Литекс - Рудар - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

viroglav
Контакти:

Re: Литекс - Рудар - Втори Предварителен кръг на ШЛ - Първи мач

Мнениеот viroglav » 12 юли 2010 19:09

ЦСКА-83 написа:Успех на Литекс и да ги биете с много.
А това ,че трябва да се подкрепят всички български отбори не съм много съгласен,защото за един отбор не е много ясно каква националност са ;) .
Успех.

Сигурно говориш за отбора на Ахмед Доган от Подуене ? Да , при тях няма националност , те са просто отбора на ДС и нейните съвременни подразделения ...

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 12 юли 2010 19:12

LS1914LS написа:Тва с населението е доста глупаво. Звучи ми като: "Абе те Барса имат 150 пъти по-голям бюджет от Левски, така, че нашата загуба не се зачита".

Е добре де ама както и да го погледнем отборите от малките градове не могат да имат повече публика от софийските и това е нормално! Вместо да се базикаме за публиката трябва да сваляме шапка на хора като Гриша Ганчев които са се заели да правят нещо голямо в малък град, а не като президентите които вземат големи отбори и накрая тези от малките градове ги минават ;)
А тоя пич дето 1 се базика, че щяло да има 200 човека, а после се бие в гърдите, че щяло да има двойно в София което по груби сметки излиза към 400 направо ме уби :lol: Той ако с толкова публика се гордее просто не знам :lol: Не, че аз мисля, че си има толкова малко публика и в Ловеч, и в София де! Убеден съм, че ще е в пъти повече ;)

Потребителски аватар
pecata94
Контакти:

Мнениеот pecata94 » 12 юли 2010 19:14

Стига бе хора кфо се карате само когато отборите играят в Европа ако са от БГ трябва да се подкрепят независимо на кои отбор сте фен или поне да не ги оплювате...

[offtopic]Аз честно казано всеки бълг отбор подкрепям и искам да бие само цска са ми безразлични ... :) но поне не ме интересуват и не пиша нищо за тях правете така и вие[/offtopic]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 юли 2010 19:16

Когато дойде Европа аз подкрепям всички отбори, защото време за плюене имаме цяло едно наше вътрешно първенство.
Навънка обаче представяме България и аз си стискам палци за всички.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 12 юли 2010 19:18

viroglav написа:
LSFC 1914 написа:Пожелавам успех на Литекс. Дано станете втория БГ отбор в групите на лигата! :) Макар, че това едва ли ще стане, но и групите на ЛЕ не са малко ;)

А защо да не стане ? Литекс са с две класи над вашия отбор , промъкнал се през задния вход на турнира и пребит в групите ... Убеден съм , че ако успеят , то ловчанлии ще се представят значително по - добре от подуенското недоразумение и ще спечелят и доста точки в групите , а няма да резилят родината ни с огромни и заслужени загуби ... :roll:

Тебе като ти чета коментарите побеснявам,то бива ама наистина заради такива като тебе сме на тоя хал.Вие миналата година имахте много достойно представяне във ЛЕ,май бяхте последни или забравих.Вашия отбор не е недоразумение нали,вие сте най великите и само вие като биете някой силен отбор от Европа се изкарвате за най добрите,миналата година Левски победи Лацио ама те били играли със дестия си сътав,същото е и със вашата победа над Ливърпул.Бях ти писал по същия начин възпитавай децата си и бъди горд със това нека омразата да е над всичко.Това беше отклонение от темата.Успех на Литекс и на всички наши отбори.
Последна промяна от donpacko на 12 юли 2010 19:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pecata94
Контакти:

Мнениеот pecata94 » 12 юли 2010 19:18

paceto написа:Когато дойде Европа аз подкрепям всички отбори, защото време за плюене имаме цяло едно наше вътрешно първенство.

Точно така трябва да е !! И ако го проумеят хората които плюят мисля че отборите ни ще се представят с една идея по добре в европа

LS1914LS
Контакти:

Мнениеот LS1914LS » 12 юли 2010 19:19

paceto написа:Когато дойде Европа аз подкрепям всички отбори, защото време за плюене имаме цяло едно наше вътрешно първенство.

Евала. Така се прави. Не като някои индивиди по-горе, които даже и в тема за Литекс започнаха да плюят Левски и да избиват копмлекси..

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 12 юли 2010 19:20

Публиката в Ловеч си е екстра ... Не е важна бройката , която ходи на мачовете , а удоволствието , което изпитват феновете от прекрасния си стадион и качествения си отбор. От там нататък трибуните все повече и повече ще се пълнят и в един момент стадиона може да се окаже и тесен за желаещите да подкрепят отбора ... Когато се ходи , само за да има присъствие и едва ли не под строй , то трибуните вместо да се пълнят все повече и повече се наблюдава обратния процес ...

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 12 юли 2010 19:23

LS1914LS написа:

Евала. Така се прави. Не като някои индивиди по-горе, които даже и в тема за Литекс започнаха да плюят Левски и да избиват копмлекси..

Само да уточня аз не съм казал, че пожелавам успех на Дундолк, а само уточнявах на хейтърчето горе, че както той кажа пожелавам успех на Рудар после така и аз или някой друг си каже пожелавам успех на Дъндолк и така... което ще доведе до срутване на коефицента който имат нашите отбори и го попитах това ли е което иска той и такива като него? Иначе в европа пожелавам успех на всички наши отбори включително и на Левски! ;)

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 12 юли 2010 19:33

runnersa написа:
LS1914LS написа:Тва с населението е доста глупаво. Звучи ми като: "Абе те Барса имат 150 пъти по-голям бюджет от Левски, така, че нашата загуба не се зачита".

Е добре де ама както и да го погледнем отборите от малките градове не могат да имат повече публика от софийските и това е нормално! Вместо да се базикаме за публиката трябва да сваляме шапка на хора като Гриша Ганчев които са се заели да правят нещо голямо в малък град, а не като президентите които вземат големи отбори и накрая тези от малките градове ги минават ;)
А тоя пич дето 1 се базика, че щяло да има 200 човека, а после се бие в гърдите, че щяло да има двойно в София което по груби сметки излиза към 400 направо ме уби :lol: Той ако с толкова публика се гордее просто не знам :lol: Не, че аз мисля, че си има толкова малко публика и в Ловеч, и в София де! Убеден съм, че ще е в пъти повече ;)

1. В София не всички хора са за Левски ! Това трябва да ти е ясно . Има отбори като ЦСКА , Славия , Локомотив София и други по-малки клубове .
2. Левски може и да не пълни стадионите , но имат фенове в цяла България ( от който регион си пожелаеш ) .
3. Вие сте от Ловеч . Имате си клуб като Литекс . Нормално всички в Ловеч да са за Литекс . И ако си мислиш , че на вашия мач ще има примерно 200 човека а във на Левски 400 - жестоко се лъжеш . Просто ти си нетрезво мислещ човек .

Върни се в “Литекс”