Мъри Стоилов национален селекционер.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Мъри Стоилов национален селекционер.

Мнениеот bigbonusprize » 19 яну 2009 21:32

drizhelev написа:
bigbonusprize написа:
drizhelev написа:Ако това стане ще паднем от ЕЙРЕ с 5-0 и след това ще ни се обясни, че това е правилния стил и начин на игра, че играем правилен футбол, че можело да се затворим отзад като опълченци и да изкараме равен. След това и спортно шоу Гонг ще поемат същия рефрен - за справка - загубата на Левски от Барса.
Не мисля, че Стоилов е правилния избор. По добре Пената - може да ги накара да играят, пък има и късмет човека.

Как ще ги накара да играят като не може да им го обясни? Какво сравняваш Левски и Барса? Едните целият отбор струва 10 милиона на другите само 1 резерва.

Явно си има методи - до полуфинал за КНК и на световно първенство не се стига току- така.
Пък и тази есен го доказа- всички очакваха сега ЦСКА да е в зоната на изпадащите. Вярно, че ръси бисери пред камерите, но и сър Алекс, Мауриньо и гуардиола не са някакви велики оратори.
Не сравнявам Левски и Барса (ясно е че място за сравнение няма), ами само припомням бисерите на Мъри за правилния футбол, подети след това и от Валентин Грънчаров.

:) Да. Факт е, че чичо Митко си върши ЯВНО добре работата... от нищо поддържа нещо. Но все пак си мисля, че ако селекцията на Мъри беше по солидна, то неговият футбол щеше да бъде още по атрактивен. Ако се замислиш ще установиш, че в единични мачове Левски не създаваше по куп голови положения. През един голям процент от мачовете само анонимните нападатели като Жан пречеха на убедителните резултати на тима. Или поне така ги виждах аз нещата. :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “ЦСКА”