НАЗДРАВЕ !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НАЗДРАВЕ !
1912, с тва направо пребиваш сельо

IMA CENZURA,NAZDRAVE I ZA TVA
,A ODATA NE SUM IA MISLIL AZ ,AMA ZA RAZBIH KATO IA PRO4ETOH

Blue_Lion написа:Одата е жестока ! А да не би да имаме цензура ?![]()
Именно брат.
от Gignac на 19 Яну 2009 23:44
Кво ви е виновен Левски, че ви бъркат с ЦСКА Москва бе .....? Ми така е! Вие не сте първия не сте и единствен отбор с това име, ама при вас интересното е, че вашето име не значи нищо просто някакво съкращение.
Последна промяна stenly на 19 Яну 2009 23:55, променена общо 1 път
Причина: Не обиждай останалите потребители във форума!
Виж и тва. Явно почва да се действа с твърда ръка
angelov написа:Blue_Lion написа:Одата е жестока ! А да не би да имаме цензура ?![]()
Именно брат.
Кво ви е виновен Левски, че ви бъркат с ЦСКА Москва бе .....? Ми така е! Вие не сте първия не сте и единствен отбор с това име, ама при вас интересното е, че вашето име не значи нищо просто някакво съкращение.
Виж и тва. Явно почва да се действа с твърда ръка![]()
Най-накрая ! Да не би да имаме нов модератор ?

Blue_Lion написа:angelov написа:Blue_Lion написа:Одата е жестока ! А да не би да имаме цензура ?![]()
Именно брат.
Виж и тва. Явно почва да се действа с твърда ръка![]()
Най-накрая ! Да не би да имаме нов модератор ?
Бе тоя пич stenly е отдвна във форума и като гледам и на него му е писнало от простотии
Ми аз не съм го засичал,ама е добре да има някой да следи форума - писнаха ми теми от сорта на "К*Р за ЛеФски" (сам се цензурирах
) или ЦДНА са измислен отбор...(не че не е вярно де...ама все пак
) Крайно време е да има търпимост !

- krasistent
- Контакти:
Пичове наздраве и от мен. Лошо е че ми цензорираха одата (ей това прави човек когато шефа му не е на работа) но е по добре така, защото има и непълнолетни юзъри, не че те не знаят псувните повече от нас пълнолетните.
Blue_Lion написа:Ми аз не съм го засичал,ама е добре да има някой да следи форума - писнаха ми теми от сорта на "К*Р за ЛеФски" (сам се цензурирах) или ЦДНА са измислен отбор...(не че не е вярно де...ама все пак
) Крайно време е да има търпимост !
Ми аз винаги съм призовавал за това потребителите, но нали знаеш простотията ходи по хората
Иначе след като умееш да се цензурираш сам мисля да те предложа за модератор
Наздраве
krasistent написа:Пичове наздраве и от мен. Лошо е че ми цензорираха одата (ей това прави човек когато шефа му не е на работа) но е по добре така, защото има и непълнолетни юзъри, не че те не знаят псувните повече от нас пълнолетните.
Наздраве брат. Тая ода ти ли си я писал? Тя е уникална бе, направо разбива.
Върни се в “Игри и забавления”