До всички потребители от форум"Левски"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: До всички потребители от форум"Левски"

Мнениеот tprodanov » 13 юли 2010 10:41

Снайперисте, по официални данни собственик е Батков. Едва ли някой левскар стои зад него, все едно да казваш, че канарчетата си искат селския например. Да си припомняме ли черепа, илия павлов? Щото Батков е мижитурка в сравнение с тях...

Потребителски аватар
Снайпер
Контакти:

Мнениеот Снайпер » 13 юли 2010 10:42

THE G.A.M.E написа:че Левски е комунистически клуб ....

се вижда от спомените на левскарите, комунисти са ръководители на 'Левски" още от 1937г.
Ако смяташ че вие левскарите сте за лудницата, то това си е ваша работа, факт е че самите левскари си признават че комунисти управляват "Левски" още преди 9 09 1944г.
Само един стадион е кръстен на агент комунист, това е стадиона в с.Подуене.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 юли 2010 10:43

И кои са левскарите, моля просветли ни

Потребителски аватар
Снайпер
Контакти:

Мнениеот Снайпер » 13 юли 2010 10:46

tprodanov написа: по официални данни собственик е Батков.

да де...а един мармот завива шоколад :)

Да си припомняме ли черепа, илия павлов?

"черепа" е в ръководството на "Левски" в началото на 90-те години :mrgreen:
Но нито той, нито Илия Павлов са екстрадирани за антибългарска дейност, а Майкъл Чорни е гонен точно за това.

Потребителски аватар
Снайпер
Контакти:

Мнениеот Снайпер » 13 юли 2010 10:47

tprodanov написа:И кои са левскарите, моля просветли ни

чети какво е писано преди, предполагам можеш :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юли 2010 10:51

Снайпер написа:
THE G.A.M.E написа:че Левски е комунистически клуб ....

се вижда от спомените на левскарите, комунисти са ръководители на 'Левски" още от 1937г.
Ако смяташ че вие левскарите сте за лудницата, то това си е ваша работа, факт е че самите левскари си признават че комунисти управляват "Левски" още преди 9 09 1944г.

Вашето започва да прилича на > лапешка работа < :
- "Няма пък, искаме и Левски да е бил комунистически отбор, не са само ЦСКА" ... :lol:
Кой колко е бил толериран през комунизма, се вижда от спечелените трофеи !
90% от отличията си, ЦСКА печели през комунистическият си период ! ? !
Само не ми казвайте ..... че след 89 г. "Червените" са били репресирани .... и за т'ва им липсват домашните и европейски успехи ! ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 юли 2010 10:52

Снайпер, очевидно четем различни неща. Виж, това със собственоста искренно ме учуди. Понеже ти вярвам на 99% , те моля да запълниш и останалия 1% като ми покажеш собственоста на Чорни на 50% от акциите в Левски.

Иначе се радвам, че се ограмотих за Павлов и за Черепа - и двамата са ангели, просто бях чул грешно..

Потребителски аватар
Снайпер
Контакти:

Мнениеот Снайпер » 13 юли 2010 10:54

tprodanov написа:Иначе се радвам, че се ограмотих за Павлов и за Черепа - и двамата са ангели, просто бях чул грешно..

Радвам се за теб, светци в бизнеса няма, но сравнение с оня който е изгонен за антибългарска дейност, тези са "ангели" :)

Потребителски аватар
Снайпер
Контакти:

Мнениеот Снайпер » 13 юли 2010 10:59

THE G.A.M.E написа:Само не ми казвайте ..... че след 89 г. "Червените" са били репресирани ....

Ти си шега човек, "репресии" си измислят сините, за да оправдаят слабоста си.
Ето например СЛАВИЯ има полуфинал в ЕКТ а "Левски" няма никакви успехи, и затова си търсят оправадание.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 13 юли 2010 11:00

Не знам защо са тези спорове. Ясно е, че по времето на комунизма всички отбори са били управлявани от комунистите. Така постъпва всеки тоталитарен режим не само с футбола. Но тези отбори са съществували и преди комунизма и не са били комунистически по същество. Може в управите на някой отбор да е имало хора с комунистически убеждения, но това не ги прави комунистически. Изключението се казва ЦСКА. Тях ги е нямало преди комунизма. Те са създадени от комунстическата партия. А в най голяма степен онзи комунистически режим се е крепил на силата на оръжието и това е армията. Милицията е след това. За това и комунистичексият обор ЦСКА е на армията. Но не просто на българската армия, а на червената комунистическа армия. За това и на герба им има червена патолъчка която е коумнистически символ. Но ЦСКА никога няма да бъде отбор да речем на онези доблестни офицери които комунистие после унищожиха в лагери и затвори. Съкращенито ЦСКА също е изцяло комунистическо. Каквото и да прави, ЦСКА никога няма да може да избяга от червената си същност.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Левски”