Parmalat написа:Само аз ли мисля че имаме нужда от нов вратар и централен нападател?Борел не е стаибилен за мен!А като гледам Салес не прави кой знае какво впечатление така че Бала ще го прати най-вероятно обратно в Япония.Много бих искал да привлечем Райс Мболи от Славия за вратар ама чичо Венци няма да го пусне,а ще го продаде в чужбина иначе ми прави впечатление че допускаме и много голове първите два мача срещу не толкова свриозни отбори като Сливен и Светкавица.За централен нападател ще видим.Нищо чудно да вземе Балъков някой като отидат на лагера в Германия.
Пробивите се получават от грешки в средата на терена, защитата ни не е на ниво все още, и ни вкарват, а и Бала експериментира с различни защитници, които все още не са сработени, така например вчера първото полувреме игра Ники Кръстев, а второто Траян Дянков. За вратаря си прав, но и Стоян Колев е вариант, макар че не е в много добра форма. Най-голямта грешка беше да махнем Владо Стоянов. Това беше вратаря за мен ! Той обичаше клуба и феновете, затова и се раздаваше напълно. Още от времето на Херо скандирахме името му, но като дойде Балъков го махна. Централния нападател е един - Фернандес. Това е другият играч, който обича клуба си и уважава феновете ! Такова раздаване от чуждестранен футболист в България не съм виждал скоро ! Дори и в контролите "изяжда" тревата и е навсякъде по терена ! Разбира се трябва да се намери резервен централен нападател, защото никой футболист не е застрахован от контузии.
На лагера в Германия, със сигурност ще има доста футболисти на проби, повечето ще си заминат, някои ще останат.