Лоша новина за привържениците на "сините" TV+ спечели наддав

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

anton1oli

Re: По коя телевизия ще предават Левски - Дъндок?

Мнениеот anton1oli » 12 юли 2010 13:56

ей по леко с това че заради такива фенове са ни празни стадионите не са всички пубери безработни като теб ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 юли 2010 14:05

По стар български ..... телевизионен "обичай", очаквам някъде - ДЕН преди мача, да стане ясно кой ще го дава ! ... :lol:
Какво да се прави .... традиции !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 12 юли 2010 14:11

Linkin_Park, сега ще ти отговоря. Аз съм от псевдо феновете, които с години са били от тези 200, които посещават тази пародия на футбол от българското първенство и съм ходил на мачове, не за да се надрусам, ако ме разбираш за кои говоря. Миналата година я пропуснах с много болка, но никой не може да ме убеди, че клубната политика беше правилна, а и че и сега е правилна, но поне взеха някакви попълнения. Има разлика между това да подкрепям отбора и да подкрепям ръководството. И 10 лева да е билета, ще намеря начин да си го купя и да гледам любимия ми отбор, а не отборът на адвоката, който ни лъга толкова време. Защо махат Велев, когато отбора бие? Кой беше тоя Ратко Достанич?! Както и много други въпроси, на които не искам да ми отговаряш... Що се отнася до Герена, да, ако не го дават ще отида и пак с мъка ще дам 2, 3 , 5 лева на Батков, защото е обеднял човекът!!! За телевизиите вече ви казах какво ми е мнението...

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 юли 2010 14:32

THE G.A.M.E написа:По стар български ..... телевизионен "обичай", очаквам някъде - ДЕН преди мача, да стане ясно кой ще го дава ! ... :lol:
Какво да се прави .... традиции !

повечето нарочно го правят:

1. за да си вдигнат рейтина пред обществото. пример - бнт с мача баку-левски! тогава от телевизията съобщиха че ще го дават 30 минути преди самия мач и хората ги вдигнаха до небето от похвали и сваляне на шапки.

2. за да накарат повече хора да отидат на стадиона, тъй като ако го обявят една седмица преди самия мач повечето ще предпочетат да си го гледат по домовете пред теуевизора

:geek:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

nosmoking
Контакти:

Мнениеот nosmoking » 12 юли 2010 14:44

Ще предават мача или по Пробг или по Рингбг.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 12 юли 2010 15:19

rbs написа:по резил.тв а реванша по тянков.тв :mrgreen: по добре да не ви дават бе мом4е ...

То по твоята логика и вие по-добре да не се показвате по телевизията.

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 12 юли 2010 15:33

shumnaliq написа:
Linkin_Park написа:
konvoec написа:Претърсих на доста места, БНТ, Про Бг, но не намерих в програмата им пряко излъчване на мача. Тук също рових, но не намерих, така че ако знаете нещо - казвайте! Понеже сме в месеци на отпуските и предполагам, че и аз няма да съм си в София, то да знам какво да правя, да заминавам ли, да не заминавам ли!? Тоя мач не искам да го пропускам, така че моля, ако намерите коя телевизия ще предава мача, кажете :)

На стадион "Г. Аспарухов" ще го дават!!! Като не искаш да го пропуснеш , ела на стадиона. После защо ни били празни стадионите. Ето заради такива "фенове" са празни!

Ей големия фен ! Ами ако човека няма възможност да дойде до София ?? Ако примерно живее в Варна, Бургас или Смядово :lol: ?

"предполагам няма да съм си в СОФИЯ"... какъв ми е извода от това: значи може да е там ако работи , но за уж любимият си отбор няма да е там! Айде няма нужда от такива "фенове" като вас!
ПП. Дори не знаеш колко хора идват от ВАРНА! Може и да не ти се вярва , но е така.
И аз пътувам всеки път , но не се оплаквам и ходя редовно. Така ,че който си обича отбора ще намери начин!
Последна промяна от Linkin_Park на 12 юли 2010 15:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 12 юли 2010 17:21

Май пак ще гледаме мача по гонг тв :lol: :lol: :lol: :lol: ,защото медиите отдавна ги разбрахме ,че са червени и мач на Левски скоро няма дадат.

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 12 юли 2010 18:33

Вместо да питате по коя телевизия ще го дават нека всеки който може да дойде сега е моментът момчетата да видят че ние сме зад тях.Надяваме се че ще се съберем повече от 10 хиляди.И искам да попитам утре ще се продават ли вече билети тъй като имам път към София или ще трябва да си взема направо четвъртък преди мача.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 12 юли 2010 18:46

От доста надежден източник научих, че мачът най-вероятно ще се предава по БНТ.
Със сигурност не е застъпен в програмата на Про.бг и Ринг.бг.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Левски”