До всички потребители от форум"Левски"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: До всички потребители от форум"Левски"

Мнениеот bigbonusprize » 13 юли 2010 16:34

Снайпер написа:ЧЕТЕТЕ , ВИЕ САМИТЕ , Т.Е.ВАШЕТО РЪКОВОДСТВО СМЯТА ЧЕ 1914 Е ФАЛШИВА ГОДИНА!

Стига си бълвал изопачаване на истината. Не ти ли писна? На всички е ясно, че официалният документ датира от 1919, както на всички е ясно, че идеята за клуба се е родила 1914...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Снайпер
Контакти:

Мнениеот Снайпер » 13 юли 2010 16:37

bigbonusprize написа:Стига си бълвал изопачаване на истината. Не ти ли писна?

НЕ АЗ, ВИЕ СИ ИЗМИСЛЯТЕ, И 1914 И ВСИЧКИ ДРУГИ ГОДИНИ СА ФАЛШ!
Константин Баждеков, който иначе е умерен и трезв човек, казва: "Нямаме нищо против да започнем летоброенето от 1911 година. Подобно откритие може само да ни радва, защото ни прави най-старият български клуб.

И няма как да е просто съвпадение или моментна заблуда, че известният левскар и член на ръководството на футболния клуб Георги Марков, когато говореше от трибуната на последния конгрес на БФС, нарече "Левски" клуб със стогодишна история. Която ще стане такава чак през 2014-а година. Изпуснатата фраза от агент Николай просто е поредната малка брънка от застрашително набъбващата синя фалшификация на футболната ни история.

ХАХАХАХАХАХАХА !!!!
Само един стадион е кръстен на агент комунист, това е стадиона в с.Подуене.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 юли 2010 16:42

Значи до тука аргументи никакви, само празно говорене и опити за ирония. Ама като защитаваш несъстоятелна теза така ще е. Мерси все пак за виманието.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 юли 2010 16:47

Снайпере, можеш ли да ми посочиш линк към Баждековото интервю, който да НЕ е от Спорт 1?

И аз още не виждам къде е драмата? Ясно е, че идеите за създаване на клуб предшестват самото създаване-като се изключат някои партийни вождове, които виждат, решават и отсичат на момента, но с нормалните хора една идея се заражда, зрее и се реализира по-късно. Не виждам пречка, хора, които искат да основат клуб с името Левски да си правят знамена и преди официалното му основаване.

Но може би е най-добре ти да кажеш датата на основаване, 49та година да приемем, че е създаден Левски, та да ти е мирна главата?

Въпреки, че като чета това

НЕ АЗ, ВИЕ СИ ИЗМИСЛЯТЕ, И 1914 И ВСИЧКИ ДРУГИ ГОДИНИ СА ФАЛШ!

освен да приемем, че Левски не е създаван изобщо и е само мираж? :mrgreen:

Потребителски аватар
Снайпер
Контакти:

Мнениеот Снайпер » 13 юли 2010 16:50

rhaegar написа:Значи до тука аргументи никакви, само празно говорене и опити за ирония. Ама като защитаваш несъстоятелна теза така ще е. Мерси все пак за виманието.

Ок, явно не четеш, дори за вас 1914 не е дата, вие самите не я приемате за истинска, а искате друг да я приеме.

Снайпере, можеш ли да ми посочиш линк към Баждековото интервю

в.Славия.
Само един стадион е кръстен на агент комунист, това е стадиона в с.Подуене.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 13 юли 2010 17:01

Снайпер написа:Ок, явно не четеш, дори за вас 1914 не е дата, вие самите не я приемате за истинска, а искате друг да я приеме.

Aбе,човек,какъв ти е проблема на теб?Факт е,че Левски е създаден от момчета в юношеска възраст с чисти идей,момчета искащи да спортуват и да радват хората.Да не би създателите на Левски да са участници в комсията екзекутирала царските офицери от "АС 23"?Да не би Левски да претендира да е наследник на отбор,чийто спортисти са били избити от неговите основатели?...Наглостта на на някой хора явно няма граници :!:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 юли 2010 17:01

Дай линка де, ти си го копнал от някъде, не ми казвай, че вестника ти е до бюрото и си преписвал. Чакам.
Чакам и да предложиш истинската ни дата, или да отречеш създаването ни и съществуването ни.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 юли 2010 17:12

Снайпер на 13 Юли 2010 16:50

Само си губиш времето.Не се вживявай в ролята на Дон Кихот и не води битки с вятърните мелници.Тук прочетох толкова смехории,че си оправих настроението за цял ден.Един каза,че и в управата на Левски имали комунисти,но те не били истински по убеждение.Само това чуй и ще ти се изпари цялото желание за спор и загуба на време в чупене на чугунени глави.Цола драгойчева,Солаков,Велчев,Николов,Батков и сие не били истински комунисти,да не говорим и за агентите на ДС!!!Тия първо въведоха хитлериските поздрави,после качих бюста на Сталин на Мусала,снимаха се под плакати във възхвала на великия Съветски съюз,цицаха средства от три министерства,станаха първия ведомствен(държавен) отбор,през 1945-46 година обраха всички добри футболисти от София,станаха служебни шампиони през 1953 година,през 1969 година осъществиха сливането между софийските отбори за да могат да станат и милиционерски отбор и с 7 играча на Спартак да станат 5 пъти шампиони и 3 пъти носители на Купата,през 70-те години бяха заловени на гръцката граница с злато и нивалин,вкарани в затвора и тихомълком освободени,бойкотираха финала на първото държавно първенство,както и финала на Купата на страната срещу Славия,не се явиха на мач за купата срещу ЦСКА,спряха мача си срещу Берое и изхвърлиха клубът,както и после Металург и Миньор от елита,получиха по криминален начин собствеността върху Герена,смениха съдийската комисия,защото загубиха един мач и ред други от тоя сорт,и въпреки всичко говорят за "репресии" и за комунистическа опека за ЦСКА!Те са смешни,а защо ти падаш на нивото им!Нека някой син фен ми покаже аналог с друг клуб в света и ще замълча!Но смело мога да кажа,че на Земята такъв звер като Левски няма!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 юли 2010 17:16

Виждам, че сините фенове сте се активизирали в темата, но се чудя защо никой от вас не ми отговори на този въпрос:

megan fox написа:И още един въпрос конкретно към феновете на Левски: Има ли друг отбор различен от Левски, който да не се е явил на финал за купата на страната и да не е загубил служебно мача? А вместо това, както добре знаем през тази година купата не е връчена на отбора Владислав Варна!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 юли 2010 17:19

:mrgreen:

Виждам, че всичко го говориш и от първо лице, очевидно си свидетел. Може ли кратък коментар по убитите футболисти на Левски например? И още един кратък коментар, на ония линк, дето пусна преди, за двата поредни мача с ЦСКА, които по тогавашния правилник е трябвало да бъде само един, но изведнъж стават два, а Левски е уведомен ден преди мача?
Това също ли са глупости и измислици?

megan fox написа:
И още един въпрос конкретно към феновете на Левски: Има ли друг отбор различен от Левски, който да не се е явил на финал за купата на страната и да не е загубил служебно мача? А вместо това, както добре знаем през тази година купата не е връчена на отбора Владислав Варна!!!

Я посочи годината на това нещо, че имам подозрение за един мач, който е описан от ГА, нямайки нищо вярно с реалноста :mrgreen:

Върни се в “Левски”