Шампионът на Кипър направи супер трансфер взе Луа Луа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионът на Кипър направи супер трансфер взе Луа Луа
Според мен не трябва да обръщаме толкова голямо внимание на кипърския футбол просто, защото те са вече доста пред нас и това не е тревожното. Тревожното е, че и други страни( Беларус, Молдова, Латвия, Естония) вече ни достигат, че както е тръгнало даже и ще ни подминат докато не си оправим базите и стадионите.
- Бижутера
- Контакти:
Неслучайно Аполон Лимасол смачка Левски в онази прекратената контрола и за едно полувреме ни вкараха гол, отмениха им такъв и изтърваха дузпа....или казано по-друг начин - ако имаха повече късмет можеха да ни водят с 3-0
това мисля че описва картинката 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Levski_Sf написа:Според мен не трябва да обръщаме толкова голямо внимание на кипърския футбол просто, защото те са вече доста пред нас и това не е тревожното. Тревожното е, че и други страни( Беларус, Молдова, Латвия, Естония) вече ни достигат, че както е тръгнало даже и ще ни подминат докато не си оправим базите и стадионите.
Ще ти припомня една болезнена контрола преди няколко месеца Шериф Тираспол-Левски 3:0.Специално в момента Шериф е единственият качествен отбор в Молдова,но наистина е качествен.Миналата година не случайно отстраниха шампионът на Чехия -Славия Прага В Шериф също играят много добри чужденци.В Беларус е същата работа.Един силен отбор и това е БАТЕ Борисов.Динамо Минск отстъпва като класа на батетата.Латвия и Естония на този етап са под нашето ниво.За мен най-проблемни в следващият кръг ако се класират тези отбори които ще изброя разбира се са Дебрецен,БАТЕ,Шериф,Лех Познан,Омония Никозия,Хелсингборг.Литекс може да отстрани всеки един от тях,но ще им е доста трудничко.Като цяло имаше няколко по-приемливи варианта.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
puhisamolevski написа:ХАХАХА!
Ще бият само центъра и то много пъти...Какви избоди правите за отборите от няколко незначителни трансфера... :D Аз пък казвам, юе примерно Ивелин Попов е 50 пъти по-добър трансфер от оня със смешното име...
За съжаление не си прав още преди 3-4 години ги биехме с клизма, а след това вкараха 2 пъти подред отбор в групите на ШЛ и сега са се устремили да го направят 3 път! Миналата година гледах последния мач от групите между Челси и Апоел Никозия и въпреки, че Челси игра с титулярите си за справка голмайсторите бяха Лампард и Дрогба, и въпреки това мачът на Стамфорд Бридж завърши наравно 2:2

Последна промяна от runnersa на 13 юли 2010 12:28, променено общо 1 път.
- Бижутера
- Контакти:
runnersa написа:puhisamolevski написа:ХАХАХА!
Ще бият само центъра и то много пъти...Какви избоди правите за отборите от няколко незначителни трансфера... :D Аз пък казвам, юе примерно Ивелин Попов е 50 пъти по-добър трансфер от оня със смешното име...
За съжаление не си прав още преди 3-4 години ги биехме с клизма, а след това вкараха 2 пъти подред в групите на ШЛ и сега са се устремили да го направят 3 път! Миналата година гледах последния мач от групите между Челси и Апоел Никозия и въпреки, че Челси игра с титулярите си за справка голмайсторите бяха Лампард и Дрогба, и въпреки това мачът на Стамфорд Бридж завърши наравно 2:2Още ли мислиш, че нашите отбори ще бият лесно кипърските, а не обратното?
остави го, оня е заблуден и не гледа реално....сега омония ако ни хване жална ни майкя...
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
В интерес на истината напредъка на кипърският футбол започва в началото на 80-те години с привличането на много чужденци - играчи и треньори(сред тях и много българи). След влизането на Кипър в Европейския съюз започнаха да се влагат много пари за инфраструктура, в т.ч. и за стадиони. Отделно от това се наляха доста пари и в отборите, и по-конкретно - АПОЕЛ, Омония, Анортозис, Аполон, които са лицето на кипърския футбол.
Прилика между България и Кипър - и двете страни са в ЕС.
Разликата е, че Кипър използва пълноценно парите по европейските програми, за разлика от България.
Така, че няма нищо чудно в трансферите и постиженията на кипърските отбори.
Прилика между България и Кипър - и двете страни са в ЕС.
Разликата е, че Кипър използва пълноценно парите по европейските програми, за разлика от България.
Така, че няма нищо чудно в трансферите и постиженията на кипърските отбори.
- south_division
- Контакти:
puhisamolevski написа:ХАХАХА!
Извинявай обаче Попето пасти да яде пред тоя. Нищо че е играл за Олимпиакос класата му е за топ първенствата .. е поне беше сега незнам.
Е,ясно,ама това,че имат сериозни визитки тея играчи,не ги прави класни .. Ивелин Попов,Румен Трифонов,Йордан Минев,Веселин Минев,Владо Гаджев са много талантливи играчи и съм сигурен,че са по-добри от половината тия смешки от Омония ! 

Това е чувството,което в нас гори ..

shumnaliq написа:Ми в момента ако Никозия хване некой бг отбор мн ще ни бие ...
В недалечното минало идваха в София като пълни аутсайдери

Бижутера написа:Неслучайно Аполон Лимасол смачка Левски в онази прекратената контрола и за едно полувреме ни вкараха гол, отмениха им такъв и изтърваха дузпа....или казано по-друг начин - ако имаха повече късмет можеха да ни водят с 3-0това мисля че описва картинката
А аз си спомням пак преди 2 години Анортозис съсипа у дома последователно 2 гранда на гръцкия футбол - Олимпиакос и Панатинайкос с 3:0 и 3:1