Диян Никифоров пресаташе на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: Диян Никифоров пресаташе на Ботев

Мнениеот Abbiati » 12 юли 2010 14:16

И аз се чудя братче, как видя това умение на Любо Апостолов да си отстоява мнението...
По темата: защо ПиАр да не е човек, който не е примерно Никофоров или Апостолов или Данчо... защо да не е някой, който разбира от това, знае му балалайката и е истински ботевист? няма смисъл да робуваме на имена, още повече че не всички имена са доказани такива!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

toni petrov
Контакти:

Мнениеот toni petrov » 12 юли 2010 15:36

Жалко,че Данчо не иска да е пресаташе,момчето си има достойснстов и за разлика от други е Пич,а не П..ка

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 12 юли 2010 17:45

Abbiati написа:По темата: защо ПиАр да не е човек, който не е примерно Никофоров или Апостолов или Данчо... защо да не е някой, който разбира от това, знае му балалайката и е истински ботевист? няма смисъл да робуваме на имена, още повече че не всички имена са доказани такива!

Давай конкретно с имена, явно е, че имаш човек предвид, стига с това опипване и подготовка на почвата, научете се да бъдете прями по мъжки, няма какво да крием!

Аз съм за Стефан Попов, смятам, че обосновката ми е излишна 8-)

Колкото до Данчев, той преди месец и нещо разправяше напред - назад, че нищо няма да излезе от сдружението, че всички са лапачи и т. н., за това е напълно нормално да откаже, би било върховна наглост и безочие да се изпъчи като бъдещо пресаташе.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 13 юли 2010 10:38

Ще те разочаровам, но нямам конкретно име, просто се опитах да задам друга насока на мислене! Аз лично съм уморен от едни и същи "щатни" лица!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 13 юли 2010 11:52

Няма какво да ме разочароваш, ясно е, че имаш човек предвид, но дали форумното лобиране с тънки "насоки на мислене" е най-подходящата форма за прокарване на "анонимни" кандидати, това вече е друга тема на разговор.
И не забравяй, че в общи линии става това, което Бакалов иска, знаеш го по-добре от мен ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 13 юли 2010 13:13

OK, не мога да те убедя, остава да ми кажеш кого иска Бакала и да заключим тая тема... :)
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 15 юли 2010 02:07

Най-добре е да върнем Иван Панчов той е истински ботевист и е бил вече пресаташе на Ботев. А някой ако инфо къде изчезна да каже?
Изображение

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 29 юли 2010 10:39

Аз предлагам за прес-аташе Стефан Попов. Не го познавам - просто в последно време четох няколко материала от него, които ме впечатлиха много. И с мисъл и с позиция, и с достойнство, и с любов към Ботев. Също така не знам дали самият той би приел такъв пост. Не защото се съмнявам в любовта му към Ботев, а защото нямам представа какви са ангажиментите му.

Надявам се мнението ми тук да стигне до хората, от които зависи решението и те да го изкоментират с него. Постът е важен, защото едно добро прес-аташе /а като цяло и PR/ би могло да допринесе много за любимия клуб.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 29 юли 2010 10:45

aз лично предпочитам да видя някое ново лице . Стефан Попов примерно ми прави страхотно впечатление със статиите си.Дори и да не е той,поне да е някой нов,че старите се изтъркаха по-няколко пъти вече.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 29 юли 2010 13:49

Canaries front написа:aз лично предпочитам да видя някое ново лице . Стефан Попов примерно ми прави страхотно впечатление със статиите си.Дори и да не е той,поне да е някой нов,че старите се изтъркаха по-няколко пъти вече.

И аз за това писах за него. Но малко е некоректно, без да имаме неговата позиция по казуса, да го обсъждаме. Дали някой от форума тук има контакт с него, за да разберем неговото становище?
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Върни се в “Ботев”