Литекс - Рудар - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Литекс - Рудар - Втори Предварителен кръг на ШЛ - Първи мач

Мнениеот PFC Litex » 13 юли 2010 15:55

УЕФА представи Литекс чрез Нифлор и Барт

Часове преди старта на евромачовете на Литекс, официалният сайт на УЕФА пусна обширен материал, посветен на „оранжевите”. Съставът, воден от Ангел Червенков, започва тази вечер участието си в Шампионската лига с мач срещу Рудар. Двубоят е от 20.00 часа на обновения градски стадион в Ловеч.

В материала се набляга на френските попълнения в състава на Литекс – Вилфред Нифлор и Александър Барт, които се надяват отборът да стигне колкото се може по-далеч в Шампионската лига.

„Нападателят и защитникът се присъединиха към Литекс през 2008 година и постепенно се очертаха като едни от основните играчи на тима, който ще направи своя трети поход в Шампионската лига”, пише в информацията.

Двамата се надяват на успешно представяне на българския отбор в турнира.

„Половината от моите цели бяха постигнати. Играх и вкарах срещу Астън Вила на „Вила Парк” за Купа на УЕФА през есента на 2008 година. Сега очакваме с нетърпение участието си в Шампионската лига и се надяваме да стигнем колкото в възможно по-далеч”, споделя Нифлор пред uefa.com.

Тази статия е водеща в сайта на UEFA, това ако не е уважение, не зная какво ще да е :)
http://www.uefa.com/

Изображение
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 13 юли 2010 15:58

south_division написа:Аз не знам тея Рудар какъв отбор са обаче миналата година шампиона на Черна Гора беше Могрен и пак на този етап паднаха от Копенхаген с по 6-0 и 0-6 , така че правете си сметка и тези какви ще са . Успех на Литекса и като гледам във всички кръгове има преодолими отбори, пожелавам им Апоел Тел Авив в плейофа. Е ако не отпаднат по рано може и Копенхаген , Розенборг, Спарта пак няма да са обречени. Въпреки че съм песимист въобще за представянето на бг тимовете ама нека има надежда.

Аз пък си спомням как един отбор от Черна гора отстрани Анортозис от Кипър след сезона в който отборът влезе в групите на Шампионската Лига и спечели там 6 точки.Въобще не трябва да има никакво подценяване.Излизат и мачкат по терена Литекс.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 13 юли 2010 16:45

не съм чел предните мнения, само да попитам ще дават ли някъде мача, по някоя ТВ

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 юли 2010 17:04

optimista написа:не съм чел предните мнения, само да попитам ще дават ли някъде мача, по някоя ТВ

Да по БНТ от 19:45 започва излъчването от Ловеч.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 13 юли 2010 17:10

paceto написа:
optimista написа:не съм чел предните мнения, само да попитам ще дават ли някъде мача, по някоя ТВ

Да по БНТ от 19:45 започва излъчването от Ловеч.

Мерси за инфото и успех на Литекс!!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 13 юли 2010 18:22

durex написа:
runnersa написа:
durex написа:еее най сетне ми махнаха бана :mrgreen: та да кажа и аз нещо по темата - Литекс мачкат! А не виждам защо тук се спори пак за ЦСКА и Левски,като няма нищо общо с тях в тази тема?

Еми защо защото това е българския манталитет нали знаеш? А какво да кажем за псевдо българи като онзи хейтър дето предвижда отпадане на Левски и Литекс още сега което ще е пагубно за българския коефицент години напред? Не ми се говори за него!
[offtopic]Може ли да полюбопитствам за какво ти беше бана? :roll:[/offtopic]

[offtopic]Нямам си и напредстава ,но си мисля,че заради където казах Испански Ци*ани :)[/offtopic]

[offtopic]Е без да се обиждаш имало е за какво значи :)[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 юли 2010 18:33

Дано ги размажете!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
NiKsAnA_ss
Контакти:

Мнениеот NiKsAnA_ss » 13 юли 2010 18:40

tevez написа:Успех ,дано тази седмица се зарадваме на две български победи в европа.

+1
Успех литекс, дано ги опукате тея черногорци :)
НО, само Левски!!! Винаги ще бъда за БЪЛГАРСКИТЕ отбори независимо , че не обичам цска, винаги ще бъда за тях когато играят в Европа.:)
А на теази хейтърчета като оня дето пожелава успех за Рудар, мога да им кажа само едно - вие не сте Българи ;) :)
Последна промяна от NiKsAnA_ss на 13 юли 2010 18:47, променено общо 1 път.
Изображение

Neftochimic1892 написа:
storm написа:
storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?

Швейцария :?:

Потребителски аватар
chefzZ
Контакти:

Мнениеот chefzZ » 13 юли 2010 18:44

Успех на Литекс на мача с Рудар, пожелавам им един хубав резултат с който да дигнат самочувствието си :) На терена няма имена, излизаш и мачкаш всичко по пътя си.

А на тия дето пожелават успех за Рудар, мога само да им кажа, че за мен, колкото и маловажно да е моето мнение не са никакви българи !

Потребителски аватар
NiKsAnA_ss
Контакти:

Мнениеот NiKsAnA_ss » 13 юли 2010 18:48

chefzZ написа:Успех на Литекс на мача с Рудар, пожелавам им един хубав резултат с който да дигнат самочувствието си :) На терена няма имена, излизаш и мачкаш всичко по пътя си.

А на тия дето пожелават успех за Рудар, мога само да им кажа, че за мен, колкото и маловажно да е моето мнение не са никакви българи !

Хех, препокрихме се :lol: :lol: :lol: :)
Изображение

Neftochimic1892 написа:
storm написа:
storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?

Швейцария :?:

Върни се в “Литекс”