Испания е новият световен шампион!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Испания е новият световен шампион!

Мнениеот Madridist » 12 юли 2010 11:19

rstein написа:Нямах пристрастия между Испания и Холандия, но ми направи неприятно впечатления тънкото подпиране от съдията и не само в този мач на Испания! Може би испанците са платили повече на Блатер!

Може би, просто испанците са най-силни и заслужено спечелиха. Какви пари бе хора, Испания в момента е една от най-бедните държави в ЕС, затънала е в дългове, вие ми говорите, че си платила на Блатер. И кое беше тънкото подпиране вчера за тях. Може би тази ситуация :roll:

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iz3iwlzokBs[/youtube][/center]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

drizhelev
Контакти:

Мнениеот drizhelev » 12 юли 2010 11:29

За първи път се радвам, че световно първенство по футбол е приключило. По слаб мондиал не съм гледал - гледам световни от 1982г. Ако трябва да го охарактеризирам Мондиала в ЮАР, ще го направя с 2 думи - "Окаяният Мондиал". С нищо не допренесе за развитието на футбола. Не успях да усетя атмосферата и да се наслада на някой мач, или изпълнение. СКУКА! По време на мачовете даже решавах судоку. Играчът на мондиала е от отбора завършил на 4-то място - какво повече да говорим. Мисля че идва краят на първенствата с националните отбори. Дано Европейските първенства запазят духа и емоцията на голямо първенство. Мисля че ФИФА трябва да избягва поверяването на мондиа ли на подобни екзотични дестинации, като ЮАР и други бананови във футболно отношение държави.

hahah
Контакти:

Мнениеот hahah » 12 юли 2010 11:45

Не ме интересуваше кой ще победи снощи. Общо взето поради Еврокомските "технически причини" мача не го гледах, а го слушах по Дарик отнякъде, незнам дали съдията действително е подпирал испанците или не, но разбрах, че е спестил и червен картон на холандец за нарушение срещу Алонсо.

Не ми направи добро впечатление Робен, който обвинява съдията за техния пропуск. Холандците не са първия порязан отбор, да не говорим пък, че на полуфинала срещу Уругвай съдията подпираше тях, така че нямат никакво право да критикуват.

Честито на Испания и феновете им. Малко постна победа, но все пак победа.

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 12 юли 2010 11:58

Съдията подпирал Испания?? WTF? Сигурно и холандците им е станало гузно и са искали да се скрият след изпълненията на Де Йонг и Ван Бомел които си бяха за гонене още до 30 мин. Цяло чудо е, че чак в края на мача останаха с човек по-малко. А Робен ако не беше такъв смешник можеше на два пъти да вкара и да измъкне отбора си. Чесито на Испания.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 12 юли 2010 12:00

AceVentura написа:Съдията подпирал Испания?? WTF? Сигурно и холандците им е станало гузно и са искали да се скрият след изпълненията на Де Йонг и Ван Бомел които си бяха за гонене още до 30 мин. Цяло чудо е, че чак в края на мача останаха с човек по-малко. А Робен ако не беше такъв смешник можеше на два пъти да вкара и да измъкне отбора си. Чесито на Испания.

Ван Бомел всеки мач си е за гонене до 15 минута.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

mstraka
Контакти:

Мнениеот mstraka » 12 юли 2010 12:35

Честито на феновете на Испания!Слаб мач с много съдийски грешки и много гаден край за Холандия, трябваше титлата да се реши с дуспи.
Според мен съдята допусна следните по сериозни грешки:
1. Червен картон на Де Йонг
2. Червен картон на Андрес Иниеста удар без топка
3. Червен картон на Пуйол
4. Не отсъден фал срещу Елия преди гола

Но най са си виновни самите холандци, като не си вкараха чистите положени и доказаха за пореден път старото правило "ако не вкараш гол ще ти вкарат"

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 юли 2010 12:48

Прехвърлям си мача в съзнанието ..... и още немога да си обясня - как финал ..... с толкова много голови положения, завърши без гол в редовното време ? ... :o ... :lol:

П.п.

Не съм съгласен, че мача снощи беше "грозен" !
Един от най интересните финали на футболни турнири, които аз съм гледал !

2. П.п.

Холандия загуби ..... щото, просто нямат халфовата линия на испанците !
Изброите си халфовете на двата отбора .... и ще разберете за какво става въпрос ... :lol:
А, както знаем, в съвременният футбол .... мачовете ( в по голямата си част ) .... се печелят в средата на терена. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 12 юли 2010 13:43

Напълно заслужена победа на Испания! Като погледнем назад, те имаха най-доброто и постаянно представяне.
А холандците да не пискат, че ако почнем само да броим колко пъти ги пожали съдията, мачът нямаше да се доиграе.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

sscorax
Контакти:

Мнениеот sscorax » 12 юли 2010 13:57

AceVentura написа:Съдията подпирал Испания?? WTF? Сигурно и холандците им е станало гузно и са искали да се скрият след изпълненията на Де Йонг и Ван Бомел които си бяха за гонене още до 30 мин. Цяло чудо е, че чак в края на мача останаха с човек по-малко. А Робен ако не беше такъв смешник можеше на два пъти да вкара и да измъкне отбора си. Чесито на Испания.

Самата истина!

Толкова беше противно да гледам тези грубияни в оранжево - отвратителни. Още сто пъти до финал и на нула да си стоят.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 12 юли 2010 14:27

Като гледам видеото с гола на Иниеста и нещастното подхлъзване на Ван Дер Ваарт се сещам за думите на дядо ми: "Футболът е 50% футболни качества...но и 50% късмет! " И се питам: дали ако холандецът не се бе подхлъзнал щеше да спре Иниеста... :roll: Но какво да се прави-съдба ;)

Върни се в “Архив”