Гледай реално на нещата . На върха трудно се стига , но още по-трудно е да се задържиш . И ти казвам всичко това с най-добри намерения . Не искам да ме разбираш погрешно .
- evgenimilenov
- Контакти:
И разбира се успех на Литекс днес . Дано успеете да ги направите чавдарчета .