ЦСКА-ПАОК
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Roger_Federer
- Контакти:
Re: ЦСКА-ПАОК
Айде честита победа!3:1 срещу ПАОК си е много добре.
ЦСКА победи и НАДИГРА ПАОК 3:1
напред армейци
напред армейци
честито и САМО ЦСКА
- napred_trizvezdni_1948
- Контакти:
Браво на наще, силна контрола и категорична победа срещу не слаб отбор, юношите които се включиха също играха на доста добро ниво.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.
Ae Томи Костадинов мн взе да ми харесва с играта си , Във всеки мач блести. Може още тази година да замести коня Мигел
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Честито на всички армейци.
Най-хубавото е не резултата ,а самото представяне.
Като цяло мисля че ги надиграхме и може да сме оптимисти
Най-хубавото е не резултата ,а самото представяне.
Като цяло мисля че ги надиграхме и може да сме оптимисти

- Червени_шампиони
- Контакти:
dindan написа:Червени_шампиони написа:Тоя русия византиец к`во се перчи като петел там.
За кого иде реч
Един рус и висок от ПАОК.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- mistreated
- Контакти:
Малко ми е чудно как ПАОК са втори в Гърция, не мога да преценя дали в този мач бяха много слаби или ние играем добре, но истината е, че освен тоя корнер нямаха свястна атака цял мач. Да не говорим, че второто полувреме изобщо нямаха атака.Нашите играха добре, особено второто полувреме. В защита бяхме почти перфектни и в двете формации Стоянов - Виданов и Акуаро - Попов. Десният ни бек е малко под въпрос, Трифонов не се чувства добре там според мен. Добро впечатление направиха младите Делев, Тонев, Костадинов и Галчев. Дано този мач да им вдъхне още повече самочувствие и да продължават да играят все по-добре.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- track.and.field
- Контакти:
Интересно ми е дали ще бъдете толкова радостни на 1-ви Август, някъде към 20 часа. (чиста проба заяждане, не се сърдете армейци , нямам какво да правя)
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
- track.and.field
- Контакти:
Гуу написа:Ехехехе, каква радост, бе... че и закани има, какво щяло да стане на 1-ви август, пфуу, смепници.![]()
Никой тук не се радва, изказваме задоволство от играта и победата на ЦСКА над втория в Гърция... ама вие "сините" веднаха трябваше да се влкючите и да "осирате" всичко, и да ни поучавате, пак казвам - смешни сте, момчета, освен да се излагате, друго не правите в момента.
готин, не обичам да влизам в разпри с други хора, просто не съм такъв. Явно не прочете целия ми пост, казах , че просто се шегувах, далеч не съм искал да ви "на*квам" темата. Както се казва в един голям български филм, "SORRY" !
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни