Роберт Петров започва с Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Роберт Петров започва с Черно море

Мнениеот Ticha » 19 яну 2009 19:32

aaaaz-ve написа:
Ticha написа:Това вече е добро попадение! Мисля че е добър играч и ще ни помогне! Дано същото да важи и за Какалов и двамата латвийци!

И Илко Пиргов

Илко Пиргов мисля че ще влезе в игра единствено при контузия на Илчев. А и си имаме Ивайло Маринов, познавам го лично, навремето сме тренирали заедно, момчето е доста добро вратарче.

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 19 яну 2009 21:47

момчета,според мен най- хубавото и достоино за уважение е факта че не се спекулира излишно с отбота ,нещата си варвят тихо и спокойно и то по график футболисти с много достоинства,които дават и ще дават за футбола се присъединяват към отбора,мисля че това е правилния подход към създаване на силно ядро/разбира се около Алекс/ и приемственост,защото си мисля че всеки футболист е респектиран първо от колектива в отбора и след това разбира се от старите и изпитани "кучета" в халфовата линия,а младите само могат да благодарят на съдбата си че могат да се учат от такива футболисти.
Успех на МОРЯЦИТЕ.
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 20 яну 2009 00:11

ticha.ultras написа:Роберт Петров- звучи яко само жалко че е '78 :? , демек и той на 30+. Но с Жоро Какалов, Илко Пиргов, РОБЕРТ ПЕТРОВ, Станислас Пихоцкис и Олег Малашенокс ни очаква доста добър пролетен полусезон! По-малко издънчици като с БелаЦица и Черноморец и може наистина да се окажем шампиони :D

Ммм да се купят 5 добри играча, които ще дават заявки за титулярни места през зимата не е чак толкова добре! Вярно, че у нас почивката м/у първенствата е идиотски дълга, но все пак дали ще стигне времето на новите да се адаптират към отбора и стила ни на игра? За мен това поне малко е нож с 2 остриета!
Друг е въпроса, че синьото БФС ще направи всичко възможно, за да ни спре по пътя към титлата, и да избута евроидиота на върха, че пак да берем срам по европейските футболни терени! :(
Изображение

Върни се в “Черно море”