Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: селски вън!!!!!

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 19 яну 2009 20:41

Ясно-изпонапихте се :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kishe
Контакти:

Re: поредната идиотщина на Селския левент !!!

Мнениеот kishe » 19 яну 2009 21:02

botev_1912 написа:
kishe написа:мен най много ме издразни факта че г.градев отговори на един журналист в залата по начин който ме кара да си мисля че и той дава съвети на митю.цитирам АМИ ЩОМ АЗ СЪМ ТУК И ПОДКРЕПЯМ ДРАЖЕВ СЕТИСЕ САМ КОЙ Е ДРУГИЯ ОТБОР ОТ А ГРУПА.преди това сами си казаха че цска ще ги подкрепи на конгреса и журналистите упорстваха да разберат кой е 2 отбор.нека да попитам този гад градев за какъв се мисли че говори от имЕто на БОТЕВ

за мен това означава че вторият отбор от А група е Локомотив Мездра - той ги представлява изцяло!!

може и тях да представлява ама после каза ботев и се засмя лайнто
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Meto_1912

Десетте години на Христолов в Ботев

Мнениеот Meto_1912 » 20 яну 2009 10:48

Тази година пловдивският Ботев ще чества един тъжен юбилей - десет години под ръководството на Димитър Христолов. Със сигурност футболният началник от стадиона до Бирената фабрика няма да си напише отчет за дейността. Най-малкото понеже няма с какво да се похвали, освен че при него Ботев пропадна окончателно. Две изпадания в "Б" група и най-добро класиране от осмо място едва ли е повод за гордост, когато става въпрос за един от най-популярните отбори в България.

Ботев е по-особен клуб, феновете му сa мечтатели и искат да виждат своите любимци в челото на "А" група, както е било в годините, когато жълто-черният екип се носеше от Чико, Зехтински, Славков, Пашев и всички останали асове на пловдивския футбол. Днес това няма как да стане, тъй като финансирането в периода на Христолов винаги е опирало само до свързване на двата края. Макар че кара мерцедес от последните модели, шефът на Ботев не е в състояние да осигури пари на отбора като на лидерите в "А" група. И точно това е най-големият проблем.
В момента положението е повече от трагично. Дължат се огромни суми на НАП, НОИ, на опашката за пари чакат ред организации и фирми, което накрая може да попречи на тима да вземе лиценз за следващия шампионат. Заплатите също се бавят и често зависят от превеждането на транш от тв права или трансфери.

Съвременният фен на Kанарчетата не може да приеме, че отборът му трябва да бъде посмешище. Той подкрепя Ботев, защото лично е гледал или е чувал от бащите и дядовците си как техният клуб повалял в Пловдив отбори като Барселона и Байерн. В последните десет години никой на стадиона не е мислил за евротурнири, а за това Ботев поне да не става за смях - така както беше през 2001 г., когато целият състав беше арестуван в Турция заради неплатен хотел. Или както стана миналото лято с цирковете в Италия - там отборът беше гонен от три хотела, а футболистите се хранеха в "Макдоналдс". Вместо да тръгне поне малко нагоре с инвестициите от КЦМ и Георги Гергов, направени преди година, отборът съвсем затъна в кереча.

Абсурдната ситуация стана още по-абсурдна при сключването на така наречената "сделка". След като я протакаха три месеца, накрая двете страни почнаха да се замерят с взаимни обвинения кой е виновен за провала. Сега Христолов внушава, че някакъв български холдинг имал интерес да купи табелата с надпис "Ботев Пловдив", каквото всъщност има за купуване в клуба. В изчаквателна позиция е и фондацията "Бъдеще за Ботев", с която пък Христолов не иска да преговаря. За капак на всичко феновете направиха най-различни поразии на шефа - замеряха го с яйца, атакуваха му къщата, счупиха и прозорците и разкараха негово чучело в центъра на Пловдив.

Ето това е Ботев в десетата годишнина от управлението на Димитър Христолов. Ще продължи ли агонията? Със сигурност привържениците на славния в миналото пловдивски клуб не я заслужават.

sportal.bg

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Re: Десетте години на Христолов в Ботев

Мнениеот de.bil » 20 яну 2009 11:52

Има и нещо положително,което се случи.Много хора не стъпваха на стадиона и спестиха някой лев. :D
Всъщност положението не е весело. :cry:

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 20 яну 2009 12:03

de.bil написа:Има и нещо положително,което се случи.Много хора не стъпваха на стадиона и спестиха някой лев. :D
Всъщност положението не е весело. :cry:

А, сме най-посещавания отбор!

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 20 яну 2009 12:21

Симпатизирам на Ботев,но за тези 10 години съм бил на един мач.Двубоя беше между Ботев и Локото,но на Лаута и малко глупаво гледах мача сред ултрасите на Локо.Те разбраха,4е харесвам Ботев,но нямаше никакви проблеми.Това беше все пак преди 10-11 години,но дори и тогава не изпитвах желание да стоя на трибуните сред жълтите ултраси. А сега положението с поведението е още по-тежко.Жълтите фенове(и не само те)покрай разпада в държавата и футбола,в частност и в Ботев,вече не се вълнуват от играта ,а от себе си и от проявите си.
Нещата са взаймно свързани и докато няма видим прогрес в поведнието на фенове и отбор,много като мен няма да стъпят на стадиона.
И преди някой ултрас да ме напсува,нека да бъде наясно,че не всеки изпитва удоволствие от това да го бият полицаи или други запалянковци.

1912BOTEV
Контакти:

Re: селски вън!!!!!

Мнениеот 1912BOTEV » 20 яну 2009 12:34

имаме много по-голям проблем от това, кой ще управлява бфс! и проблема се казва христолов!

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 20 яну 2009 12:37

ДАНО ДА ИДВА КРАЯТ НА ТОВА УПРАВЛЕНИЕ! ВСИЧКИ ВЕЧЕ РАЗБРАХА, ЧЕ ЦЕЛТА НА СЕЛСКИЯ Е ДА ЗАТРИЕ ОТБОРА! И ДОРИ МОГА ДА КАЖА, ЧЕ РАБОТИ ЗА БУФЕРИТЕ! ВЕЧЕ ВТОРИ БИЗНЕСМЕН ИДВА ПЪРВО ДА КУПИ НАС, И ПОСЛЕ ОТИВА ПРИ ЛОКОТО! А СЕГА НЯКОЙ ДА КСАЖЕ, ЧЕ ХРИСТОЛОВ НЕ РАБОТИ ЗА ТЯХ?! НИКОЙ, НИКОЙ ИСТИНСКИ ФЕН НЕ ИСКА БОТЕВ С ХРИСТОЛОВ!

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 20 яну 2009 12:44

Проблема на Ботев е само един - Д. Христолов. Не намесвайте Локомотив. Локомотив няма никаква вина за това, че Ботев е в такова положение. Христолов е враг на футбола като цяло и аз също искам да се махне.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
ktulu

Re: поредната идиотщина на Селския левент !!!

Мнениеот ktulu » 20 яну 2009 13:50

OBI4AM LEVSKI написа:Явно феновете на "Ботев" си заслужават президента-толкова ограничени хора...просто не е истина :shock:

Ако щеш вярвай, но ние имаме абсолютно същото мнение за вас и буферите!
http://vbox7.com/play:a1576ca3

Поздрав за Lokomotif Kulubu, Зулум Свински и сичкото сиган от Лаут джамия !!!
http://www.youtube.com/watch?v=troBqe3sxvY

Върни се в “Архив”