Liverpool v Everton
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Alex Tomov
Re: Liverpool v Everton
просто стиви джи е най -големият.........1-0 за пуул
Taka e-priznavam go. Toi e N:1kkatan написа:просто стиви джи е най -големият.........1-0 за пуул
CSKA SOFIA - THE CHAMPION OF BULGARIA
стига гювеч за селски отбори като ман и челси... време е за титла въпреки рафа
чудно ми е при наличие на такива като стиви ,как някой дава стотици милиони за кака ,баба леля и др.това е пример за човек-отбор,душата на тима....ммм-даааа трябва и да се разбира тоя спорт ,не само да имаш пачка
Абе шматка смешна,ако Манчо са селски отбор,ти си най-големия смешник......и споко пак шампиони ще сме ние,даже съм готов да се обзаложа със всеки за по сериозна сума!
И в същото време резултатът става 1-1....ами това е.....Манчо ще е шампион:):):
- smash_the_reds
- [1948]CSKA
- Контакти:
hxaxhaxha
бравооо

Писна ми лицето рафаел бенитез да прави грешка след грешка при смените на отбора или при построяването на титулярите вув всеки един мач на Ливерпул как може всеки мач да пуска един и същи парцал в лицето на лукаш лейва ония грозния каут и колко време трябва да чакам Ливърпул да поведе в резултата и да продължи да напада и да играе нападателно как може всеки път когато поведе и в играта и в резултата той да дърпа отбора в защита и да чака края на мача и да мисли за следващият кръг нямам сили вече писна ми има поне 5-6 играча които нямат право да влизат на Анфийлд камо ли да са играчи на отбора каут лейва бенаюн хупия (дал е много но вече е стар неможе да играе на такова високо ниво ) играчи като досена и деген взимат се играчи които дори не влизат в игра нямам думи приятели тъжно ми е да го кажа но манчо ще са шампиони и не защото са по-добри а защотото имат постоянство в играта си и имат голям тренъор
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly